Community Status Updates
Zem@c → zoro77
[url]www.isohunt.com[/url]
[AON] ONE PIECE 482 720P
[url]http://isohunt.com/torrent_details/265260537/one+piece+482?tab=summary[/url]
Jan 12 2011 20:13
Goregasm → Eleni~WaIKinG oN AiR~
pote den goustara tn minho :| i want them fragile :P
Jan 12 2011 20:10
Zem@c → pollo91
thnks για το αβαταρ ειναι απο το επ. 481 νομιζω στο τελος π λεει ο wb "ΝAvy"...Μου πηρε αρκετη ωρα να το συναρμολογησω γιατι η εικονα δν ηταν εννιαια. αλλα αξιζε τον κοπο γιατι εφτιαξα κατι που δεν το εχει καποιος αλλος :)
Jan 12 2011 19:46
Barbara → Goregasm
[B]Kalaaaaaaaaaaaaaaaaa Kameeeeee !! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3[/B]
Thanks girl!! Akouseee ta! kai oti 8es edw!!
Jan 12 2011 19:44
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Goregasm
Giati se afton den tha ormouses kserw gw?!! Pare esu tote 16xrona na parw egw authn thn KAULA!!!!
[IMG]http://27.media.tumblr.com/tumblr_leuafyKhhX1qa1d0io1_250.gif[/IMG]
Jan 12 2011 19:43
FireFistAce → Zoro
Γεια σου τρελιαρη!!! Τι λεει? Ολα καλα? Χαθηκαμε εντελως... ()Αλλαξες και ονομα αμαν εκανα να σε βρω!!!)
Jan 12 2011 18:09
Lord Leon → mono
Δεν ειναι κατι ευκολο. δε μου αρέσουν "ειδη" (θα μπορουσες ισως να πεις οτι βλεπω τα shonen πιο ευκολα, αλλα κι αυτο σχετικό ειναι). Βλέπω από όλα, αλλα θελω να ειναι κατι καταπληκτικο.
Τεσπα, δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν αλλα δεν τρελαθηκα. Καμια φορα οι περιγραφες δεν ειναι αρκετες οποτε θα κανω ενα περασμα οταν αρχισουν και βλεπουμε.
Jan 12 2011 17:59
Goregasm → Eleni~WaIKinG oN AiR~
κρατήστε με...θα ορμήξω σε 16χρονα....
[img]http://i36.tinypic.com/2a91m5g.gif[/img]
Jan 12 2011 16:29
Kain → legeon
Ά ρε συνάδελφε! :hihi2: Ποιός ξέρει, ίσως να το έχουν αυτό γενικά οι Γαλλίδες. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πιστεύω που τα Γαλλικά θεωρούνται "ερωτική" γλώσσα... Κάτι παραπάνω θα ξέρουν για να το λένε! :himitsu:
Πάντως η συγκεκριμένη καθηγήτρια ήταν το κάτι άλλο... :nbleed:
Jan 12 2011 15:38
Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura
Ισως φτιαξω καποια στιγμη. Τωρα ομως θα κανω thread με τις εικονες που εχω ζωγραφισει κατα καιρους. Ηθελα να το κανω καιρο τωρα αλλα δεν μπορουσα να βρω τροπο να τις ανεβασω. Τωρα πηρα το κινητο μου και τις εβγαλα φωτο οπωτε σε λιγο θα υπαρχει και το thread. Δε θα ειναι και στην καλυτερη αναλυση βεβαια αλλα απο το τιποτα...
Η ταινια αν τη δεις χωρις να εχεις δει το παιδικο, ειναι καλη. Αν το εχεις δει πρωτα ομως τοτε φαινεται αθλια! ^^ Εγω ευτυχως την ειδα πρωτα οπωτε τα ευχαριστηθηκα και τα 2
Εγω το εχω ηδη αλλαξει πριν απο καμποσο καιρο. Παλια το ειχα HinataSt αλλα τοτε το μονο anime που ειχα δει ηταν το Naruto. Μετα απο καμποσο καιρο και πολυ ΟΡ το εκανα οπως ειναι τωρα!
Jan 12 2011 15:23
legeon → Kain
Αθήνα ε?εγω πήγαινα στν ΣΤΕ Μακεδονίας,Περαία.είσαι συνάδελφος σαν να λέμε :D
τελικά όλες οι καθηγήτριες Γαλλικων φένετε να είναι όλες τους ωραιές ή έτσι τυχαίνει?
Jan 12 2011 14:30
愛情のある中心 → Nicktheartist
Παω πάσο τοτε. . . :uhh:
Κι απο μένα καλη επιτυχία! :sleepy:
Jan 12 2011 14:16
mono → Hazuki
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες λέει ο σοφός λαός μας :P
Jan 12 2011 12:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed