Community Status Updates
Zem@c → didimakia
ok. απλα επειδη αν απαντησω θα συνεχιστει η συζητηση για το χακι...σου γραφω εδω: το βασιλικο χακι περα απο τις λιποθυμιες δν νομιζω να κανει τπτ αλλο, αν εκανε θα το ειχε αναφερει ο ρεϋ οταν εξηγουσε στον λουφφυ τα περι χακι.,.... :orly:
παντως θελω να δω τον λουφφυ να τα βαζει με καποιον δυνατο! να δω πανω κατω σε τι επιπεδο ειναι.. δηλαδη θα με ξενερωνε τρελα αν στην μαχη με τον "αδερφο του αρλονγκ" (:p) φτασει στα ορια του οπως ειχε κανει με μορια/ λουτσι :deadga6: :emptyonexg1:
Jan 19 2011 17:22
Night Wizard Seal → Tristessa
Τα περισσότερα ofc και τα γνωρίξω (Gakct, Kalafina, M.M,...) Τα άλλα θα τα κοιτάξω. Thank you once again :P
Jan 19 2011 15:59
Kenny → Lord Leon
Το Metamorphose λες; Δεν βολεύει για profile background. Το έχω για Firefox theme όμως.
Jan 19 2011 15:49
MisaYoshiko → atB
χαχα δε το ειχα σκεφτει αυτο. αμα ειναι ετσι δε θα το τελειωσω ποτε. κατι πρπ ν κανω:Ρ
Jan 19 2011 15:01
atB → MisaYoshiko
χα! και περιμενεις να τα ξαναβρεις με τον προην για να το συνεχισεις? :P
Jan 19 2011 14:20
Lord Leon → Kenny
Λατρευω escher. Αν εβαζες σε παραθεση ολη την "εξελιξη" πιστευω θα ηταν μεγαλο σκαλωμα.
Jan 19 2011 13:56
MisaYoshiko → atB
τα σπαειιιιιιι και δεν ειναι μονο γ αγορια ειναι γαματο. αλλα το εχω αφησει εδω και 2 χρονια :Ρ γιατι το εβλεπα με εναν πρωην μου :Ρ
Jan 19 2011 13:50
atB → MisaYoshiko
καλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο αλλα απο οσο βλεπω ειναι οντως πιο ευκολο το mal... :P
τελικα ειχα και γω κωδικο εκει αλλα το ειχα ξεχασει :P
btw εχεις δει αρκετα πραγματακια!niiiice!Ειδα πως βλεπεις και το Hajime no ippo....!!!Δεν τα σπαει?! ^_^
Jan 19 2011 13:40
Azathoth
→
red pyramid
mou erxonte pola tragoudia tou johnny rebel gia na apantiso ala exe xari pou paw agria ke tous vorious :P
Jan 19 2011 12:48
red pyramid
→
Azathoth
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες man. Το δόξα στο στρατηγό Grant δεν το σχολίασες γιατί δεν σε παίρνει φίλε μου αποσχιστή, σωστά; :P
Jan 19 2011 12:22
MisaYoshiko → atB
πωω μου φαινεται τοσο δυσκολο να προσαρμοστω στο anidb mylist εχοντας συνηθισει το myanimelist:S
here's mine [url]http://myanimelist.net/animelist/Misa1989[/url]
Jan 19 2011 12:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed