Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → acid black cherry

OK, mini-lesson τότε. :P Daisuushii (大四喜): Και οι 4 άνεμοι σε triplet/quad + οποιοδήποτε ζευγάρι. Double yakuman. Tsuuiisou (字一色): Το hand αποτελείται μόνο από honor tiles (winds/dragons). Yakuman.
Feb 06 2011 14:18
Photo

Kenny → Guest-13157

You silly thing, δεν είπαμε ότι σου χαρίζω τον τελευταίο λόγο; Έτσι κι αλλιώς σε δέρνει τόση έπαρση, που και να σου εξηγήσω που κάνεις λάθος μαζί μου και γιατί, δεν πρόκειται να το δεχτείς. Είσαι από τα λίγα άτομα που ξέρω που η μελέτη Freud, Reich etc αντί για καλό τους έκανε κακό (και μάλιστα ανεπανόρθωτο). Άντε, γράψε ένα ακόμα VM για να έχεις τον τελευταίο και οριστικό λόγο, και πάμε γι' άλλα.
Feb 06 2011 14:08
Photo

Lucy Heartfilia → °•πίΟu-πίΟu•°™

:hmmm: μπορεί να είναι κάποια άλλη Lucy, έχουμε αρκετές xD
Feb 06 2011 13:40
Photo

acid black cherry → Kenny

Kenny, maajan master:respect: μονο εσυ θα το επαιρνες πρεφα αμεσως! οσο για το daisuushii tsuuiisou triple yakuman δεν ξερω να αναγνωριζω με τις ονομασιες τους νικητηριους συνδυασμους απλα βρηκα το εμοτικον στο ινδερνετιον:D
Feb 06 2011 13:00
Photo

Guest-13157 → Kenny

Μπορείς να μην απαντήσεις αλλα πραγματικά επειδή ΟΛΟ το ΠΜ βασίζεται σε ερωτήματα δεν θα είχε νόημα. Αν τύχαινε να'ναι σκέτη κριτική τότε ναι θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Σε κάθε περίπτωση παρουσιάζεις σε έντονο βαθμό το ελάτωμα της υπεκφυγής.
Feb 06 2011 12:26
Photo

Kenny → acid black cherry

[QUOTE]( °∇°)ノ 東東東南南南西西西北北北1 1[/QUOTE]Αντί για άσσους βάλε haku (白), για να είναι daisuushii tsuuiisou triple yakuman.
Feb 06 2011 11:21
Photo

plotolp → BlasoN

Το Σκέψου εναν αριθμό το έχω κοζάρει απο καιρό αλλα δεν το έχω πάρει ακόμα. Τελικά αξίζει φίλε Blason? Αναφέρομαι πάντα απο άποψη πλοκής, μιας και αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο σε αστυνομικά βιβλία.
Feb 06 2011 09:38
Photo

Goregasm → nanaKikwang

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8442[/url] ^πόσταρε κορεατάκια αβέρτα :3 επίσης υπάρχει και greek kpop forum αν ενδιαφέρεσαι ^^ Lee Joon ιααααααα
Feb 06 2011 09:13
Photo

Robin-Chwan → zoro77

923???????????????????????????????????? O_O Αγιε μου Oda, τι ακουω βραδιατικα.....Μαλλον το manga θα το διαβασω καποια αλλη φορα, οταν θα εχει μικρυνει καπως η τρομακτικα μεγαλη λιστα μου (η οποια αντι να μικραινει οσο περναει ο καιρος φαινται να μεγαλωνει....). Το Hajime no Ippo το αρχισα γιατι ηθελα να δω ενα anime που να ακολουθει καλα το manga για να μην χρειαστει να το διαβασω για να δω τις διαφορες (και τον τελευταιο καιρο διαβαζω μονο manga αρα ηθελα μια αλλαγη). Μετα αριζω Veritas!!
Feb 06 2011 05:10
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lucy Heartfilia

Hmm? Γιατι θυμαμαι να μου το λεει? Χμ...
Feb 06 2011 04:31
Photo

LucyBR → Tristessa

The divine, magnificent Sawada Kenji :nod2: He paved the way for the creation of visual kei και έχει αθάνατα classics που έχει διασκευάσει όλο το σύμπαν όπως το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=SMRn7IS-0mA"]Darling[/URL] και το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=OdA-C5Edm5M"]Katte ni Shiyagare[/URL]. 1000% τον έχεις πετύχει κάπου. (=w=)b
Feb 06 2011 02:33
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

923 τελικα εχει αλλα μαλλον θα ναι σε στυλ kenichi οποτε δες το αφοβα.
Feb 06 2011 02:02
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

Α ναι.. Βασικα εχω την εντυπωση οτι στο μανγκα εχει φτασει 800+ γι αυτο το πα. Οκ καλη αρχη. Εγω δε προλαβαινω αυτο τον καιρο.. Διαβαζω
Feb 06 2011 01:53
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Μεγαλη?? Εχει μονο 76 επ.... Μετα απο το Katekyo Hitman Reborn! δεν ειναι τιποτα!
Feb 06 2011 01:51
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

καλα κι εγω. Μεγαλη σειρα διαλεξες!!!
Feb 06 2011 01:47