Jump to content

Community Status Updates

Photo

matassos → Nozomu

ειιιιιιιιιιιιιιιιι μου εκλεψες την πατεντα με τα ακαταλαβιστικα λογια! xD
Feb 15 2011 22:52
Photo

Παλιογιεγιές → MikamiTeru

εε καλα τωρα ^_^ '
Feb 15 2011 22:50
Photo

MikamiTeru → Παλιογιεγιές

Ποσο επικο παιζει να ειναι το ονομα σου ? xD xD
Feb 15 2011 22:47
Photo

Kaidou

ευχαριστω πολυ...
Feb 15 2011 22:09
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Hello :) I am N.W.S, nice to meet you :P Επίσης, καλή σου "διαμονή" στο forum, την όμορφή μας αγορά :P Να σε ρωτήσω, τι σπουδάζεις;
Feb 15 2011 21:57
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

E, ναι βρε. Ποιανού άλλου; Κοιτούσα το thread σήμερα και λέω. Έλεος, τη Μαρία ποτέ δεν την έχω ρωτήσει.
Feb 15 2011 21:56
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Ωραία, καλά είναι :) Και δύο εννιάρια! :D Ε ναι, ντάξει, σίγουρα γι' αυτό. Στα λατινικά αυτή μου είπε ότι προσπαθώ περισσότερο, οπότε θα μου τον ανεβάσει τον βαθμό. Και σε ένα τεστ που γράψαμε της έγραψα 19, τώρα που μπήκε το δεύτερο, ενώ στο πρώτο τετράμηνο δεν της είχα γράψει καθόλου καλά. Στον Δημοσθένη μόλις τελειώσαμε το προοίμιο~ Κανονικά θα προχωρούσαμε αλλά η μισή τάξη ήταν σε εκδρομή και μας έκανε επανάληψη. Καλύτερα για εμάς φυσικά. Στη φιλοσοφία άνετα μου βάζει η συγκεκριμένη. Είναι πάρα πολύ καλή με όλους. Και αυτή στα λατινικά νομίζω ότι ήταν πολύ επιεικής στους βαθμούς. Μας είχε πει ότι όποιος έχει παραπάνω να της το πει, και νόμιζα ότι θα έχει κόψει πολύ από όλους, αλλά μια χαρά. Κανένας δεν είχε παράπονο. Ευχαριστώ πολύ! Προσπαθώ. Όντως θέλει εξάσκηση, να θυμάσαι τύπους, καταλήξεις κτλ Ειδικά συντακτικό θέλω να εξασκηθώ. Και του χρόνου που θα πάω φροντιστήριο νομίζω θα τα καταφέρνω καλύτερα σε αυτό. Ευχαριστώ και πάλι :D (πωω πολλά σου έγραψα xD)
Feb 15 2011 21:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα! Δεν πειράζει! Το δικό μου TOP10 έτσι?
Feb 15 2011 21:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Σήμερα επιτέλους τελείωσεεεεεε! Μέχρι τώρα έχω γράψει ένα 3, ένα 5, και δύο 9. Αναμένω τα υπόλοιπα. Χμ...καλοί είναι οι βαθμοί σου, αλλά καταλαβαίνω αν θες να τους ανεβάσεις για κάποια άνεση! Α ναι, Δημοσθένης! Ποια κάνετε τώρα? Ωωω 19 στην Φιλοσοφία και στα Λατινικά ε? Κοίτα, αν η καθηγήτρια είναι νορμάλ άνθρωπος τότε χαλαρά στο βάζει αν προσπαθήσεις λίγο! Ε, τα λατινκά θέλουν απλή εξάσκηση! Μόνο αυτό! Νομίζω ότι θα τα καταφέρεις! I'm rooting for you! ^^
Feb 15 2011 21:27
Photo

iristella → Kaidou

User CP> Edit Avatar A) επιλέγεις κάποιο προκαθορισμένο avatar [B] ή[/B] Β) Aνεβάζεις κάποιο δικό σου είτε από το pc σου είτε μεσω κάποιου imagehost. Μέγιστες επιτρεπόμενες διαστάσεις 150 by 150 pixels ή 150,0 KB μέγεθος.
Feb 15 2011 21:23
Photo

SkullKaizer → ZeD

το πρωταπριλιατικο του φορουμ περιση [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8421[/url]
Feb 15 2011 21:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Θέλω να δω κάποια στιγμή το TOP10 σε anime&manga γιατί παρατήρησα πως ποτέ δεν το έχω ρωτήσει, αίσχος. :blingeye2: <- Shameless puppy eyes
Feb 15 2011 21:04
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Χεχε xD Εντάξει, οι βαθμοί οκ, αλλά σκοπεύω να τους ανεβάσω. Κατεύθυνση έβγαλα 17, αλλά τουλάχιστον λατινικά θέλω να πάρω κανένα 19 και να ανέβει και ο μέσος όρος. Και στην φιλοσοφία. Στα αρχαία 16-17 με βλέπω πάλι να παίρνω xD Αν και πιστεύω θα γράψω καλύτερα στο γνωστό σε αυτό το τετράμηνο, ο δημοσθένης μ'αρέσει και περισσότερο. :P Όλα καλά, όλα καλά. Εσύ; Πώς τα πας; Με την εξεταστική;
Feb 15 2011 20:46
Photo

MisaYoshiko → papp0us

καπακι καπακι:Ρ τωρα που το πηρα αποφαση να δω κατι νεο, γιατι θα ξαναγυρισω στις βλακειες που δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να κανει ντροπ:Ρ
Feb 15 2011 20:27
Photo

ssj2sanji → meidei

[QUOTE]kimi, deesu nooto no baggu ga motteiru otoko no hito nano?[/QUOTE] sorry,i am just a normal otaku...κανε translate σε πμ :P
Feb 15 2011 20:21