Community Status Updates
Kamui → Night Wizard Seal
Δε φταις εσυ.
Απλα μερικοι το εχουν ξεφτιλισει.
Ουτε role-play, αλλοι αυτοκτονουν, αλλοι εκμεταλευονται την κατασταση για να βγαλουν τα κομπλεξ που εχουν με τον καθενa...
Eσυ κανεις απο τα καλυτερα rp παντως, και ο χαρακτηρας σου ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση.
Στην πραγματικοτητα με ολους τους χαρακτηρες καποιος θα μπορουσε να κανει κατι καλο.
Απλως βαριουνται και χρησιμοποιουνε γελοιες δικαιολογιες οπως 'τελευταια δεν εω πολυ χρονο'.
Εδω εγω προσπαθω να μπω στη σκεψη ανθρωπων που εχουν πεθανει εδω και 1800 χρονια, και σκοπευω στο μελλον να χρησιμοποιησω οσους περισσοτερους χαρακτηρες γινεται.
Αμα ξαναγινει παιχνιδι φυσικα, για ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα, κανεις δε θα θελει να παιξει
Feb 27 2011 01:55
Night Wizard Seal → Kamui
Γιατί ρε συ κατάντησε αηδία το παιχνίδι αφότου έφυγες; Δεν κατάλαβα;
/θιγμένος mode on.
:P
Feb 27 2011 01:50
Tenshi → Serestrum
Χαχαχα!!
Με έχεις πεθάνει ωρέ κοπέλι!!!!
Ακόμα και με το VM ξεράθηκα!!
Αλσο
[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=475311&postcount=462"]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=475311&postcount=462[/URL]
Feb 27 2011 01:50
Serestrum → Tenshi
Χαρη με λενε βρε XD οχι χαρυ XDDDD
το κραταω για οταν παω στα ξενα :hahaha:
Feb 27 2011 01:41
Kamui → Kamen Tantei Zura
Nevermind...
Aπλα ημουν υπερενθουσιασμενος με το epic beard shiki μου.
Καλα το παιχνιδι με το που εγυγα κατηντησε αηδια...
Πως τα καταφεραν και τα εκαναν ετσι?
Εγω το διασκεδασα παντως, και ας ασπρισε το μουσι μου μεχρι ψοφου...
Feb 27 2011 01:12
Kamen Tantei Zura → Kamui
ξέχασες να βαθμολογήσεις τον napster στο rate thy neighbor :drink:
EDIT: Σyγγνώμη, άκυρο το vm :P
Feb 27 2011 00:56
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Σωστός~ Αν δεν κάνεις την πλάκα πριν σε δολοφονήσουνε, πότε θα την κάνεις;:hahaha:
Τουλάχιστον προσωπικά, πραγματικά το ευχαριστήθηκα το ποστ σου. Θα έχω να το λέω πάντως :) Και όταν τελειώσει το παιχνίδι, στο θέμα της γενικής συζήτησης. :himitsu:
Το είπα πραγματικά το εννοώ :3
Παρακαλώ~ Δεν κάνει τίποτα :tensai:
Feb 27 2011 00:41
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
E, ενταξει ρε συ, όταν μπαινεις στο παρα ένα λεπτο καιβλεπεις οτι εχεις τις διπλες ψηφους απο τον δευτερο, εκει πας για να κανεις χαβαλε. οποτε μουδωσα την ψηφο μου για να γουσταρουμε :kakaka:
Α, και επειδη ειδα και αυτο
[QUOTE]Εγώ χαίρομαι που βγήκα πριν γίνει αυτός ο χαμός, και πραγματικά τους ευγνωμονώ τους δολοφόνους.[/QUOTE]Να σαι καλα παιδι μου!
*πατ- πατ στο κεφαλακι*
Σαν τον Ισαακ στο μνημα και συ! :kakaka:
Feb 26 2011 23:54
miko-chin → Erisadesu
Εγώ πάλι τώρα βλέπω το Tiger and Dragon και μετά από αυτό θα δω το Unubore Deka.Μη μου λες τέτοια!Θα αντέξω τέτοια ομορφιά?
Στο Τ&D και γω πολλές φορές δε τα πιάνω γιατί τα λένε γρήγορα αλλά είναι πολύ ευχάριστο drama με γελοίες ατάκες.Παίζουν και οι θεοί Nagase,Okada,Kenta οπότε δε γίνεται να μη μου αρέσει.
Feb 26 2011 18:58
Tenshi → Kamen Tantei Zura
Χεχε! Όντως, τώρα έχουν μείνει Forever Alone xD
Άσχετο, αλλά εσύ και η Kai είστε αδερφές? οΟ
Feb 26 2011 18:49
Kamen Tantei Zura → Tenshi
Θέλανε να μας βγάλουν από την μέση.
Αυτό ακριβώς, we were too cool :hero:
Άντε να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια, αν και βλέποντας τις αυτοκτονίες, πολύ βαρέθηκαν ή απλά δεν έχουν χρόνο.
Feb 26 2011 18:39
Tenshi → Kamen Tantei Zura
χαχα!! Με φάγανε κι εμένα!! Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που φάγανε κι εσένα " We are to cool to be true" :P
Feb 26 2011 18:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed