Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Jorg
Όντως, και εμένα μου άρεσε.
Ναι, όντως φαίνεται πάρα πολύ κουλό. Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε και το έβαλα. Συνήθως το προσέχω xD
Καλάαα~ Ε ναι, οκ, μια χαρά είναι, βέβαια για κάποιο λόγο είναι πιο χαλαρά από ότι συνήθως και δεν ξέρω γιατί. Δεν μας βάζουνε πολλά πράγματα. Τώρα βέβαια που γύρισαν οι καθηγήτριες της κατεύθυνσης από την 7ημερη θα έχω μια χαρά να κάνω.
Ε εγώ αναγκαστικά, και ειδικά της κατεύθυνσης τα ανοίγω αλλιώς δεν πρόκειται να αντεπεξέλθω xD Εκτός αν είναι ιστορία που την μαθαίνω όταν το παραδίδει.
Εσύ; Πώς τα πας;
Mar 09 2011 19:36
Jorg → Kamen Tantei Zura
Ε ναι. XD Τα σπάει πάντως.
Λολ απλά μου φάνηκε περίεργο που έβαλες κόμμα ενώ δεν χρειαζόταν. Αν έκανες το αντίθετο δεν θα το παρατηρούσα. XD
Btw πως πάει η ζωή; Παλεύεται το σχολείο (ρωτάω γιατί εγώ ούτε καν που τα ανοίγω τα βιβλία του σχολείου XD);
Mar 09 2011 19:07
Kamen Tantei Zura → Jorg
Είναι artwork απλό, το βρήκα σε ένα site που είχε με wallpaper size artworks. :3
Λόγω των μεγάλων γυαλιών ε;
Ναι, δεν μπαίνει κόμμα xD Απροσεξία τελείως :P
Ντάξει, θεωρητική θεωρητική αλλά καμιά φορά ξεφεύγει xD
Mar 09 2011 17:36
Serestrum → Tenshi
τωρα αρχιζεις να με τρομαζεις...
θα με κανεις να αλλαξω αβαταρ XD
Mar 09 2011 17:22
Tenshi → Serestrum
Χαχαχαχα!!!
Μα επιμένω! Είσαι για φάγωμα....σκέφτομαι να σε υιοθετήσω! xD
Mar 09 2011 17:19
Tenshi → Serestrum
Είσαι πολύ γλυκούλης και χαριτωμένος! kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh!!
Mar 09 2011 17:09
Kenobi-sensei → Nikos21
μη νομίζεις και εγώ τη γουστάρω(όπως και το OP) απλά κάποια πράγμτα πρέπει να τα λέμε......
Mar 09 2011 15:34
Kai → d.neko-angel
Καταλαβαίνω. Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε όσα θέλουμε. Το καημένο το Rurouni Kenshin 4 χρόνια το παλεύω να τελειώσει και ακόμα έχω δρόμο. :kakaka: Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε ότι έχουμε στη wishlist μας. Αλλά με κόπο και χρόνο μαζεύονται σιγά-σιγά. Κάποια μετάνιωσα που τα ξεκίνησα.
Υup, το σχέδιο είναι πάρα πολύ καλό. Θα ήθελα να τσεκάρω και ένα από τα άλλα δύο manga που έχει γράψει αυτός που γράφει το story, αλλά δεν το κόβω να γίνεται σύντομα.
Mar 09 2011 15:21
Anelis → BrainDeadAlive
Κρίμα γιατί από αύριο θα έχω δουλειές :P
Anywhoo θα τα πούμε man!
Mar 09 2011 15:15
BrainDeadAlive → Anelis
Haha Καλα κανεις!!!
Μπαινω, αλλα οχι συχνα, κ μπαινω α λα ninja φαση XD
Δεν σε βλεπω ομως!! Ενιουει! Ελπιζω απο αυριο να τα πουμε (γιατι σημερα εχω ''δουλεια'')
^_^ XD
Mar 09 2011 15:07
d.neko-angel → Kai
από Reborn έχω μόνο τα 8 πρώτα vol τα υπόλοιπα τα έφαγε η οικονομική κρίση και τα trc, xxxholic και d.gray-man
που προηγούνται για την ώρα.
Οπότε για νέα vol Reborn δεν το έχω ψάξει καθόλου το θεματάκι.
Αυτό για την Saizaki δεν το ήξερα καθόλου
θα το κοιτάξω πάντως και το Roll, όταν μου αρέσει μια δουλειά συνήθως ψάχνω
και τις υπόλοιπες του ίδιου mangaka
Mar 09 2011 14:57
shinigami94 → Night Wizard Seal
Προς το παρόν έχω ακούσει πολύ λίγα.:hot:
Δυστυχώς,δεν έχω χρόνο.
Παρόλα αυτά άκουσα Versailles (Noble+Lyrical Sympathy),απο Onmyouza τα κομμάτια:Kokui no Tenyo & Kuchizuke,απο Janne Da Arc το vampire και απο Malice Mizer 2-3 τραγούδια.
Είναι όλα μια χαρά!
Επίσης βρίσκονται στον υπολογιστή μου Janne Da Arc and Malice Mizer discographies και κατεβαίνει των Acid Black Cherry!
Θα βάλω Kaggra & Gackt,όσα βρώ,να κατεβαίνουν. ^^
Θα ακούσω κι αλλα κατα τη διάρκεια της ημέρας.(μόλις γυρίσω απο το φροντηστήριο)
Mar 09 2011 14:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed