Community Status Updates
Jorg → Kai
[quote]"Δεσε το thread, be a sadist!"[/quote]
:hahaha:
Και εγώ να σου πω την αλήθεια. Καταστρέφουμε τις increase-post-count ευκαιρίες των μελών. I like it.
Mar 11 2011 23:51
giota83 → Anakin Skywalker
σε ευχαριστω πολυυυυυ!!! το εψαχνα και δεν εβρισκα ακρη ακομα και στο wikipedia.Αργησα να απαντησω γιατι ημουν αρωστη. αν και βρηκα ενα Θεμα εδω που αφορα το συγκεκριμενο ανιμε αλλα αφου μπορω να τα δω ξεχωριστα ωραια!!! δεν χρειαζεται να κατεβασω το αρχικο. αρχιζω με Gundam Seed ή Gundam 00?
Mar 11 2011 23:48
Night Wizard Seal → shinigami94
:hihi2: Έλα ρε. Είσαι μεγάλος.
Ξέρεις εε, όταν δυο "μεγάλα" μυαλά συναντιούνται είναι και το αχτύπητο δίδυμο.
Θα περπατάμε στο δρόμο της Αθήνας (λέμε τώρα), θα μας ρωτάνε οι Ιάπωνες "Where is Acropolis?", θα τους πέρνουμε από το χέρι και θα τραγουδάμε Buck-Tick. :hahaha:
Oh the mental image :hahaha:!
Mar 11 2011 23:44
Kai → Jorg
:hahaha: Δε με χαλάει, να σου πω την αλήθεια το φχαριστιέμαι τώρα. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Spade! "Δεσε το thread, be a sadist!"
Και μπορούμε και καλύτερα! Το φχαριστιέμαι τόσο, που μη σου πω ότι ψήνομαι να το επαναλάβουμε και την επόμενη βδομάδα.
Mar 11 2011 23:38
demonicMC → Kamen Tantei Zura
Zura πες μου λιγο κατι, δεν σου ζηταω τιτλο αλλα στο manga pictures trivia αυτο δεν ειναι με μια κοπελα που προστατευεται απο την εκκλησια και της στελνουν εναν τυπο?
Mar 11 2011 23:37
Jorg → Kai
:hahaha: Έτσι συνέχισε ομάδα! :hahaha:
Πάντως είναι σαν να το έχουμε κάνει block το thread. XD
Mar 11 2011 23:34
Kai → Jorg
:hahaha: Μια χαρά τα πάμε, σκίζουμε, ευτυχώς που όλα γίνονται μέσω Internet και δεν μπορούν να μας πετάξουν τομάτες!
Mar 11 2011 23:30
Jorg → Robin-Chwan
[quote]Γιατι το KHR εχει απιστευτους χαρακτηρες XD[/quote]
Agreed, agreed, agreed! Τα περιμένω με ανυπομονησία! ^^
Mar 11 2011 23:14
BoredForLife → Kalamaris
Τρέχα γρήγορα :P Πάντως το ξέρω για maiden (για judas οχι) αλλά δεν θα πάω.....60 euro είναι λίγο πολλά.... αν και βέβαι ειναι one in a million chance....
Mar 11 2011 21:26
Kai → Jorg
:hahaha: Αφού στο έταξα. Μόλις γύρισα από το μάθημα, διάβασα το chapter και πήγα και έγραψα. Ελπίζω να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά με αυτά που θα έρθουν να διαβάσουν.
Mar 11 2011 21:24
Mad_Hatter → iristella
μπααα, κρίνοντας από το πόσα τέτοια κυκλοφορούν στο net, άπειροι θα καούμε^^
personal favourite είναι αυτό
[SPOILER][IMG]http://i53.tinypic.com/9fmnnp.jpg[/IMG][/SPOILER]
btw κουλτουριάρικη συγκέντρωση έχετε με όλλους τους αποκάτω? xd
Mar 11 2011 18:36
iristella → Mad_Hatter
Aυτό που πόσταρες στο bh ψηνομουν από το πρωί να το ποστάρω αλλά ήμουν σε φάση "μπααα θα με περάσουν για πολύ αναίσθητη". xD
Glad to see someone else on the same wavelength. At least I won't burn alone in hell. :P
Mar 11 2011 18:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed