Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kaidou

Και συμφωνήσανε για Βόλο; Άντε καλά xD Οι δύο πρώτοι καλύτεροι προορισμοί θα ήταν για πενθήμερη. Πώς και δεν σας πήγανε εξωτερικό; Η δική μας τρίτη λυκείου πήγανε Ιταλία.
Mar 13 2011 11:10
Photo

monoiristella

Ειρήνη ~lav~ το προφίλ σου έει χτυπήσει επικά επίπεδα διανόησης και σοβαρής συζήτησης...Δεν ξέρω αν μπορώ πλέον να συνδιαλέγομαι μαζί σου αν δεν κάνω copy paste από το internet το ποίημα κάποιου συγγραφέα που ποτέ δεν ήξερα και δεν ξέρω καν τι λένε τα ποιήματα του αλλά ακούγονται πολύ προχώ και σίγουρα θα ψαρώσουν όλοι ότι είμαι μορφωμένη και ικανή προς σοβαρή συζήτηση... Επίσης η γη είναι επίπεδη, μου το είπε ένας creationist τις προάλλες και δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω γιατί δεν έχω δει ποτέ ολόκληρη τη γη...Οι φωτογραφίες από το διάστημα είναι διεθνής συνομωσία των αστροναυτών...That's my story and I'm sticking to it!
Mar 13 2011 11:00
Photo

KaiKenny

:nooooo: Τελικά μόνο από msn πιάνει.
Mar 13 2011 10:43
Photo

Guest-13157 → iristella

Το ότι μ'αρέσει ο Μπρεχτ δεν σημαίνει ότι έχω διαβάσει τα απαντά του...
Mar 13 2011 09:43
Photo

Regina → Zoro

Έκπληξη? Nani, nani, nani??? Ώχου, θα με φάει η περιέργεια τώρα...:sadist: Arigato για το σετ, δεν είναι τέλειος ο Kira-sama? *λουλουδάκια, καρδούλες και λοιπά μπιχλιμπίδια* Ναι, είπα να ξαναπεράσω μια γύρα το Φονικοτετράδιο διότι η επανάληψη είναι η μητήρ της μαθήσεως και βασικά να σου υπενθυμίσω ότι οι δόξες δεν είναι παλιές. Η σειρά είναι διαχρονική. Άντε από κει :P Όσο για την χαζή ξανθιά, κάνω πως δεν είδα το όνομα γραμμένο πάνω στο δικό μου προφίλ και προσπερνώ. Συζήτηση για το one piece μην αρχίσουμε καλύτερα γιατί το προχωράω με απελπιστικά αργούς ρυθμούς και ντρέπομαι για τον εαυτό μου :( Και μη με ευχαριστείς ίσα ίσα στο χω ξαναπεί τιμή μου και καμάρι μου :)
Mar 13 2011 04:10
Photo

SuteraVagelio

checkare to inbox s!!
Mar 13 2011 03:52
Photo

eyl → Warchief

εγω παρόλο που ξεκίνησα με anime, τώρα είμαι περισσότερο manga τύπος μιας κ yuri δεν βλέπουμε σε anime. αν βρείς χρόνο κ θες να ψάξεις manga (yuri συγκεκριμένα μιας κ αυτό είναι το στοιχείο μου), έχει κ άλλα αξιόλογα. μάλλον θα κάνω ένα thread στο manga topic για μόνο yuri τίτλους.
Mar 13 2011 03:41
Photo

Warchief → eyl

Όχι άλλα το βρήκα τώρα και το κάνω bookmark, thanks. Γενικά με manga ασχολούμαι μόνο σε περιόδους διακοπών όμως, οπότε τα κρατάω για πάσχα ή καλοκαίρι :P Νομίζω ότι τα manga της Otsu, συγκριτικά με άλλα παρόμοια, είναι αυθεντικά τρυφερά. Η αυθεντικότητα κάνει τη διαφορά.
Mar 13 2011 03:34
Photo

eyl → Warchief

σε ένα άλλο forum στο topic για τον αγαπημένο mangaka, να φανταστείς δεν έγραψα morigana ή άλλες mangaka που έδωσαν πολύ ωραία manga, αλλά την hiyori otsu!!! έχει κάτι στις ιστορίες της κ στο σχεδιό της που μ'αρέσει τρομερά. το clover είναι απο τα αγαπημένα μου μανγα γενικότερα. ανακαλυψες τον τρομερό reader του dynasty? μπορείς εκεί να βρείς ότι δουλεία της otsu έχει μεταφραστεί.
Mar 13 2011 03:28
Photo

meidei → Anelis

Αφού το επιτρέπεις, θα αφήσω το γλωσσικό μου αισθητήριο να με καθοδηγήσει, Ανωμαλίς. :D
Mar 13 2011 03:19
Photo

Warchief → eyl

Hey, έχεις διαβάσει καμιά δουλειά της [URL="http://www.mangaupdates.com/authors.html?id=6876"]Hiyori Otsu[/URL]; Tα Clover και Mizuiro Cinema είναι από τα shoujo ai manga που μου έχουν μείνει. Για το πρώτο είχα κάνει και thread με τρομερή επιτυχία [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8551"]εδώ[/URL]. Τσέκαρέ τα αν και πιστεύω ότι το έχεις κάνει ήδη :P
Mar 13 2011 03:15
Photo

Anelis → meidei

Χαχαχαχχαχαχα Meidei μου σου δίνω το ελεύθερο να χρησιμοποιείς όποιο σου αρέσει!
Mar 13 2011 03:05
Photo

meidei → Anelis

Χμ... Γενική πτώση προτιμάς "της Ανελίδος", "της Ανελίδας" ή "της Ανωμαλάρας"; :P
Mar 13 2011 03:00
Photo

iristella → Guest-13157

Aχ δεν μου τον διαβάζεις σωστά τον Brecht και θα σε μαλώσω. :P
Mar 13 2011 02:58
Photo

Warchief → Anelis

Εγώ το είχα ξεκινήσει με όρεξη αφού είχα δει το Maria-sama και θυμάμαι ότι άντεξα μόνο ένα ή δύο επεισόδια. Μου έδωσε την εντύπωση ότι βγήκε απλώς και μόνο για να ικανοποιήσει male yuri fanboys, χωρίς σωστούς χαρακτήρες ή σενάριο. Πάει και πολύς καιρός βέβαια από τότε, δε μιλάω με απόλυτη βεβαιότητα.
Mar 13 2011 02:47