Community Status Updates
matassos → zoro77
sorry που δεν απαντω, ψιλοβαριομουν και το καθυστερουσα και αυριο φευγω εκδρομη.. οπωτε θα σου στειλω λογικα απαντηση σε μια βδομαδα σε pm
Mar 28 2011 00:53
Napster → Kai
Lol, φαση εχουν. xD
Οχ σωστα, εχεις δικιο. :P
Μεχ, τζαμπα ξενυχτησα το βραδυ. Δεν ηξερα πως δεν ειχε chap.
Χαιρομαι που σ' αρεσε. Ειναι οντως ωραιο manga. Ενταξει εγω τωρα στα τελευταια chaps εμαθα τους χαρακτηρες απ' εξω.
[I]Ειδικα στο Reborn! που εχει τοσους (main) χαρακτηρες εκανα κατι μερες για να τους μαθω.[/I]
Ο αγαπημενος μου ειναι φυσικα ο Iori Sengoku. Επισης μου αρεσουν και οι Shinnojou & Gama. Τον Zenmaru ακομα να τον συμπαθησω. :P Εσενα ποιος ειναι?
Mar 28 2011 00:10
Robin-Chwan → zoro77
Xaxaxaxa, den thn paleuoume!!!XDXDDXDXD
Btw πες καμια καλη ταινια να κατεβασω. Τριτη φευγω για το χωριο μου (μεχρι την Κυριακη) και θελω να παρω μαζι μου μερικα DVD μιας και εκει ουτε TV δεν εχει. (Να ξερα και πως να περασω ταινιες σε αδεια DVD καλα θα ηταν....)
Mar 27 2011 23:41
Kalamaris → The Tragic Prince
Σου'χουν πει πως εχεις υπεροχο avatar?Αγαπαμε natsuhi!!!
Mar 27 2011 22:29
Kalamaris → Glaurung
Απο το ονομα βλεπω πως και οι δυο αγαπαμε tolkien!!!Anyway η γατα εχει καποια σχεση με το γνωστο δρακο η ειναι κατι ασχετο?
Mar 27 2011 22:23
Kai → Napster
Δε θυμάμαι τι είχαμε ψάξει ακριβώς και τα πετύχαμε. Γενικά, κυκλοφορούν πολλά στο youtube από nico nico για διάφορες σειρές και είναι να πεθαίνεις στο γέλιο πολλά από αυτά ή και το αντίθετο.
Ε, θα του πήγαινε άμα χόρευε breakdance και δε θα ταίριαζε για spam. XD
Ναι, δεν έχουμε WSJ αυτή τη βδομάδα
[QUOTE][SIZE=2]1) Issue no. 17 of Weekly Shonen Jump, which was scheduled to release on March 28th, will be postponed until April 4th.[/SIZE]
[SIZE=2]2) Issue no. 18 of Weekly Young Jump (03/31) will be released along with issue no. 19 (04/07) as a double issue. Therefore, issue no. 18-19 will not be released on 03/31, but on 04/07 instead.[/SIZE]
[SIZE=2]3) The may issue of Jump Square (04/04) will be combined with the june issue (05/02) and will be released as a double issue on 04/21[/SIZE][/QUOTE]
Kαι με αυτήν την ευκαιρία, το Gamaran το έφτασα αισίως στο 50, ίσως να ήμουν και up-to-date αν δεν τύχαιναν διάφορα. Αρκετά καλό, οι μάχες που παραείναι μπόλικες μπορώ να πω ότι δε με έχουν κουράσει ως τώρα γιατί καταλαμβάνουν φυσιολογικό αριθμό chapter. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι με το που εμφανίζονται χαρακτήρες ή εξαφανίζονται ή πεθαίνουν και δεν προλαβαίνεις να τους μάθεις και πολύ και ότι δεν έχω βρει ακόμα αγαπημένο. Ποιος είναι ο αγαπημένος σου btw;
Mar 27 2011 22:15
Napster → Kamen Tantei Zura
Ειδα μερικα στο youtube χθες το βραδυ, ενταξει απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. :hahaha:
Ναι, εχεις δικιο...Εχω δει το anime [I]αλλα[/I] εχω παιξει και τα παιχνιδια. Δυστηχως ο Dokuganryu ειναι ο αγαπημενος μου. :(
Εντωμεταξυ στο πρωτο Samurai Warriors ειχε υψος 140 cm και στο 2 εγινε 174 cm. Αυτα ειναι! xD Ειχε και εκεινο το epic quote: [I]"Even the heavens are awed by the power of the Date!" [/I]:D
ΟΜΑΓΚΑΝΤ! Δε ξερω, μπορει. :P
Btw Χρονια πολλα αν και αργησα...:sadist:
Mar 27 2011 21:58
Napster → Kai
Ενταξει, καλος ειναι. Παλι καλα που δεν αρχισε να χορευει κανα breakdance αλλιως....xD Απο που τα βρηκατε ολα αυτα τα βιντεακια?
Hitman Reborn δεν ειχαμε αυτη τη βδομαδα? :/
Mar 27 2011 21:51
BoredForLife → Jorg
of course , of course :P
Τελικά δουλευει το no$gba , άρα όντως ευχαριστώ τώρα xD
Mar 27 2011 21:17
Lord Leon → Night Wizard Seal
yeap. αλλά ζωρζης εχω βαφτιστει. Είναι το πρωτότυπο (χιώτικο) :)
Mar 27 2011 20:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed