Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kamui
Ok, I didn't get it :P Τα γρανάζια έχουν χαλάσει και το μυαλό δεν παίρνει μπρος.
Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα, χαίρομαι :)
A gift
[SPOILER][img]http://5kazekage.files.wordpress.com/2010/12/old_man_with_the_grey_beard_in_the_dark_2.jpg[/img][/SPOILER]
Apr 25 2011 18:08
GkLoc → iristella
είναι από ένα private manga ενός παιδιού απ'το Deviantart...
[url]http://nheira.deviantart.com/[/url]
Μου άρεσε πολύ το artwork.
Apr 25 2011 18:07
Jorg → Kai
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Καλά πόσο περισσότερη πρόοδο? 15 chapters έχεις ακόμα (σήμερα βγήκε και το 60). XD
Άντε σε περιμένω να το τελειώσεις να ζωντανέψει λίγο και το thread.
Apr 25 2011 18:05
Kai → Jorg
Άρχισα το Pandora Hearts το Σάββατο το βράδυ και διάβασα σε μια μέρα 32 chapters. Πολύ καλό! Βέβαια από τότε δεν έχω κάνει πολλύ πρόοδο, στο 45 είμαι ακόμα, αλλά όσο πάει τόσο πιο πολύ μ' αρέσει. Περίμενα να είναι στα γούστα μου αλλά δεν περίμενα να το βρω τόσο ενδιαφέρον, έτσι ευχαριστώ που με προέτρεψες να διαβάσω το manga αντί να συνεχίσω το anime. :if: Άντε και θα φτάσω up-to-date σύντομα και θα σας κάνω παρέα να περιμένουμε όλοι μαζί νέα chapters μετά :nanteee:
Apr 25 2011 17:58
Kaidou → Zeroloke
βλεπω naruto,fairy tail και λιγο απο bleach...παλιοτερα εβλεπα death note και dragon ball...τα κλασικα δηλαδη :D
Apr 25 2011 17:38
Kamui → Kamen Tantei Zura
Σορρυ ρε, αστειευομουν.
Κανενα προβλημα.
Aπλα ειμουν σε ξενο pc και βιαζομουν να πω μια βλακεια για να γεμισει το vm:P
Anastasios bids you farewell.^^
Apr 25 2011 16:50
Zeroloke → Kaidou
ενταξει no problem! :D κορυφαιο το op! με ποια αλλα ανιμε ασχολεισαι?
Apr 25 2011 16:16
Kai → Napster
:kakaka: Εγώ πάλι δεν πίστευα πως θα θυμόμουν ότι το είχες αναφέρει σε κάποια φάση. Τελικά οι φλασιές ώρες-ώρες βοηθάνε. Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν έβαλα και βιντεάκι μαζί με τα χρόνια πολλά. :hehehe:
Apr 25 2011 14:52
Jimking → Kaidou
Ε τι να κάνουν τα παιδάκια σοκ πάθαιναν! Ευτυχώς εγώ δεν έχω πρόβλημα!
Apr 25 2011 14:49
Kaidou → Jimking
βασικα εγω εχω προβλημα στο να μου λενε spoilers αλλα να πω την αμαρτια μου εχω πει και εγω σε αλλους τεραστια spoilers οπως:"ο Ace πεθανε","ο blackbeard θα παρει τις δυναμεις του whitebeard" κ.ο.κ. και παντα ειχαν αυτην την εκφραση :oo::OMG3::borednn9: και συνηθως ή κατεληγε σε τρελο βρισιδι ή σε τρελο ξυλικι :D
Apr 25 2011 14:43
Jimking → Kaidou
Xαχαχα! Εμένα μόνο ένα spoiler με τρόμαξε. Καθόμασταν στο σχολείο και μου λέει ο άλλος σε μια φάση. Πω ρε γαμώτο πέθανε ο Ace! WHAAAAAAAAAAAAT??? xD
Apr 25 2011 14:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed