Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → GkLoc

thankies! Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου btw. Πολύχρονος.
Apr 25 2011 18:23
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Ok, I didn't get it :P Τα γρανάζια έχουν χαλάσει και το μυαλό δεν παίρνει μπρος. Αφού δεν υπάρχει πρόβλημα, χαίρομαι :) A gift [SPOILER][img]http://5kazekage.files.wordpress.com/2010/12/old_man_with_the_grey_beard_in_the_dark_2.jpg[/img][/SPOILER]
Apr 25 2011 18:08
Photo

GkLoc → iristella

είναι από ένα private manga ενός παιδιού απ'το Deviantart... [url]http://nheira.deviantart.com/[/url] Μου άρεσε πολύ το artwork.
Apr 25 2011 18:07
Photo

Jorg → Kai

Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Καλά πόσο περισσότερη πρόοδο? 15 chapters έχεις ακόμα (σήμερα βγήκε και το 60). XD Άντε σε περιμένω να το τελειώσεις να ζωντανέψει λίγο και το thread.
Apr 25 2011 18:05
Photo

Kai → Jorg

Άρχισα το Pandora Hearts το Σάββατο το βράδυ και διάβασα σε μια μέρα 32 chapters. Πολύ καλό! Βέβαια από τότε δεν έχω κάνει πολλύ πρόοδο, στο 45 είμαι ακόμα, αλλά όσο πάει τόσο πιο πολύ μ' αρέσει. Περίμενα να είναι στα γούστα μου αλλά δεν περίμενα να το βρω τόσο ενδιαφέρον, έτσι ευχαριστώ που με προέτρεψες να διαβάσω το manga αντί να συνεχίσω το anime. :if: Άντε και θα φτάσω up-to-date σύντομα και θα σας κάνω παρέα να περιμένουμε όλοι μαζί νέα chapters μετά :nanteee:
Apr 25 2011 17:58
Photo

Kaidou → Zeroloke

βλεπω naruto,fairy tail και λιγο απο bleach...παλιοτερα εβλεπα death note και dragon ball...τα κλασικα δηλαδη :D
Apr 25 2011 17:38
Photo

iristella → GkLoc

set from where? it looks cute
Apr 25 2011 17:37
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Σορρυ ρε, αστειευομουν. Κανενα προβλημα. Aπλα ειμουν σε ξενο pc και βιαζομουν να πω μια βλακεια για να γεμισει το vm:P Anastasios bids you farewell.^^
Apr 25 2011 16:50
Photo

Zeroloke → Kaidou

ενταξει no problem! :D κορυφαιο το op! με ποια αλλα ανιμε ασχολεισαι?
Apr 25 2011 16:16
Photo

Kai → Napster

:kakaka: Εγώ πάλι δεν πίστευα πως θα θυμόμουν ότι το είχες αναφέρει σε κάποια φάση. Τελικά οι φλασιές ώρες-ώρες βοηθάνε. Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος δεν έβαλα και βιντεάκι μαζί με τα χρόνια πολλά. :hehehe:
Apr 25 2011 14:52
Photo

Jimking → Kaidou

Ε τι να κάνουν τα παιδάκια σοκ πάθαιναν! Ευτυχώς εγώ δεν έχω πρόβλημα!
Apr 25 2011 14:49
Photo

Kaidou → Jimking

βασικα εγω εχω προβλημα στο να μου λενε spoilers αλλα να πω την αμαρτια μου εχω πει και εγω σε αλλους τεραστια spoilers οπως:"ο Ace πεθανε","ο blackbeard θα παρει τις δυναμεις του whitebeard" κ.ο.κ. και παντα ειχαν αυτην την εκφραση :oo::OMG3::borednn9: και συνηθως ή κατεληγε σε τρελο βρισιδι ή σε τρελο ξυλικι :D
Apr 25 2011 14:43
Photo

Napster → Kai

Δεν ηξερα πως ηξερες (:P) πως με λενε. Σε ευχαριστω. :)
Apr 25 2011 14:34
Photo

Lucy Heartfilia → Baka~No~Jutsu

Γεια σου και από εδώ!! :) (αννα-μαρια) (klucy)
Apr 25 2011 14:32
Photo

Jimking → Kaidou

Xαχαχα! Εμένα μόνο ένα spoiler με τρόμαξε. Καθόμασταν στο σχολείο και μου λέει ο άλλος σε μια φάση. Πω ρε γαμώτο πέθανε ο Ace! WHAAAAAAAAAAAAT??? xD
Apr 25 2011 14:32