Jump to content

Community Status Updates

Photo

nervouslightofsunday → Anelis

:):)
May 07 2011 20:42
Photo

Anelis → nervouslightofsunday

Τς τς τς καταβάθος είναι το master-plan σου να μας γεμίσεις με ραδιενέργεια, ε; Ε, όχι λοιπόν, δε θα υποκύψω!
May 07 2011 20:04
Photo

May 07 2011 19:52
Photo

nervouslightofsunday → Botsun

Σύντροφε monoxromista Welcome welcome!!!!! We will fight them on the shore, on the hills, in the forums, on dancing with the stripes!!!!
May 07 2011 19:49
Photo

Εγώ δε σου είπα ποτέ ιτ ιζ νοτ μαη πρόμπλεμ = δεν με αφορά, εκεί αναφέρθηκα. Δε νομίζω ότι είναι και τόσο μπερδεμένο, και δεν βλέπω και τον πανικό που λες. Merci για το κλαδί ελιάς, αλλά η αλήθεια είναι ότι καταβάθος με έψησε ο LSD και αλλαξοπίστησα και προτιμάω πλέον και εγώ τα πουά...... (για να ρίξω γκομένακια, μη φανταστείς). XD
May 07 2011 19:44
Photo

Botsun → nervouslightofsunday

Εμπρός σύντροφε,όλοι στον αγώνα κατά των ΠΟΥΑ !!
May 07 2011 19:43
Photo

May 07 2011 19:38
Photo

Ιφ ιτ ιζ νοτ γιορ προμπλεμ, μην ασχολείσαι. Αλλά μην κάθεσαι και γράφεις "ατάκες" και όταν σου απαντάω να μου λες ότι δεν σε αφορά. :)
May 07 2011 19:32
Photo

laraska → zoro77

σου βγαζω με την σειρα μου το καπελο... ευγε! περιμενα απο το πρωτο ποστ να μιλησει κανεις απο τους ...ευαισθητους που σφαδαζουν για τον πονο των αλλων μελων που θιγονται ..ΑΛΛΑ!
May 07 2011 18:59
Photo

zoro77 → Leon

To αν εχω δικιο σ αυτο φανηκε απο το οτι δεν πηρα κανα σοβαρο αντεπειχηρημα γι αυτο το θεμα. Μονο κοροιδια. Τεσπα ο καθενας μπορει να μην εχει την καλη μερα του και να τα βλεπει λαθος. (Αν μου απαντησεις θα σου απαντησω το βραδακι γιατι φευγω τωρα)
May 07 2011 18:57
Photo

Leon → zoro77

Για τις κλικες και τις συμπαθειες δε ξερω αν εχει δικιο η αδικο αλλα σε αυτο το thread τουλαχιστον δε φανηκε καπου. Δεχθηκε την αντιμετωπιση που οποιοσδηποτε που τρολαρε θα δεχοταν. Μη σου πω πολυ καλυτερη αφου αντι να φαει warn η κατι τετοιο καθομαστε και σπαμε πλακα. Μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα. Σε φορουμ εισαι.
May 07 2011 18:52
Photo

zoro77 → Leon

Ειχε καποιες απαντησεις σε αστεια ποστ που φαινοταν(νομιζω τουλαχιστον) οτι μιλαγε με σοβαρο υφος. Οκ μπορει να βγαινω fail αλλα εγω για αλλο λογο το εγραψα αυτο που εγραψα. Οχι κυριως για το οτι θα θιγοταν αλλα για την διαφορετικη αντιμετωπιση και τις διαφορες συμπαθειες/κλικες. Αυτο.
May 07 2011 18:39
Photo

Leon → zoro77

Τι προθεση θες να χει; Τρολαρισμα κανει ο τυπος και μαλιστα πολυ επιτυχημενο και μεις τον σιγονταρουμε. Ολοι χαβαλε κανουμε. Αν το συνειδητοποιησεις και συ θα δεις οτι εχει πλακα. Καποια αστεια ουτε εμενα μ αρεσουν οχι γιατι ειναι προσβλητικα αλλα γιατι ειναι κρυα :frozen:
May 07 2011 18:30
Photo

zoro77 → Leon

ναι ρε φιλε συμφωνω. Κι εγω μα το Θεο γουσταρω τον χαβαλε.. Την κοροιδια ομως οχι. Δεν ξερεις ομως πως το παιρνει ο αλλος ή τι προθεση εχει. Τα σχολια επαναλαβανοντουσαν απο ενα σημειο και μετα αλλα αυξανονταν συνεχεια ρε συ και ειχε παραγινει γι αυτο εγραψα αυτο που εγραψα.
May 07 2011 18:16
Photo

Kenny → Putin

THAT VIDEO.
May 07 2011 18:12