Community Status Updates
plotolp → Adventurer
Καλησπέρα! Μου γράφει ότι μου έκανες κάποιο comment αλλά comment δεν βλέπω. Ότι είναι γράψε το μου πάλι γιατί κάτι πρέπει να έγινε!
Sep 19 2012 20:38
Lord Leon → Kenny
Αλο! να σε ρωτήσω, αν δινει καποιος λινκς για κατεβασμα από copyrighted material εχετε θέμα ως σαιτ, έτσι; Αλλα μόνο τότε, οχι γενικά με λινκς απο τορρενταδικα κτλ.;
Sep 19 2012 20:28
-
Kenny
Για οτιδήποτε δεν είναι anime/manga, ισχύει αυστηρή απαγόρευση. Για τα ίδια τα anime/manga τώρα, η κατάσταση είναι λίγο ρευστή, και επανεξετάζουμε την πολιτική μας πάνω στην επίτρεψη ή στην απαγόρευση των download links, καθώς επίσης κι αν αυτή η απαγόρευση θα καλύπτει μόνο DDL links, ή άν θα επεκτείνεται και σε torrent/magnet/ed2k links και γενικά p2p μεθόδους downloading.
Άμα θες να είσαι on the safe side, το λες περιγραφικά στον άλλον και τον αφήνεις να βρει το δρόμο του μόνος του, πχ "πήγαινε στο nyaatorrents, γράψε Steins Gate και κατέβασε αυτό με τους περισσότερους seeders". Ακόμα καλύτερα, χρησιμοποίησε PMs - εκεί μπορείς να δώσεις ό,τι link θες.
Sep 20 2012 11:48 -
Lord Leon
σαφες, τενκιου. Για να ειμαι και απολυτα ειλικρινης, το θρεντ των ιαπωνικων κοιταζα και ουσιαστικα καταλαβα οτι δεν ξερω ακριβως τι ισχυει μονο στο περιπου.
Παντως αν πεις οτι απαγορευονται π.χ. λινκς απο δουλειες για σκανλεησιονς, θα πρεπει να φυγουν... ολοκληρα θρεντ. Δεν ξερω, sounds tricky.
Sep 23 2012 16:46
GhostPrince → Kai
παλιό αυτό λες έτσι? http://myanimelist.net/anime/1254/Saint_Seiya
Sep 19 2012 16:32
-
Kai
ΧD Πρωτότυπα;;;;
Sep 19 2012 18:15 -
GhostPrince
χαχαχαχα....α ρε κόκκινη :P
καλα αυτο με με τα κοσμίματα το πρόλαβα....και έλιωσα, χαχαα! magical....shounen!! :D
Το ξεκίνησα το παλίο, ωραίο φαίνεται, αν και οκ αρκετά παλιο και με χαλα κάπως...αλλα οκ θα το συνιθίσουμε :)
Sep 19 2012 18:20 -
GhostPrince
για το στυλ, ίσος να νε καλύτερο όντος, το βλέπω κάπως πιο "δομιμένο" :)
Sep 19 2012 18:21
-
GhostPrince
kot kot kot, run crabs! It's psycho chicken :P
Sep 20 2012 00:15 -
Kalamaris
redqueen να παιξεις chicken invaders 4!Μπορει κατα κορων να σκοτωνεις κοτες στο παιχνιδι αλλα ενα Boss ειναι ενα μεγαλο μηχανικο καβουρι.Να βγαλεις το αχτι σου XD
Sep 20 2012 16:22 -
redqueen
ελα πλακα κανεςι οτι ειναι καβουρι.... it was meant to be!!!XD
Sep 21 2012 00:58
Tristessa → mono
Κάθε φορά που μπαίνω στο profile σου χασκογελάω με το gif :3 (brb stealing your idea)
Sep 19 2012 15:03
-
mono
Etooo, I kinda stole your gif first so...XD
Και θυμάμαι όλο το βιντεάκι από το οποίο προέρχεται και γελάω ακόμα περισσότερο! Τελικά το chronicle το έχεις δει?
Sep 19 2012 15:07 -
Tristessa
Το βίντεο ήταν όντως ξεκαρδιστικό! In fact, δε θα με χάλαγε αν έπιανε κι άλλα άθλια comicbook storylines κάποια στιγμή |D Ναι, το έχω δει το Chronicle και μ' εξέπληξε ευχάριστα! Ειδικά η ανάπτυξη του χαρακτήρα του Andrew ήταν αναπάντεχα καλή.
Sep 20 2012 17:00
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
"Εγώ πάντως τρόμαξα όταν άρχισε ν'αλλάζει χρώμα το δέρμα του..αν γινόταν πράσινο και όχι γκρι θα περίμενα μεταμόρφωση σε Hulk."
Sep 19 2012 15:01
-
Fallen_Mpougatsa
Σ'αυτά τα υπέροχα γαλανά ματάκια που λάμπουν με την παραμικρή αφορμή και χαίρεται σαν τρελός όταν τον πιάνουν τα σαδιστικα του...! Αλλά κι εσένα σε καταλαβαίνω με τον Μ-21. Ο βασανισμένος, γλυκός άντρας που κάθε μέρα είναι με πάλη με τον εαυτό του!
Sep 19 2012 20:48 -
DarkElf
Αν ο άλλος δεν είναι λίγο χαλασμένος, τί να τον κάνεις?
Πάντως μπήκα σε σκέψεις με το θέμα του σχεδίου.Μόλις ξεμπερδέψω με το διάβασμα θα κοιτάξω τα τελευταία 30-40 chapters να βρω αλλαγές. xD
Sep 19 2012 21:07 -
Fallen_Mpougatsa
Σε καταλαβαίνω πλήρως.
Κοιτα, το ότι το σχέδιο αλλάζει περισσότερο κι από τα ρούχα τους είναι αλήθεια αλλά ψάξτο πιο εμπεριστατωμένα!
Sep 19 2012 21:34
-
DoB
H ιδέα μου ήταν ή αυτό το κοπρόσκυλο έριχνε αλάτι;;; Δε θα σε κάνω εγώ κοκκινιστό στα κάρβουνα αναθεματισμένο κανίς; Δε θα μου τη γλιτώσεις!
Sep 19 2012 22:15 -
GhostPrince
Μη λες τη menchiii κοπρόσκυλο! αχαχαχα...και όχι δεν ήταν ιδέα σου, fuf xD
Sep 19 2012 22:35
-
Spaceman
Έχεις δίκιο για τον Marcano ξέχασα να τον αναφέρω. Τώρα όποτε ανεβαίνει στην επίθεση ο Χολέμπας παρακαλάω να μην χάσει την μπάλα, όσες φόρες το έκανε με την Schalke την έχασε και η αριστερή πλευρά ήταν τόσο ελεύθερη που προσγειονώταν αεροπλάνο.
Sep 19 2012 10:30 -
Mike The Great
ΔΕν λεω τελειωσε το κεγαλαιο Βαλβερδε,αλλα καποια πραγματα που ζητησε ειχαν λογικη.Τον εβλεπε τον Χολεμπας οτι στην Ευρωπη ηταν οπως λες ελευθερη ολη η πτερυγα.Γι'αυτο ηθελε ενα καθαροαιμο πλαγιο μπακ.ο μαρινακης δεν το καταλαβε αυτο να τον κρατησει?Και αυτο που ειδα χτες απο τον Χολεμπας ηταν ανεπιτρεπτο για αμυντικο.Πριν να βαλει το γκολ ο Κυριακος κανει ντριμπλα μες στη περιοχη?Και ειδικα μετα απο κορνερ που ειναι καμποσοι αντιπαλοι μαζεμενοι?Συγγνωμη,αλλα ουτε τον προπονητη κανω,αλλα ουτε κατι αλλο.Αυτο ειναι Νο1 κανονας στην αμυνα.Μην κανεις ντριπλες
Sep 19 2012 11:33 -
Mike The Great
*κεφαλαιο
Sep 19 2012 11:33
Mike The Great → zoro77
Και στο γηπεδο φαινονται καλυτερα.Ετσι οπως τα λες.Οτι πληρωνεις,παιρνεις.Μονο αυτα?Με αμυντικους(αστειους για CH.L.)οπως Σιοβα,Μανωλα πας μονο για τσαι.Γαματον Ibagaza και τον Σιοβα που δεν εβαλε.Με μια λογικη εβαλε μεσα τον Μεγιερι.Εχει να παιξει απο τον Ιουλιο.Αν οντως σκεφτοταν να τον βαλει χτες ας τον εβασε με Λεβαδιακο,με τα Γιαννενα.Επρεπε χτες πρωτο παιχνιδι?Πραγματικα,τι ορμα ειδε και τον εβαλε?Τα εχουμε πει.Ο μαρινακης δεν ηθελε να κανουμε κατι φετος στην Ευρωπη.Αν εχεις την δυνατοτητα αραξε σημερα και δες πως παιζεται πραγματικα το τοπι.Για την Μπαρτσελονα εννοω
Sep 19 2012 09:41
-
Mike The Great
*αντι μια, ποια
Sep 19 2012 09:42 -
zoro77
Απο την στιγμη που εβαλε Ιμπαγασα με Γιαννενα και τωρα τον εβαλε στο 60 ε πηραμε το μηνυμα.. Στοχος το πρωταθλημα..κλαπ κλαπ. Αν τουλαχιστον δεν κυνηγησουν εστω την προκριση στο europa, και ειναι ηδη στο +7 και κανουν παλι τα ιδια, τι να πω ρε παιδια δεν χρειαζεται να χουμε προσδοκιες ποτε πια για κατι καλο στην Ευρωπη.
Sep 19 2012 12:59 -
Mike The Great
Me τις μεταγραφες εδωσε το μηνυμα.
Sep 19 2012 23:22
-
demonicMC
I know you like them sadists. Επιχείρηση είναι εδώ πέρα, όχι σχολείο.
Sep 21 2012 17:42 -
redqueen
αντε ρε κανει τα σεξουλιαρικα με τν ghost και μας αφηνει εμας να πληρωνουμε XD
και επειδη ειναι νεοτερος???εεεε ??? τι σιγα!!!
κι εγω ψηφιζω το λιγοτερα-εως-καθολου της Κειτο... !!!
Sep 21 2012 17:44 -
demonicMC
Ώπα, ώπα. Έχετε μπερδέψει κάποια πράματα. Ψήφος; Από πότε είπαμε ότι η τάξη είναι δημοκρατική; Προσωπική δικτατορία έχουμε.
Sep 21 2012 17:49
zoro77 → Mike The Great
Πηγα γηπεδο και η ομαδα ηταν εκτρωμα... Φιλε μου για τον Μαρινακη, οτι πληρωνεις παιρνεις.. Η ομαδα ηθελε αμυντικο χαφ.. δεν πηρε. H μαλλον πηρε τον Ντιακιτε 31 Αυγουστου.Η ομαδα ηθελε 2 εξτρεμ δεν πηρε.. Εναν μα εναν καλο πηρε τον Μασαδο.. κι αυτον τον αχρηστευει που τον βαζει στα ακρα. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Αυτο που βλεπουμε.
Sep 19 2012 00:45
-
Spaceman
Πάλι καλά που δεν πήγα γιατί δεν θα άντεχα να βλέπω αυτή την ομάδα. Τι να πρωτοπείς, ανύπαρκτο κέντρο με χαρακτηριστική φάση στο δεύτερο ημίχρον όπου κατεβάζει ο Ibagaza την μπάλα και στο κέντρο υπάρχουν μόνο παίκτες της Schalke, ανοργάνωτη χωρίς αγωνιστικό πλάνο, καμιά σέντρα και ότι γίνει.
Με λίγα λόγια ομαδα μοντέλο τι κάνανε μπουρδέλο
Sep 19 2012 10:07 -
zoro77
Ετσι ακριβως δεν υπηρχε κανενα καλο απο Ολυμπιακο χθες. Ουτε αμυνα, ουτε κεντρο, ουτε επιθεση. Τις οποιες φασεις που καναμε δεν τις καναμε οργανωμενα, αλλα απο κοντρες και απο λαθη της Σαλκε. Χωμα σοβαρα. Καλα εκανες που δεν ηρθες.
Sep 19 2012 12:55
1451 → Chrysteria
Γεια, σχετικά με το βίντεο και τη σύλληψη των Τσέχων η κόντρα των νησιωτών με την εταιρεία κρατάει από πέρυσι http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5hmZZ6JlquaMk4dqjXOJ_fGnZufhg?docId=CNG.59c8f07fc7da6a4419e50d7af3fe7904.101 Φέτος φαίνεται εντάθηκε η κατάσταση και οδηγήθηκαν ακόμα και σε συλλήψεις http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231212511
Sep 18 2012 23:38
-
redqueen
ναι καλε αστον να λεει.... ολα καλα κι αυτο που ειπε το φανταμ (ολα κουκλια ομως kyaaaaaaaa)....κανα irie/spanner παιζεi για megane εξελιξεις...να δεις που και το φαντασμα στο τελος οτι παρουμε θα παρειXD
Sep 19 2012 23:59 -
GhostPrince
chickens dont say kyaaa, they say with a fabulous pose"kokooooooooot" xD
το χεις πάθει το κολημα σου κιεσυ με τον irie /spanner :P
και byakuran με Irie ίσος να πήγενε :)
Sep 20 2012 00:52 -
redqueen
ψεμματα λες :P... νταξει εγω φταιω που λατρευω τα μεγκανε XD
koooooooooooooot
(happy?)
Sep 20 2012 08:01
Mike The Great → zoro77
ΝΑ χαιρομαστε την ομαδα του ζαρντιμ και κυριως του Μαρινακη!!!!!!!!!
Sep 18 2012 23:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed