Jump to content

Community Status Updates

Photo

meidei → Ajairisu

Το Ace Attorney είναι από τα καλύτερα, ειδικά αν σου αρέσει να κάνεις deducing και να παίζεις τον ντετέκτιβ/δικηγόρο.
May 27 2011 17:31
Photo

Kamui → Ajairisu

Δεν ειμαι σιγουρος. Η Κοei οντως παντα τα ιδια κανει, αλλα στο 6 δεν εβγαλε xtreme legends. Oποτε δεν ειναι σιγουρο. Και το empires δεν πρεπει να αξιζει τοσο. Ωραιο θα ειναι, αλλα αυτο που αξιζει περισσοτερο απ' ολα στο 7 ειναι το story του. Αμα το θες, μην το σκεφτεις παραπανω. Εξαλλου τωρα με τα DLC θα αρχισουν να καταργουνται τα expansions μαλλον.
May 27 2011 17:29
Photo

Ajairisu → meidei

Έχεις απόλυτο δίκιο. Εάν δεν υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα για το σενάριο, μπορεί η όλη ιδέα να οδηγηθεί στο καλάθι των αχρήστων, κάτι που μπορεί σε ακόμη πιο ακραίες καταστάσεις να οδηγησεί ακόμη και στην καταστροφή φιλικών δεσμών.... Πολύ drama, xD , το Ace Attorney και τα υπόλειπα της σειράς θα το πρότεινες ανεπιφύλακτα ;
May 27 2011 17:27
Photo

Ajairisu → Kamui

Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει κάποια spin-off έκδοση (Empires) στο μέλλον ; Γνωρίζοντας χρόνια τώρα τις τακτικές marketing που τηρεί η ΚΟΕΙ , θα έλεγα πως ναι, άλλα δεν έχει ακουστεί κάτι νεότερο και ο καιρός περνάει...
May 27 2011 17:19
Photo

meidei → Ajairisu

Δεν είναι κακό σαν ιδέα, αλλά πρέπει όλοι όσοι θα δουλέψουν γιαυτό να πιστεύουν στην ιστορία. Έτσι είναι με τις ερασιτεχνικές προσπάθειες· αν δεν πιστέψουν σε αυτό που γίνεται και είναι μαζί απλά για να φτιάξουν κάτι μαζί, δεν θα προχωρήσει.
May 27 2011 17:06
Photo

Ajairisu → meidei

Μαααααάλιστα, αυτό μου διέφυγε τελείως :frozen: . Φυσικά και τα γραφικά αποτελούν σκόπελο, πως μπόρεσα *facepalm*. Μια καλή ιδέα θα ήτο να δημιουργηθεί από το 0 ένα VN αποκλειστικά από .aNiMe//GR μέλη, έχουμε αρκετά ταλαντούχα άτομα, όπως ο Tanatsos. Άλλα θα είμουν αφελής, αν πίστευα ότι είμαι ο πρώτος που το σκέφτηκε.
May 27 2011 17:02
Photo

Kamui → Ajairisu

To 7 το παιζω στο xbox 360 μου. Oι τιμες στο συγκεκριμενο δε βλεπω να πεφτουν, αλλα εγω το πηρα 60 χωρις δυσταγμους. Βεβαια εγω ειχα ειδικο δεσμο με το παιχνιδι οποτε για αλλους ισως να μην αξιζει τοσο. Παντως κρινοντας απο το αποτελεσμα, σιγουρα αξιζει.
May 27 2011 16:58
Photo

Ajairisu → Kamui

Σε ποια κονσόλα παίζεις το DW7 ; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, αλλά οι τιμές αντί να μειώνονται, αυξάνονται και μάλλον αυτό ευθύνεται στην υψηλή ζήτηση , παρά το "θάψιμο" που δέχεται από κριτικές ώς "μια από τα ίδια" .
May 27 2011 16:52
Photo

meidei → Ajairisu

Σκόπελος είναι τα γραφικά. Δως μοι γραφίστα και κάποια ιδέα θα μου έρθει. Κι εγώ δεν έχω παίξει πολλές. Πρώτη επαφή ήταν η σειρά Ace Attorney στο DS, μετά το Time Hollow πάλι DS, το 999 επίσης και μετά πήγα στις πιο καθαρόαιμες, κυρίως δυτικές, όπως το Jisei του sakevisual και άλλες που βρίσκω στα αρχεία του [URL="http://games.renpy.org/"]ren'py[/URL]
May 27 2011 16:51
Photo

Zoro → laraska

Καλώς το φίλο μου! Ναι πια έχω ψιλοσυνταξιοδοτηθεί στο posting, δεν υπάρχει η όρεξη που υπήρχε παλιά, αν και ρίχνω ματιές καθημερινά στο forum, όλο και κάτι ενδιαφέρον μαθαίνεις που και που! Το θέμα είναι και ότι σειρές όπως OP και Berserk έχουν πέσει για μένα και δεν με τραβάνε πια όπως όταν άρχισα να ασχολούμαι και όσο να 'χει αποθαρρύνει (κι) αυτό... αν επιστρέψουν ποτέ στις δυνατές στιγμές που είχαν παλιά μπορεί και να αναγεννηθώ κάποια στιγμή. :) Πέραν αυτών ζέστες και διαβάσματα εδώ :hot:, καλό κουράγιο αν δίνεις κι εσύ τπτ αυτή την περίοδο!
May 27 2011 16:44
Photo

Kamui → Ajairisu

Naι το ξερω το site, εξαλλου Kongming ειναι και το δευτερο alias μου. Το χρησιμοποιουσα περυσι για να βρω τα 4th weapons ολων των χαρακτηρων του DW3. Απλως γενικα προτιμαω να χρησιμοποιω το Koei wikia. Τωρα που τα λεμε ομως, why not give it another look?
May 27 2011 16:44
Photo

Ajairisu → meidei

Δεν έχω κατασταλάξει βέβαια για το αν θα ήθελα να δημιουργώ visual novels, ή απλώς να παίζω, αλλά πιστεύω πως καλό θα ήταν να φτάσει τουλάχιστον διψήφιο αριθμό το νούμερο των VN που έχω παίξει, προτού αποφασίσω , και είναι ακόμη αρχή :P. Το να φτιάξεις ένα VN είναι σχετικά εύκολο, ο μόνος σκόπελος είναι το σενάριο. Αλήθεια, τι επαφή έχεις εσύ με τα VN ;
May 27 2011 16:40
Photo

meidei → Ajairisu

Έχει αδυναμίες το don't take it personal, θα μπορούσα να επεκταθώ :P Αλλά συμφωνώ για την θέση στην οποία θα σε βάζει και την εξουσία που σου δίνει. Μπορώ να πω ότι για αυτούς που σχεδιάζουν να γράψουν δικά τους δυτικά vn, αυτό το συγκεκριμένο είναι obligatory reading.
May 27 2011 16:30
Photo

Ajairisu → Kamui

Γενικά πηγή για DW Soundtracks εμπιστεύομαι το έγκυρο [URL="http://www.kongming.net/"]http://www.kongming.net[/URL] , πλούσια πηγή σε ότι αφορά το RoTK βέβαια, όχι μόνο soundtracsk, αλλά φαντάζομαι το ξέρεις το site ήδη.
May 27 2011 16:27
Photo

meidei → Hanzo

Ναι, πώς τους ήρθε; Οικονομική κρίση και στην Capcom? Δεν είναι και ότι καλύτερο να ψάχνεις στο λεξικό κάθε δεύτερη λέξη, μην νομίζεις. Θα φανεί στο final cut υποθέτω. Ελπίζω να πάνε προς το κωμοδία και να μην προσπαθήσουν να κάνουν κάτι super serious...
May 27 2011 16:25