Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → EriUri

Χex ναι σκοπεύω να έρθω όταν με το καλό γίνει. ^_^
Jun 05 2011 19:18
Photo

iristella → didimakia

Όχι αλλά αν είχε βγει το Hetalia τότε I sooo would. XD
Jun 05 2011 19:17
Photo

didimakia → iristella

[img]http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2011/154/d/1/history_class_by_tenshi_no_hikari-d3hxus4.jpg[/img] κατι τετοια εκανες κι εσυ στο σχολειο? :P
Jun 05 2011 19:09
Photo

veg3ta → Samu

Βλεπω βαλαμε Jace για avatar εεεε? Δεν ηξερα οτι ασχολεισαι με Magic :)
Jun 05 2011 18:55
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Και μόλις διάβασα τα spoilers για το τελευταίο chapter του YKTMC... ... ... ... ... :wth2:
Jun 05 2011 18:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, OK...to all! xD
Jun 05 2011 17:58
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

A, nice, να το δω τότε (είπα ν' αλλάξω το profile μου αλλά δεν έχω έμπνευση και δεν βρήκα και κανά pattern της προκοπής, άσε που το έχω συνηθίσει έτσι). Βλέπουμε αλλά δεν είναι για πολύ και θα κάνεις καιρό να ξαναδείς, trust me. Ωραία, κάνεις αν είναι ένα call me back και ξεκινάω τότε.
Jun 05 2011 17:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E he he, το thread για το S.I.D. το κανά~! ^^ Λοιπόν...[SPOILER]Αρχικά, ναι πάλι καλά που δεν είναι το δραματικό και το κατακαημένο, δε θα του ταίριαζε κι αν κάτι τον κάνει BAMF, γιατί είναι BAMF lol, είναι ότι δεν έχει κακομοιριά και μεμψιμοιρία να σε σπάει τα νεύρα. Είναι cool και το ξέρει. Χα! Αμ ναι είναι και το ηλικιακό που πέρασε πολλά χρόνια στις ανέσεις και κακόμαθε...χα χα, πολύ daddy's boy για αυτό και τα παιξε εντελως στο τέλος. Και ναι, το ξέρω ότι δεν προσπαθείς να μ'αλλάξεις τη γνώμη για τον Xanxus εξάλλου δεν είναι τελείως αρνητική ούτε τελείως θετική, όλη την ώρα αλλάζει...μέχρι να γίνω fangirl xD Κι εμένα μ'αρέσει που μπορώ να συζητάω ^^ Varia δεν ξαναβλέπουμε μετά? Le gasp![/SPOILER] Κοίτα, απ'το Πανεπιστήμιο στη στάση κάνω πέντε-δέκα λεπτά με τα πόδια λαντε τέταρτο αν πάω με τα πόδια...αλλά οκ, το call me back είναι καλή σκέψη. ΟΚ! Θα σε κάνω όταν μπορέσω, μόλις τελειώσω ή και λίγο νωρίτερα κι αν είναι έλα εσύ τότε. Λογικά θα χω τελειώσει μέχρι τις 2-2:30 να ξες να σαι έτοιμη! ;)
Jun 05 2011 17:46
Photo

Zoro → Maya-chan

Και στο μεταξύ το ίδιο είχε κάνει πριν με τον Hannya... fans, πότε θα μάθετε; :P Τα fillers εμένα εννοείται ότι δεν μου άρεσαν όσο το Jinchuu arc, απλά τα βρήκα decent για τα δεδομένα τους (με καλύτερο το πρώτο, όπως είπες), αλλά... όλα με εξαίρεση το τελευταίο filler arc, το οποίο συνδύαζε RuroKen με FMA (έβαζαν αντικείμενα στην γη για να σχηματίζουν κύκλους και σχήματα, με τα οποία ελέγχανε την ενέργεια της γης και ακόμα και energy beams έριχναν :zetsubou:) και ήταν πραγματικά ότι να 'ναι, τα προηγούμενα τουλ ήταν όλα στο ίδιο κλίμα, με sword fights και τα σχετικά. Ποιος τη χάρη σου που τελείωσες τότε, όταν έδινα εγώ πανελλαδικές γύρω στις 15 είχα τελειώσει νομίζω, γι' αυτό στο είπα... υποθετικά μιλώντας αυτό θα είναι το πιο carefree και χαλαρό καλοκαίρι που θα έχεις, enjoy it. 8)
Jun 05 2011 17:46
Photo

Guest-13157 → meidei

Έλα δεν είχα μπει για αρκετό καιρό. Χρησιμοποιώ διαφορετικές υπηρεσίες, όχι μόνο μία δηλαδή - το msn, αυτό σημαίνει ότι οτι o gtmess. Μ'αρέσει και χρησιμοποιούσα όσο είχα υπολογιστή bittlebee.
Jun 05 2011 17:07
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χμ... [spoiler] Την άποψη ότι ήξερε πώς είναι να ζεις στο περιθώριο της δέχομαι και ναι, θα έπρεπε να το ξέρει. Παρόλα αυτά μου άρεσε που δεν είναι το δραματικό "κάποτε ήμουν έτσι, αλλά χάρις στον 9ο... μπλαμπλα και ήθελα να πάρω πάντα αυτή τη θέση για να τον διαδεχτώ... μπλαμπλα...", oh teh drama. Είναι 24, ο 9oς τον πήρε μολί μικρό, οπότε δεν νομίζω να καθόταν να σκεφτεί πώς ήταν όταν ήταν μικρός όταν είχε μάθει να ζει 14 τουλάχιστον χρόνια να ζει με ανέσεις. Νομίζω περισσότερο τον ένοιαζε ότι μπήκε στο περιθώριο για 2η φορά αφού υιοθετήθηκε (και αφού είχε καλιμάθει) και έμαθε ότι δεν πρόκειται να έπαιρνε ποτέ τη θέση που νόμιζε ότι του ανήκε δικαιωματικά. Γενικά να μην το τραβήξω, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη. Μου άρεση η συζήτηση πάντως :D Έφτασε στα άκρα γενικά σε πολλά σημεία και στην 1η και στη 2η απόπειρα που έκανα, honestly, θέλω να δω και 3η ΧD αν είναι να δούμε πάλι μπόλικη Varia. [/spoiler] Ναι, μετά το θυμήθηκα που με είπες. >.< Για αύριο, θες να μου κάνεις ένα call me back μόλις τελειώσεις τα γραπτά και να μου πεις πόση ώρα κάνεις με το λεωφορείο; Να ξέρω τι ώρα να κατεβώ (^^)">
Jun 05 2011 16:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Αχα! Πήγαμε σε αναλύσεις από τώρα? Ωραία! Θα παραθέσω κι εγώ λοιπόν τις δικές μου απόψεις. [SPOILER]Κοίτα, ο Xanxus απ'την αρχή ήταν υπερβολικός,οπότε τ δέχομαι. Δηλαδή όταν κάθεται σοβαρός και ξαφνικά ξεσπάει στα γέλια, ε κάπου του χει λασκάρει ως ένα σγμείο ή γενικότερα κάπου βλέπεις πως έχει πολλά μέσα του αρα τον καταλαβαίνω και το δέχομαι. Το ότι σκότωσε τους διαδόχους με φαίνεται απολύτως φυσιολογικό επίσης γιατί όπως λες κι εσύ, ναι είναι πραγματικός μαφιόζος. Ίσα ίσα γι αυτό μ'αρέσει...απλώς το όλο θέμα με τον 9ο...θα το αναλύσω παρακάτω. Επίσης, lol ναι δεν το χα σκεφτεί ακριβώς έτσι για τον ξιασμό αλλά απ'την άποψη ότι ξέρει πως είναι να είσαι στο περιθώριο οπότε δε θα έπρεπε να τους βλέπει έτσι "άσχημα" τους κατώτερους -χρηματικά πάντα-. Βέβαια οι μαφιόζοι θα με πεις δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, αλλά για τα λεφτά! xD Πάντως για την αντίδραση που θα συμφωνήσω στο ότι είναι in character και δε λέω όχι, ίσα-ίσα. Απλώς βρε παιδάκι μου σε σχέση με τα σκοτεινά παρελθόντα άλλων με φάνηκε υπερβολική η αντίδραση γενικότερα. Αλλά ναι, το αλλαλούμ το παθαίνεις όταν βλέπεις τη ζωή σου να αλλάζει δραματικά για δεύτερη φορά και να σου έχουν δώσει όλα τα καλά του κόσμου και τις υποσχέσεις και ξαφνικά να αισθάνεσαι ότι στα παίρνουν όλα μες απ'τα χέρια. Και ναι, υποθέτω πως έχεις δίκιο, αντέδρασε πολύ ενστικτωδώς στο όλο θέμα αυτό τ κατανοώ. Χα χα, ναι εντελώς! Αυτό με το αντίδοτο ήταν σαν να έλεγε "Δες έστω κι αν δε με νοιάζουν εγώ τους σώζω, εσύ που τους νοιάζεσαι τι μπορείς να κάνεις?" Και σ'αυτό ήταν επίσης ένα πράγμα που τον πήγα ότι όντω αντιδρά έτσι όπως θα πρεπε. Δηλαδή σε καμία περίπτωση δε με χάλασε που παραλίγο να τους σκοτώσει όλους κι αν ακούστηκε έτσι λάθος μου. Εξάλλου τον Squalo που του είχε και μεγαλύτερη "αδυναμία" τον άφησε στους καρχαρίες...βασικά αυτό το είδα πιο πολύ του στυλ "κι αυτός με είπε ψέματα, δεν κράτησε τον λόγο του" αλλά επίσης μ'αρέσει αυτή η τρελή σχέση μεταξύ τους. Χμ...ναι νομίζω ότι πιο πολύ δεν είναι ότι τον έβλεπε σαν αντίπαλο αλλά ότι ήθελε να του κάνει κακό για τα ψέματα που του είπε, εκδίκηση όπως κι αν το λέει στους άλλους. Ειδικά εκεί που λέει στον Tsuna "μην το πεις κι εσύ", ε νομίζω εκεί φαίνεται πιο πολύ απ'όλες τις φορές αυτό το μικρό...προβληματάκι του. xD Aλλά όπως είπες κι εσύ έκλεισε σωστά το θέμα. Εξεφτελίστηκε με αυτόν τον που φοβόταν δηλαδή περισσότερο και τέλος αγορίνα. Κι αυτά τα λίγα κι εγώ...αν θες λέμε κι άλλα! :D[/SPOILER] Kαι ναι, θα το κάνω το thread. Απλώς επειδή ήμουν στην Ποτίδαια μέχρι τώρα δε μπόρεσα...
Jun 05 2011 16:36
Photo

Dante80 → KamenoC

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]No problem, have fun...^^[/SIZE][/FONT]
Jun 05 2011 14:39
Photo

demonicMC → mono

Τίποτα :)
Jun 05 2011 12:15
Photo

BoredForLife → Wild Monkey

That....μου φενεται πω κάποια εταιρεια θελει παραπανω Microtransactions ....
Jun 05 2011 11:49