Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Napster

Thanks a lot, dude. :)
Jun 10 2011 12:39
Photo

Napster → Kai

Μας αρεσει, δεν μας αρεσει, αυτος ειναι ο Kaiji. :hahaha: [spoiler][IMG]http://oi56.tinypic.com/a9wutd.jpg[/IMG][/spoiler] Μακαρι ο αγαπημενος μου ηθοποιος να ειναι και ο δικος σου αλλα ειναι δυσκολο, οχι τιποτα αλλο, μια χαρα ηθοποιος ειναι αλλα δεν εχει πολλα main roles. >.< (Ειδες?! Δεν μου αρεσουν μονο οι main characters :P). Αντε να το δεις και 'συ να εχουμε περισσοτερους fans. Μιας και ειπα για Crows Zero, μαλλον ηρθε ο καιρος να συνεχισω το manga του. Nice seto!~
Jun 10 2011 12:29
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Ναι, έχει ελληνικές ρίζες, δε φαινεται; Θυμώνει εύκολα, είναι κακομαθημένο, βαριέται που ζει, όλη την ώρα κάθεται και πίνει, σπάει ποτήρια (άσχετα που το κάνει στο κεφάλι του Squalo) και τη βρίσκει, βρίζει τους πάντες και τα πάντα. Καθαρό ελληνικό πρώτυπο, δεν χρειάζεται καν να μας το πει η Amano ξεκάθαρα.
Jun 10 2011 12:29
Photo

Guest-13157 → meidei

Ψήσου να μπεις μσν καποια στιγμή, θέλω να μιλήσουμε περί ιστορικής ορθογραφίας και πολυτονικό.
Jun 10 2011 12:24
Photo

Napster → Jorg

Happy birthday dude.
Jun 10 2011 12:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα χα χα χα χα! Ναι ρε συ, πώς δεν έχει κάνει κανένας άλλος τον συσχετισμό? Πω πω, με πέθανες! Καλά ε, πρέπει να πεις την αδερφή σου να στο κάνει, θα ναι θεϊκό! Ξες, να κάνει τον Squalo με το δώρο και τον Xanxus με την φραπεδιά-πλάκα πλάκα, όχι μόνο Έλληνας αλλά και Θεσσαλονικιός. Εδώ δε σηκώνεται να παλέψει απ'την πολυθρόνα του...συν του ότι μπορεί να έχει δημιουργήσει "εμφύλιο" αλλά στον κίνδυνο οι Vongola πάντα ενωμένοι...έτσι είπε. Πω πω, ρε μπας και είναι όντως Έλληνας και δεν το ξέρουμε? xD
Jun 10 2011 12:18
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μάλλον, ναι. Η αλήθεια ότι καθώς σκεφτόμουν 'τι Ιταλία, τι Ελλάδα' μου ήρθε η εικόνα του Xanxus να χαλαρώνει στην πολυθρόνα του και να πίνει φραπέ. Κρίμα που δεν ξέρω να ζωγραφίζω, θα του το έκανα ένα τέτοιο fanart, του πάει γάντι :hahaha:
Jun 10 2011 11:54
Photo

Jorg → Kai

Ευχαριστώ πολύ! :)
Jun 10 2011 11:50
Photo

Robin-Chwan → didimakia

Καινουριο set! Θυμαμαι παλιες αγαπες! Κοιτα το κειμενο κατω απο τη sig. Btw το δικο σου ειναι υπεροχο!
Jun 10 2011 10:38
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Καινουριο set! Θυμαμαι παλιες αγαπες! ^^
Jun 10 2011 10:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A, τυπικότατος, δε λέω. Τόσο πολύ που ώρες ώρες με θυμίζει τη μανα μου! Χα χα, πάντως αυτό με τα δώρα γενικότερα πρέπει να είναι εθμοτυπικό πολλών λαών τελικά! Α, ευτυχώς τώρα έφτιαξε τελείως ο καιρός κι εδώ. Τα σύννεφα φύγανε οπότε μια χαρά.
Jun 10 2011 10:25
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Πάντως δεν μπορείς να πεις. Τυπικός άνθρωπος. Ήρθε από τόσο μακριά (δε συζητάμε για το πώς ήρθε) έφερε κι ένα δώρο για να μην του πούνε ότι ήρθε με άδεια χέρια. Εδώ πάλι είναι μια χαρά ο καιρός, ούτε σύννεφα, ούτε τίποτα. Ελπίζω να μη χαλάσει πολύ, αλλά να δροσίσει λίγο δε θα με χαλούσε.
Jun 10 2011 09:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

That my friend is a challenge :tensai: Χα χα, ναι σωστό κι αυτό, το χα ξεχάσει! Αλλά πες την αλήθεια, αυτό δεν ήταν το πρώτο πράγμα που είχες σκεφτεί κι εσύ? Εγώ πάντως την είχα κάνει την σύνδεση! Ναι μωρέ, το σκέφτηκε έτσι ακριβώς, είχε πολύ γέλιο! Και ναι, δεν παίζεται η Varia με τίποτα, όλοι κάτι έχουν! Παρεπιμπτόντως, για δες λίγο τον καιρό έξω. Έβγαλε αέρα και ε μια στιγμή σύννεφα...είναινα μην καέβω κάτω εγώ, χαλάει ο κόσμος! xD Ε, τώρα θα με πεις βοηθάει κι η έκθεση βιβλίου...Να πάμε κιόλας, τώρα που το θυμήθηκα! :3
Jun 10 2011 08:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

Wait; Count Cain είπες? Το χω αρχίσει! Α κάτσε, [SPOILER]είναι ο "τρελός" αδερφός που θέλει να τον σκοτώσει σωστά? Ε, ναι πολύ καλός άνθρωπος...![/SPOILER] Αλλά να σε πω την αλήθεια τον πήγα περισσότερο από τον πρωταγωνιστή!
Jun 10 2011 08:38
Photo

Kai → Jorg

[SIZE=4]Χρόνια πολλά!! :cake::congrats:[/SIZE]
Jun 10 2011 07:40