Community Status Updates
Robin-Chwan → zoro77
Πως και το σταματησες? Κι εγω ειχα βαρεθει σε ενα σημειο αλλα εδχει λιγα επ. αρα ειπα να το δω. Σε ποιο επεισοδιο/κομματι εμεινες? Εσυ τωρα τι βλεπεις/διαβαζεις?
Jun 10 2011 21:24
Robin-Chwan → didimakia
Διαβασματα κυριως. Αν και γενικα τελευταια δεν εχω ορεξη για τιποτα σχεδον. Εχω να αρχισω καποιο anime/manga τουλ 2 μηνες (Ο_Ο) Για καποιο λογο εχω αρχισει να βλεπω πολλες ταινιες. Πχ εχω κατεβασει 14 ταινιες που δεν εχω δει ακομα και ο Θεος ξερει ποσες εχω δει συνολικα αυτες τις μερες. + για καποιο λογο που ουτε εγω ξερω αρχισα μια σειρα κανονικη με ηθοποιους που ειναι Αμερικανικη και ΟΧΙ Ιαπωνικη (again O_O). Glee λεγεται...
Γι αυτο ειμαι χαμενη πανω κατω. No anime = No aNiMe//GR.
Jun 10 2011 21:23
Putin → Mad_Hatter
Ok, m(_ _)m.
Superior του Awakening the Chaos που είχες ποστάρει, I dig that channel.
Jun 10 2011 20:48
Kai → Kenny
Εξαρτάται. 1-2 φορές κάτι πήγε στραβά κι αργήσανε είναι η αλήθεια, συνήθως όμως κάνουν το πολύ 8-10 μέρες. Ισχύει ότι έρχονται σε ξεχωριστά πακέτα (ποτέ δε μου έρθει κάτι σκισμένο ή τσαλακωμένο btw) και επειδή τα ελληνικά ταχυδρομεία σκίζουν μάλλον, αν πάρεις 3 ας πούμε, τα 2 μπορεί να σου έρθουν μαζί και το 3ο μετά από 2-4 μέρες, άγνωστοι οι λόγοι. Επίσης εδώ [I]πλέον[/I] αφήνουν μόνο χαρτάκι για παραλαβή από τα ταχυδρομείο.
Jun 10 2011 19:48
Getekid → Serperoth
You had been warned!!!!:golgo:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NAxa-QY2FJU[/YOUTUBE]
Οι άλλες 56 θα μοιραστούν σε άλλα vms/pms!! Αν δεν το παρακολουθήσεις [B]ολόκληρο[/B] θα υπάρξουν συνέπειες!!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:mafia::mafia::mafia::mafia::mafia:
Jun 10 2011 19:12
Zem@c → iristella
hi! οπως που ζητησες πριν μηνες εκανα ενα ποστ με θεμα ny-anime/manga στο thread "one piece - γενικη συζητηση" ... κερνας καφε για τον κοπο μου :p XD
Jun 10 2011 18:47
didimakia → croco~boy
Δεν ηταν Filler. Κανονικο επεισοδειο ηταν σε μια ακυρη στιγμη που εδειχνε τον κοσμο :P
Jun 10 2011 18:44
Fingolfin → mono
88€ για το κάτω διάζωμα. Η αρένα έχει 65€ και το πάνω διάζωμα έχει 55€.
Είναι στο [U][B]κλειστό γήπεδο μπάσκετ[/B][/U] του ΟΑΚΑ και όχι στο ανοιχτό ποδοσφαίρου όπως γίνεται συνήθως επειδή θα έχουν κάποια ειδικά εφέ που πιθανόν χρειάζονται κλειστό χώρο.
Jun 10 2011 18:26
Black Kaiser → DarkElf
Μάντεψε : Απλά μην το κοιτάς!
Προφανώς ούτε εσύ είσαι σε θέση να εκτιμίσεις την μορφή ενός υπέρτατου όν και κρίνεις με τα μίζερα κριτήρια των ανθρώπινων γούστων στην εξωτερική εμφάνιση. Αλλά δεν πειράζει. Σε λυπάμαι και σε συγχωρώ.
:P
ΥΓ: Λέγε ανόητη, προτιμάς την εικόνα μου ή τα Σήματα του Ψαράκη ?
Jun 10 2011 18:11
Kamui → Anelis
[QUOTE=Anelis;505526]Οικογενειακή είναι η παππολαγνεία σας τελικά.
[/QUOTE]
H παππολαγνεια ειναι το μισο κομματι. (το αλλο φυσικα ειναι το kuso miso)
Ετσι ο ενας δινει τα στοιχεια του στον αλλον.
Καποιες φορες, ενωνουμε τις δυναμεις μας.
[IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/1217-abe_takakazukuso_miso_techniqueohgodold_manyaranaika.jpg[/IMG]
Jun 10 2011 18:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed