Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναιιιιιι...έτσι, να μαστε δύο! Αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να ο παίξουμε terminator επειδή τα συγκεκριμένα γυαλιά είναι πολύ imba και δεν στα δίνουν...τα επιστρέφεις...
Jun 13 2011 12:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Άντε καλά τότε, σε συγχωρώ... ΟΚ! Τα λέμε τότε σε πέντε ώρες και κάτι!
Jun 13 2011 12:18
Photo

Kaidou → zoro77

Να 'σε καλα φιλε μου.Μου ερχονται που και που καλες φλασιες. :P Edit:Χρονια πολλα για προχτες.;Λιγο καθυστερημενα αλλα τι να κανεις.:hbd:
Jun 13 2011 12:16
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει, απλά... δεν έχω διαβάσει/δει όλα τα προηγούμενα, οπότε δεν θα ξέρω τι μου γίνεται. :P Πήρα τηλέφωνο και τον Tenshi. Όλα OK. Απόψε 6:30 Καμάρα. See you there. ^^
Jun 13 2011 12:10
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Ναι ρε συ, χάνονται τέτοιες ευκαιρίες; Επίσης δεν ξέρω τι γυαιά δίνουν, αλλά αν είναι σαν τα ωραία που δίνανε τότε που είχαμε δοκιμάσει στην έξθεση μπορούμε να παίξουμε και Terminator μέχρι να 'ρθουν να μας μαζέψουν για Σταυρούπολη.
Jun 13 2011 12:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ho ho ho! Χαίρομαι πάρα πολύ δεσποινίς Παπανδρέου! Ε χε χε, η λύση σ'όλα τα προβλήματα της ζωής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου! xD Kαι ναι, δεν είναι cool? Λες να το κάνω κι εγώ να μαστε δύο?
Jun 13 2011 12:05
Photo

zoro77 → Kaidou

παλι τρομερο σετ!!
Jun 13 2011 12:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ώστε το Harry Potter δε σ'αρέσει ε...? χμ! ΟΚ! Πες μου μόλις τελειώσετε.
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

And after the seal of approval για αύριο. "Λεφτά υπάρχουν". Αυτή την απορία για τα γυαλιά την είχα κι εγώ αλλά με πρόλαβε. Πάντα ήθελα να φορέσω δύο ζευγάρια μαζί χωρίς να μου πει κάποιος ότι κάνω χαζομάρες. :hahaha: Ευκαιρία επιτέλους.
Photo

LuluChan92 → Cassiel

Χμμμ... Έλεγα να πιάσω αυτό το thread σήμερα! Βασικά έχω αρχίσει να ξεψειρίζω όλα τα cosplay threads, αλλά επειδή είναι ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ το υλικό καταλήγω να βρίσκομαι σ'ένα thread αρκετές ώρες! Thanks για το link!
Jun 13 2011 12:00
Photo

KaiKenny

Η μνήμη μου μόνο καλή δεν είναι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, οπότε όρκο δεν παίρνω. Θμάμαι όμως ότι μου είχες πει για ένα με ένα κοριτσάκι. :/ Αν δεν είναι αυτό, τότε έχω χάσει τον τίτλο :zetsubou: Επίσης έχω χάσει τον τίτλο από ακόμα ένα, που είχε μόνο ένα chapter όταν το άρχισα. Μια κοπελα φρόντιζε το παιδί της αδερφής που είχε χάσει και τον άνδρα της. Έφαγα τις λίστες να το βρω, αλλά καμία τύχη. :nanteee: Γιατί δεν το είχα βάλει στο MAL? WHY? Υοu're welcome, αν διαβάσεις κάτι από αυτά αυτές τι μέρες ρίξε ένα short-review. Μακάρι να κάνανε και πιο τακτά updates τέτοιοι τίτλοι. :sigh2:
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

It's OK, it's OK. Thanks για τις πληροφορίες! Άμα φέρουν κάτι καλό σε 3D, πείτε μου να το δω κι εγώ. ^^ Πάω να πάρω τηλ. τον Tenshi για να επιβεβαιώσω για απόψε. Θα σε ενημερώσω αμέσως.
Photo

Yo! Master → Kenny

And done! Καλό διάβασμα, by the way. Keep us posted με τις εντυπώσεις σου. :)
Jun 13 2011 11:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Όχι βρε, τα μάτια δεν έχουν πρόβλημα, απλώς τα αυτιά μου πόνεσαν. Κι όχι, απλώς τα φορούσα για α τα δοκιμάσω πάνω από τα γυαλιά σε περίπτωση που ξεχνιόμουν, δεν έχουμε κάτι σε 3D στο σπίτι, συγγνώμη για την άθελη παραπληροφόρηση.
Jun 13 2011 11:57
Photo

Anelis → Kamui

Βρε άντε από εκεί. Τα ζόμπια είναι higher beings, κάποτε θα μεγαλώσεις και θα το καταλάβεις και εσύ όμως! :P
Jun 13 2011 11:48