Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Έτσι-έτσι. Άντε να μαζεύνται κι άλλοι fans. Πολύ παραμελημένο είναι. :hahaha: Αν και σε βλέπω με rage όπως στην αρχή του Reborn!
Jun 19 2011 18:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha πού τέτοια τύχη αγάπη? Πάντως μάντεψε! Άρχισα να κατεβάζω το Hokenshitsu No Shinigami!
Jun 19 2011 18:00
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Λόγως φοβερής μνήμης νόμιζα πως έφευγες χθες και σε είδα μέσα και λέω "έχει γούστο να βρήκε καμιά σύνδση ανοιχτή εκεί πέρα".
Καλό ταξίδι και τσάκισέ τα όλα σε μια βδομάδα :hahaha:
Jun 19 2011 17:33
Fallen_Mpougatsa → Kai
D'awwwww σε καμιά ώρα φεύγω και πάω Ποτίδαια~! Κι ετοιμάζομαι/εφοδιάζομαι! Ο χο χο!
Jun 19 2011 17:29
Night Wizard Seal → Tristessa
Μην ανησυχείς κι εγώ έτσι κάνω. Θεωρητική βλέπεις.
Online τα έχω δει και αλλού, αλλά στο site του Καστανιώτη λέει ότι έχουν εξαντληθεί. Εκτός αυτού αν θα ήθελα να ξεκινήσω με την τετραλογία του, θα έπρεπε να ξεκινήσω με το 1ο βιβλίο.
Jun 19 2011 17:28
RiDeLub → didimakia
Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή :p
Μετά έπαψα να τον λυπάμαι και αρχισά να τον απειλώ..δυστυχώς ούτε με απειλές δεν γράφει HxH :s
Σοβαρά όμως έπαψα να περιμένω ΗχΗ ή άσπρη μέρα. Και Berserk θα ξαναπιάσω μόνο όταν τελειώσει (δηλαδή ποτέ).
Jun 19 2011 16:58
Kai → Kenny
Τ^Τ Κρίμα. Άρα θα πάνε κι αυτά wishlist και κάααποτε...
Ευχαριστώ για την απάντηση :)
Jun 19 2011 16:50
Kenny → Kai
The only source is [URL="http://www.sigikki.com/series/kingyousedbooks/index.shtml"]this[/URL]. Όπως βλέπεις, επειδή η μετάφραση της Viz έχει φτάσει στον 3ο τόμο, τα κεφάλαια των 2 πρώτων δεν είναι πια διαθέσιμα online. Αν κανείς δεν προνόησε να αποθηκεύσει αυτά τα chapters πριν αφαιρεθούν, δεν υπάρχουν πουθενά. :/
Jun 19 2011 16:46
didimakia → RiDeLub
Εχει οντως καταντησει αηδια αυτο το πραγμα αλλα ευελπιστω πως υπαρχει ενας σοβαρος λογος απο πισω :P
Jun 19 2011 16:44
RiDeLub → didimakia
[QUOTE=didimakia;508860]
Εγω δεν εχω favorite mangakas ... αλλα εκτιμω πολυ τους ..... Kentaro Miura και Yoshihiro Togashi[/QUOTE]
Those two should die painfully for letting their fans rot waiting new chapters.
Ή κάτι τέτοιο :p
Seriusly έχασα κάθε εκτίμηση στον Togashi μετά από την κατάντια του ΗxH με τα hiatus....
Jun 19 2011 16:39
Kai → Kenny
:nod2: Ήρθα να ζητήσω τα φώτα σου.
Ψάχνω [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=16706"]το[/URL] και [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=16705"]το[/URL]. Επειδή θυμόμουν που μου είχες πει ότι κάποιοι ριπάρουν τη Viz στο Afterschool Charisma και υήρχαν στο mangatraders πήγα κατευθείαν εκεί αλλά δεν βρήκα κάτι. Βασικά, έβαλα όλους τους εναλλακτικούς τίτλους και ούτε ο τίτλος δεν βγήκε. Δεν κατάφερα να τα βρω και κάπου αλλού ούτε για online reading. Μόνο κάτι raws για το prequel βρήκα.
Παίζει να γνωρίζεις καμιά σελίδα με τέτοιο υλικό που να τα έχει; Δεν με παίρνει να αρχίσω να το αγοράζω αυτό το διάστημα :sadist:
Jun 19 2011 16:15
Tristessa → Night Wizard Seal
[SIZE=1]Το ορθογραφικό ήταν στο "ενδιαφέρ[B]ο[/B]ν χαρακτήρας" αντί για "ενδιαφέρ[B]ω[/B]ν". Don't beat up yourself over it, mon fils, it's a pet peeve of mine. Μη δω λάθος στα επίθετα σε -ος, -ουσα, -ον και -ης, -ης, -ες :3[/SIZE]
Τέλεια, όταν υπάρχει η δυνατότητα προτιμώ το κανονικό βιβλιοπωλείο~
Btw, το [URL="http://www.protoporia.gr/author_info.php/authors_id/907339"]online shop[/URL] της Πρωτοπορίας έχει ακόμα το Ναό του Χρυσού Περιπτέρου και τη Θάλασσα της γονιμότητας ΙΙ και ΙΙΙ, if you're still interested :D
Jun 19 2011 15:55
Mike The Great → iristella
ΟποτεΜπορεις στειλε την ιστορια που ειχα γραψει γιατι δεν την βρισκω στα δικα μου μυνηματα
Jun 19 2011 15:48
Zane → Kaidou
Καταρχήν να σε καλά:drinks:
Τώρα για το νέο μέλος,δεν νομίζω να ναι ο Jinbei γιατί στην ιστορία έχει περισσότερο μια καθοδηγητική και υποστηρικτή φιγούρα(σαν τον Rayleign,Shanks,Kuma κτλ).Αν έχεις παρατηρήσει,ο Oda βάζει στο πλήρωμα του Luffy άτομα που έχουν πάνω κάτω τις ίδιες η' και λιγότερες εμπειρίες απ' αυτόν.Αν βάλει τον Jinbei θα μάθουμε μονομιάς πολλά πράγματα για την World Goverment,το New world,αφού ήταν Schichibukai και θα χαλάσει το τέμπο της αργής αποκάλυψης των μυστηρίων που μας έχει συνηθίσει το ΟΡ.
Αλλά όπως ξαναείπαμε,με τον Οda ποτέ δεν ξέρεις;)
Jun 19 2011 15:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed