Community Status Updates
didimakia → animestarling
Ακου κι αυτο απο Apocalyptica!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FTD2lKew4iI[/youtube]
Jun 28 2011 18:30
Brook The Pirate King → Botsun
Να σε ρωτήσω κάτι; Αυτό το αντικείμενο που έχεις βάλλει για εικόνα τι ακριβώς είναι, απορεία το 'χω; :hmmm:
Jun 28 2011 17:46
Night Wizard Seal → The Tragic Prince
Σίγουρα θα τα τσεκάρω κάποια στιγμή. Τώρα όμως (λόγω φροντιστηρίων - Πανελληνίων) είμαι σε μια σφικοτκώλεια κατάσταση :P:hihi2:
Jun 28 2011 17:23
animestarling → Lucy Heartfilia
Επιτελους βρηκα τη soulmate μου:joyful:...
Τον Jung Yong Hwa τον γνωρισα και εγω μεσα απο You're beautiful μαζι με τον HongKi... Ειναι καταπληκτικος....:nbleed:
Πρεπει να πω ομως οτι δεν το τελειωσα το drama γτ... το ομολογω.. το βαρεθηκα...:sadist:
Παντως το cast ηταν ολα τα λεφτα.. Ολοι ηταν πολυ ομορφοι... Και ο αλλος ηθοποιος μου αρεσε, ο Jang Geun Suk... Αλλα η αδυναμια μου ηταν ο Jeremy...:moeee:
[B][SPOILER][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/7625/imagescart08o3.jpg[/IMG][/SPOILER][/B]
Jun 28 2011 16:51
The Tragic Prince → Night Wizard Seal
Εγω λεω να διαβασεις τα VN. Το ολο feeling που δινει η μουσικη που εχουν κανει ολη τη διαφορα
Jun 28 2011 15:00
BrainDeadAlive → Night Wizard Seal
Hello φίλε, πως παει? Σταματης εδω. (Δεν γνωριζομαστε φανταζομαι.)
Ωραια μουσικουλα ακους. ;)
Jun 28 2011 14:05
Sparda → Putin
Ω σας ευχαριστώ πολύ κύριε!! Ο στρατός και η δουλειά με κατέστρεψανXD Αλλά κάτι είδα εδώ για νέο anime Kenshin (χωρίς περισσότερες πληροφορίες) και ευελπιστώ να επανέλθω. Εσύ πώς πας;
Jun 28 2011 13:38
Brook The Pirate King → Usopp MZ
Ναι, έχει μεταφερθεί πολύ χάλια στο άνιμε. Κρίμας..
Jun 28 2011 12:28
Vagelio → Anelis
Awwww :blingeye2:
Nαιιιι, κατέβηκα ένα Σάββατο στο art center για να πάρω χειροποίητα χαρτιά για τα γενέθλια μιας φίλης μου και το είχαν μπροστά μπροστά στο ταμείο.
Μην ανυσηχείς, ούτε κι εγώ το χειρίζομαι καλά, αλλά είναι πολύ έλαφρυ και άνετο, το λατρεύω~:joyful:
Κάτι ακόμα, μήπως ξέρεις αν οι αμπούλες του έχουν μέσα κανονικό μελάνι, ή τίποτα πιο "ειδικό"?
Jun 28 2011 12:20
Mike The Great → iristella
Θελω οταν παιζω Videogame(στην αφηγηση να μην ειναι σαν κομικς)και βλεπω animation ή anime να ειναι διαρκης η κινηση.Πχ το Dante's Inferno.Στο videogame,την αφηγηση ηταν σαν κομικς και η τανια(που ειχε ακριβως την ιδια ιστορια)την ειχαν σε διαρκης κινηση και μου αρεσε περισσοτερο.Ασφαλως αυτα ειναι γουστα.Το Alice madness πως παει?
Jun 28 2011 08:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed