Community Status Updates
Lord Leon → iristella
Aφου εσένα σ'αρέσει (κάπου το πήρε το ματι μου, αλλα δε θυμαμαι που), θα κανω τα στραβα ματια για σημερα και στελνω αφιερωσουλα με τη [S]σιχαμενη[/S] "[URL="http://youtu.be/ha3Pyt4wsGA"]σεξοβομβα[/URL]"!
εστω και καθυστερημενα (γκαου)
μεη ολ γιορ γουισεζ καμ τρου να ουμ'!
Jul 02 2011 22:16
Lord Leon → Warchief
[QUOTE=matassos;512661]σφαγη στο irc αφου με κλεψανε στα ζαρια την προηγουμενη νυχτα και τους εκραζα σημερα (χωρις κανενα αποτελεσμα τελικα :madtodeath:) και η μονο μπερδευετε :hihi2:
[QUOTE]
14:40Hajime_Saito well, afou ekleise to thema
14:41Hajime_Saito kai einai oloi eutixismenoi
14:41matassos den imaste
14:41Kenny_AF vasika, gia olh afth thn anastatwsh pou prokalese
14:41Hajime_Saito kapoios tha prepei na vgalei ta spasmena gia thn anastatosh
14:41mono_insomnia T___T
14:41Warchief_ xaxaxa
14:41Kenny_AF pistevw prepei na tou epivlh8ei ena prostimo
14:41Hajime_Saito duo daxtula?
14:41
[COLOR=#668866]Fandom[/COLOR] goes away
14:41Hajime_Saito kala einai?
14:41Kenny_AF NAI
14:41Kenny_AF NAI
14:41Kenny_AF swstos o saito
14:41Warchief_ im okay with this
14:41matassos ........
14:41mono_insomnia 8a valoume 2 daxtyla ston [COLOR=#44aa44][B]matassos[/B][/COLOR]?
14:41Fandomk oxi opoia k opoia daxtula ... auta p pataei t koumpi st fwtografikh
14:41Warchief_[SIZE=3][COLOR=DarkOrange][B] ouiski[/B][/COLOR][/SIZE]?
14:42Kenny_AF maria, oxi, par'to alliws
14:42Kenny_AF XD
14:42mono_insomnia opa
14:42matassos x-a--aa-xa0x0a0xa0xa0ax0xaxa0
14:42mono_insomnia polla yaoi [/QUOTE]
:hahaha:[/QUOTE]
:nod2:
για ουισκι δεν ξερω, εσυ σιγουρα κατι πίνεις! :kakaka:
Jul 02 2011 22:06
Anelis → red pyramid
Έχεις 2 εβδομάδες. Μία που θα τελειώσω τη σειρά, την εξεταστική μου, και το ξεκοκάλιασμα των αντίστοιχων φόρουμ, και άλλη μια που θα προσπαθώ να συγκρατηθώ για να μην το κάνω εγώ.
Παίζει μπόνους η επιλογή να πάω για διακοπές και να μην το κάνω.
Δεν υπόσχομαι τίποτα.
Αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να γίνει από εσένα. Βασικά έψαξα να βρω review, κ όταν είδα ότι δεν είχε εξεπλάγην!
PS. Θα κανονίσουμε καμιά βόλτα με τη βασίλισσα;
Jul 02 2011 21:27
red pyramid → Anelis
Of course. Θα το κάνω μαζί με μια φίλη που είναι και πιο ειδικός, απλά θα μας δώσετε λίγο χρόνο. Πόσο μπορείτε να περιμένετε αγαπητή; :P
Jul 02 2011 20:17
Kai → Vagelio
:nod2: Domο για τα λόγια σου και την προσφορά, παρόλα αυτά είμαι ένα ποστ πιο πάνω και δε λέει να ποστάρω ξανά πριν αλλάξει η σελίδα.
Jul 02 2011 19:25
Vagelio → Kai
Ποσταρε το μια στο rate my neighboor να σου βάλω δεκαράκι, παίζει να είναι το καλύτερο set από άποψη χρωμάτων που έχω δει στο forum.
Jul 02 2011 18:59
nicolefail → LuluChan92
telika klisame ton panw orofo tu magaziu(dasein) gia thn alh vdomada savvato 6 h wra gia provolh,musikh kai gathering gt einai h teleftea mera tus anoihtoi,an einai kai kanete to gathering tha to kanw event k sto diko mas groupaki,apla steile mu kai tis dikes sas leptomeries kai eiste kalodehumenoi kai stin provolh fysika :D
Jul 02 2011 18:25
Kai → Night Wizard Seal
H αλήθεια είναι ότι μου ήταν δύσκολο να σε επεξεργαστώ, που να χωρέσει τόση σοφία και ομορφιά σε μια μόνο sig, αλλά χαίρομαι που εγκρίνεις το αποτέλεσμα *manly tears* :if:
Jul 02 2011 17:31
Night Wizard Seal → Kai
:blingeye2:
Καλά εε κούκλο μ'έκανες. Θεός. Τι να λέμε τώρα. :if:
Perfect seto, Kai-san!
Jul 02 2011 17:22
Kai → Jorg
:hahaha: Ώστε γι' αυτό χάθηκε τόσο καιρό. Ήταν το Arc στο οποίο έκανες εντατική, σκληρή προπόνηση για να κάνεις lvl up και να επιστρέψεις δυνατότερος και με νέα τεχνική. Τώρα εξηγούνται όλα. I'm in awe. Η ιεραρχία του club θα περάσει από μεγάλες ταραχές και αλλαγές.
:hahaha: Νομίζω ότι όλοι μας πλέον μπορούμε να ομολογήσουμε ότι έχουμε πρόβλημα αφού το αναφέρουμε άνετα σαν καθημερινό μας χόμπι.
Jul 02 2011 17:04
Jorg → Kai
:hahaha:Όχι παίζουμε, dear. :mafia: Απέδωσε τελικά η καθημερινή προπόνηση.
[size=1]Χαχα σοβαρά; XD Έγω έκανα το συνηθισμένο spying και πέφτω πάνω σε εσένα. Ώπα, λέω, έχουμε ωραίο σετάκι. :P[/size]
Jul 02 2011 16:56
Kai → Jorg
:hahaha: Ρε συ, ούτε ένα λεπτό δεν έχει που το έβαλα. Τι lvl up στο spying είναι αυτό; Μπορώ να πω ότι μ' άφησες άφωνη. *respect* :nod2:
Doοοοοmo. Καιρό ήθελα να κάνω ένα, αλλά ποτέ δεν είχα έμπνευση.
Jul 02 2011 16:48
eyl → Anelis
dvd? κ σκεφτόμουν να αγοράσω τα dvd του glee (η lea απλα ... ) κ σκεφτόμουν πόσο καμένο θα ήταν αυτό, κ τώρα απλά θέλω να αγοράσω κ των μιουζικαλ? this forum is bad! bad bad bad!
Jul 02 2011 15:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed