Community Status Updates
Kaidou → SkullKaizer
Πφφφ,σημερα το απογευματακι εχω κανονισει να βγω με τη παρεα μου για μπιλιαρδακι :S
Παντως για τις 29 το ψηνω πολυ να ερ8ω.Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει :)
Jul 04 2011 11:08
SkullKaizer → Kaidou
ok!
εγω σημερα θα παω στη προβολη [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10321[/url]
μηπως θες να ερθεις;
Jul 04 2011 10:46
Kaidou → SkullKaizer
Αμα ειναι να σου πω το ονομα μου για να σε συναντησω εκει.Βασικα μεσα σε πεντε ημερες δεν ξες τι γινεται οποτε θα ξαναμιλησουμε για το θεμα αυτο μια μερα πριν γινει το event. ;)
Jul 04 2011 10:22
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ήταν πολύ καλό. Στο δικό μου πέτυχα γεύση κανταϊφι (γιατί είχε πάρει διάφορες) και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε. Γιατί σε χάλασε βρει; Σε πήραξε εννοείς ή γενικά δεν είχες όρεξη μετά;
Κανονικό αμαξάκι στήνει, θα μπορεί και να το οδηγεί μετά, αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Engineering and Technology, κάπως έτσι νομίζω λέγεται το τμήμα του, έχει καιρό που μου το είχε πει και δεν το θυμάμαι καλά. Πάντως είναι πάνω στο σχεδιασμό αυτοκινήτων, είχε τρέλα μ' αυτό από μικρός. Κάπως έτσι το βλέπει κι εκείνος, ότι η Ελλάδα είναι καλή για διακοπές μόνο XD
Jul 04 2011 09:24
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oho! Εστία ε? Όνειρο...Να πω την αλήθεα, εχθές κι εμείς πήγαμε απ'τον Τζήκα και πήρεμα παγωτάκι για μένα υποτίθεται αλλά μετά το άφησα. Δεν ξέρω γιατί αλλά με χάλασε. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν και πολύ νόστιμο Τ.Τ
Αχ τι καλά...ε, όπως και να χει, πάρε συ να χεις! xD Άντε ωραία τελειώνει και μακάρι να βρει εκεί μια δουλειά και να ρχεται εδώ για διακοπές-αλλά να ρχεται, μην τον χάσετε!
Όταν λες αμαξάκιμινιατούρα έτσι? Πολύ κουλ, ο μπαμπάς σου κι εσύ πρέπει να πετάξατε τη σκούφια σας να σας τα δείξει. Αχ τι καλά που είναι όμως: στην εργασία σου φτιάχνεις ένα αμάξι μινιατούρα. Και αν το κάνεις και καλά παίνρεις και μια χαρά βαθμό. Ευτυχώς κι εδώ αρχίζουν λίγο τα πράγματα να φτιάχνουν ως προς τις εργασίες...
Χα χα, ναι είναι κι αυτό και θα με πεις, ξέρουν ότι τα κάνεις εσύ -έχεις τουλάχιστον δύο παραδείγματα από μένα και τον junpei-. xD
Jul 04 2011 09:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, απά χλαπάκιασμα άλλο τίποτα είναι η αλήθεια. Ήθελε και παγωτό και μας πέρασε μια από την Εστία XD καταλαβαίνεις.
Δεν παίξαμε δυστυχώς, όχι, αλλά προσφέρθηκε να φέρει κανένα παιχνίδι όταν επιστρέψει ξανά από εκεί και το σκέφτομαι. Αν και όπως μου είπε και ο ίδιος στο amazon.uk σε ίδιε τιμές θα τα βρω τα περισσότερα, παραγγέλνει και ο ίδιος από εκεί. Φέτος πάει για μεταπτυχιακό, τελευταία χρονιά δλδ, αλλά φυσικά δε θέλει να επιστρέψει (γιατί άραγε).
Εν τω μεταξύ, φτιάχνει δικό του αμαξάκι σαν εργασία, και μας έδειξε τα κομμάτια και πώς θα είναι όταν τελειώσει, μαζί με άλλες φωτογραφίες από παλιά μοντέλα και κάτι σχέδια. XD Τρέλα μιλάμε.
Ε, ναι. Βασικά δεν έχει και νόημα να βάλω credits, που δε θα έβαζα, αφού το "φοράω" εγώ.
Jul 04 2011 08:39
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω, καλά περάσατε δεσπιονίς! Πολύ ωραία, εσύ barbecue με τον ξάδερφο, εγώ έφαγα έξω (οικογενειακώς) τζετ! Χλαπακώσαμε.
:if: Αυτά είναι πράγματα και προσφορές! Όχι σαν κι εμάς εδώ που ποτέ δε θα φτάσουμε τέτοιες τιμές! Παίξατε καθόλου έτσι να γουστάρετε με την καινούργια κιθάρα? :D Αλήθεια, πώς πάνε οι σπουδές του? Ή δούλευε τελικά εκεί? Χμ...
Ναι, είναι απ'αυτά που όχι θα μείνουν αλλά πρέπει να μείνουν you know? xD Κρίμα που δε μπορείς να κάνεις credit τον εαυτό σου (και δεν εννοώ ότι δε γίνεται, ξέρω ότι δεν επρόκειτο να το κάνεις.)
Jul 04 2011 08:23
SkullKaizer → Kaidou
μονο για το κλαδο που ειμουν μπορω να σου πω XD
ναι θα ειμαι :hehehe:
Jul 04 2011 08:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ήρθε ο ξάδρφός μου και μας πήρε στον θείο για barbaque. Έχουν σπίτι έξω από τα Βασιλικά, οπότε εξοχή κακό. Όπως καταλαβαίνεις φάγαμε καλά.
Τ^Τ Άσε ρε συ, μας έδειξε ευθεντικά παιχνίδια του Xbox360 που έφερε από την Αγγλία. Μιλάμε η μισή τιμή και κάτω σε σχέση με αυτή που έχουν εδώ + ότι τσίμπησε μια μεταχειρισμένη κιθάρα για το Guitar Hero, που μιλάμε είναι λες και είναι του κουτιού, 15 ευρό.
Thanks. Βασικά και εμένα μου άρεσε αρκετά. Είναι από αυτά που θα μείνουν καιρό.
Jul 04 2011 06:41
didimakia → Kaidou
Yeah εμαθα οτι φετος βαλαν πολυ ζορικα θεματα και οι βασεις θα κατεβουν κατα διαολου. Εσυ ποσα εγραψες?
Jul 04 2011 01:52
Kaidou → SkullKaizer
ΑΑ δεν το καταλαβα,νομιζα πως μιλουσες γενικοτερα για τις δυνατοτητες αυτης της σχολης xD
Θα προσπαθησω να ερ8ω αν γινεται.Θα εισαι και εσυ εκει;
Jul 04 2011 01:46
Kaidou → Vagelio
Οκ!!!
Εγω φταιω που ειμουνα και gentleman...Pfff,γυναικες!!!!Τη μια σε λενε χωριατη που δεν ξερει να συμπεριφερεται σε μια κυρια και την αλλη σου πετανε το προσχημα της ηλικιας,μωρε καλα τα λεει ο Γρηγορης σε αυτο το βιντεακι:
[YOUTUBE]yPKQK6m46Is[/YOUTUBE]
Εσας σας αρεσει παντα το πρωτο προτυπο αντρα.. :P
Λολ,πως κατεληξε εκει η κουβεντα;;
Πλακα κανω ετσι,σε περιπτωση που δεν καταλαβες.Παντως θενκς για τη βοηθεια :)
Jul 04 2011 01:43
SkullKaizer → Kaidou
εμ... κομιξ σκετσ καρτοον εκανα... XD
νομιζα πως για αυτο με ρωτησες να σου πω τη εμπιρια μου
ο ακτο εχει πολλους κλαδους οπως θα δειςαν μπεις και ψαξεις στο site που σου εδωσα
οσο για τις σχολες..
δεν μπορω να σου προτινω κατι μιας κ μονο ακτο εχω παει XD
αν θες να μαθεις κατι περισοτερο ελα να γνωρισεις ατομα που ασχολουνται με το σχεδιο
κανω ενα art meeting XD
αν θες ελα :P [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10257[/url]
Jul 04 2011 01:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed