Community Status Updates
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
δεν ξερω αν θες ανιμε recomendation για την τρεχουσα σεζον... αλλα ειναι ενα ανιμε με "ΝΙΝΤΖΑΣ" and other stuff, BIG stuff... που λεγεται Manyuu Hikenchou ριξε μια ματια και θα με θυμηθεις!! α και κοιτα να το βρεις uncencsored οπωσδηποτε
Κατα τα αλλα... το Νichijou απλα τα σπαει!!! με διαφορα οτι καλυτερο βλεπω αυτην την εποχη
Jul 19 2011 16:54
BuNjI → Putin
Οπωσδήποτε,όταν πάρω το κολάι με το Blazblue θα παίξουμε.Το Bayonetta στο προτείνω οπωσδήποτε άμα βρεις χρόνο,εγκληματικά υποτιμημένο κατά τη γνώμη μου.
Jul 19 2011 16:20
The Tragic Prince → Kalamaris
e siga. etsi ki alliws pio polu gia ton quick man einai
Jul 19 2011 15:49
Putin → BuNjI
Σε περιμένω για καυτά μάτσιζ όταν είναι το σώμα σου έτοιμο μιας και βλέπω να μιλάς για Μπαγιονέτες οπότε έχεις και 'συ πιεσ3.
Αυτή η Μπαγιονέττα πάντως όλο με προκαλεί αλλά τι να κάνεις όταν έχεις άλλες προτεραιότητες. Θα την τσιμπήσω κάποια στιγμή όμως που θα μου πάει.
Jul 19 2011 15:25
BuNjI → Putin
Κι εγώ έχω φάει άπειρες ώρες κολλήματος με το soundtrack!Ωραία,κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρω...
Jul 19 2011 15:06
Putin → BuNjI
Μην ανυσηχείς δεν απογοητεύομαι. Μόνο και μόνο που εκτιμάς τη μουσική μου φτάνει, δύσκολα περνάει μέρα χωρίς να ακούσω έστω και λίγο το οστ του.
Όσο για τις αλλαγές από ct σε cs, όταν αποφάσισα να κάνω την αλλαγή μόνο 5 πράματα με τον Τζιν ήξερα, ο οποίος δεν άλλαξε και τόσο δραματικά. Που να με έβλεπες όμως όταν βγήκε το cs2 patch και άλλαξαν τα φώτα του Χαζάμα πάνω που τον είχα μάθει- τότε ναι, κιεγώ ένιωθα πως δεν έχει νόημα να τον ξαναπιάσω. Αλλά η αγάπη νικάει τα πάντα.
Εγώ τό΄χω στο ps3. Γενικά θα το βρεις πολύ φθηνά πλέον, με 20 ευρώ πήρα το λίμιτιντ εντίσιον παρακαλώ.
Jul 19 2011 13:42
BuNjI → Putin
:) Δεν θέλω να σε απογοητεύσω άλλα ασχολήθηκα μόνο με το ct όταν πρωτοβγήκε γιατί λάτρευα τα πάντα πάνω του.Οταν μετά από 2 μήνες βγήκε στα arcades to cs και αλλάξανε τόσο όλο το cast ένιωθα λιγάκι σαν να μην είχε νόημα να συνεχίζω να παίζω και με τον καιρό μου έφυγε το hype.Σκεφτόμουν να το αγοράσω επιτέλους κανονικά από κάποιο κατάστημα στη γερμανία οπού θα βρίσκομαι εντός ολίγων ημερών.Eσύ το έχεις στο ps3 η στο x-box?
Jul 19 2011 13:01
animestarling → Atropagr
Μολις γυρισα απο Παρο και γιαυτο αργησα να σου απαντησω...:joyful:
:blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια...!!!! Εισαι πολυ καλη....!!!
Το εψαξα και στο Ηρακλειο δεν υπαρχουν.... Ουτε ενας Ιαπωνας που να εχει ενα πτυχιο και να μενει μονος του.... Βασικα δεν μπορω να πω οτι το εψαξα και πολυ ικανοποιοητικα αλλα δεν νομιζω οτι θα ειχαμε τα επιθυμητα αποτελεσματα....:smokingg:
Εσυ θα πας διακοπες...;;
Jul 19 2011 12:07
Lord Leon → matassos
Καλη ΣΟΥ χρονια, με πολλές σωστές απο φάσεις, και υγεία ;)
Σου 'φχομαι να μπεις μεσα στο φακο XD
Jul 19 2011 06:42
The Tragic Prince → Kalamaris
nai. den mporeis na to stamathseis an to energopoihseis.
Jul 19 2011 04:13
ryu → Warchief
αχ αμφισβητεις την καλοφιλητικοτητα μου... οσο για λουιτζι, πρασινο καπελο, ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΩ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.
Jul 19 2011 00:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed