Community Status Updates
didimakia → Warchief
Ποιος ειναι αυτος ο μπαρμπας που εχεις για avatar ?
Εκτος αν εισαι εσυ, γτ δεν σ'ειχα για τοσο μεγαλο XDDDD
Jul 22 2011 02:39
Nighteyes → Kalamaris
Πρόσθεσα τίτλους στα spoiler tags που είχες βαλει στο αγαπημενος μου κακός thread όχι για κανενα ιδιαίτερο λογο, αλλα για να μην φοβούνται να τα πατήσουν ο κόσμος.;) Θεώρησα καλό στο πω για να μην αναρωτιέσαι.:P
Jul 21 2011 23:44
animestarling → LuluChan92
Οντως.. 8 Volumes περιμεναμε αυτη τη στιγμη που θα βγαλει το μπλουζακι του μονος του και δεν θα του το βγαλει o Mori με το ζορι... Καλα αυτο το κεφαλαιο το περιμεναμε γενικως.. Με ειχε αφησει στην αγωνια οπως τελειωσε το προηγουμενο... Νομιζω αξιζε...xD
Jul 21 2011 21:12
LuluChan92 → animestarling
Αχ, κι εγώ συγκινήθηκα!!! Πραγματικά ώρες-ώρες τον λυπόμουν τον κακομοίρη με τον work-of-art-sempai που πήγε κι έμπλεξε!!! Καλά, για να είμαι και δίκαιη, ο Tatsumi δεν είχε κι άδικο να φοβάται τους gay με αυτό που είχε πάθει, αλλά τόσο tsun-tsun 8 volumes μου 'χε σπάσει τα νεύρα! D:
Jul 21 2011 21:00
animestarling → LuluChan92
Τελικα ενεδωσε και ο sempai και γελασε και εμας το χειλακι μας...
[SPOILER]Εκει που εκλαψε ο Morinaga δεν ηταν συγκινητικο..;;;!!!:run:[/SPOILER]
Jul 21 2011 20:56
LuluChan92 → animestarling
Εννοείται!!! Επιτέλους, δόξα σοι, Κύριε, ήρθε η ώρα να χαρεί και ο Morinaga λιγάκι, άντε μη τα θυμηθώ τα καμώματα του Tatsumi και τα πάρω!!! XD
Jul 21 2011 20:35
animestarling → Tenshi
Ναι.. Βερα Ηρακλειωτισσα:hihi2:...
Απλα αναρωτηθηκα γτ μιλουσες με το Jorg(Ηρακλειωτης και αυτος) για το Jail και το Rolling Stone οποτε καταλαβα οτι μιλουσατε για το Ηρακλειο...
Φοιτητης..;;
Jul 21 2011 19:40
Ragna The Bloodedge → Putin
Yep,you got me.Ναι από Zavvi θα το παραγγείλω όταν είναι[url]http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/blazblue-continuum-shift-limited-edition/10240268.html[/url]
Jul 21 2011 18:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed