Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Tenshi

Μια χαρα.. Καλη αρχη στη δουλεια σου..!!!! Φετος τελειωσα..Επισημα φοιτητρια θα ειμαι το Σεπτεμβριο... Περασα στο Ρεθυμνο- δυστυχως το Ηρακλειο δεν εχει πανεπιστημια θεωρητικων επιστημων-.. Τη Guernica την εχει ο θειος μιας καλης μου φιλης... Δεν σκεφτεσαι να ξαναγυρισεις στη Θεσσαλονικη..;;
Jul 24 2011 15:57
Photo

Maya-chanKenny

Διάβασα μερικά, αλλά τελευταία φοβάμαι ότι ανεβαίνει πάλι η μυωπία οπότε έκοψα το διάβασμα online. ^^' Πιο πριν διάβασα: Ane Doki. Ωραίο ήταν, αν και δε μου άρεσε το cliche storm που έπεσε στον 3ο τόμο. Το σχέδιο ήταν πολύ ωραίο, οι κοπέλες πανέμορφες, η Natsuki μου φάνηκε ψιλοσάπια κάτω από το moeness και ο πατέρας του Kouta ήταν ωραίο μπισκοτάκι και για το γυναικείο κοινό. :P Γενικά πολύ διασκεδαστικό manga, ότι πρέπει για καλοκαίρι. :) Velvet Kiss: ΟΚ, διάβασα την αρχή και το άφησα. Ωραίο σχέδιο, αλλά παραείναι τσόντα. Και καλά να είναι τσόντα, αλλά να έχει ενδιαφέρον, όχι να δείχνει κάθε φορά τις ίδιες τρεις εικόνες. Τώρα αν μετά γίνεται πιο καλό δεν ξέρω. Midori no Hibi: Πολύ καμμένο σαν θέμα, αλλά και πολύ γέλιο. Και ο πρωταγωνιστής για μια φορά είναι ωραίο παιδί. ^^ Κι αυτό πολύ καλό light read. Sun-Ken Rock και Mirai Nikki τα κοίταξα και αποφάσισα να τα βάλω στην TBR list ως κανονικά manga. ^^ Όταν είδα τον τίτλο Eden no Ori, πήγε αμέσως το μυαλό μου και κατά λάθος κατέβασα [URL="http://www.mangatraders.com/manga/series/3219"]αυτό[/URL], που είχα δει πιο πριν. Μετά κατάλαβα το λάθος αλλά δεν το έχω κατεβάσει ακόμα. Πάντως αυτό που κατέβασα ήταν ωραίο, κι ας ήταν λίγο Dan Brown. Και διάβασα και κάμποσο από το Futari Ecchi, και είναι πραγματικά πολύ καλό. Με όλη του την κωμωδία, αντιμετωπίζει το σεξ πολύ πιο σοβαρά από ότι άλλο παρόμοιο έχω δει. Και είναι ωραίο αυτό που κάνει με τις στατιστικές. Το τι trivia έχω μάθει δε λέγεται. :P Γενικά έμαθα πολλά για τα ecchi. Τα υπόλοιπα τα κρατάω μέχρι να περάσω σε άλλο είδος ([S][SIZE=1]yaoi this time, perhaps[/SIZE][/S][SIZE=1])[/SIZE]. Thanks for the help, senpai. :nod2:
Jul 24 2011 14:24
Photo

iris 生活 kurosaki → Napster

μ αρεσουν πολυ το αβαταρ σου και η σιγκ σου :P ;)
Jul 24 2011 13:09
Photo

Putin → ryu

πρέπει να μείνω ξύπνιος γεια βγήκαν κάτι πεντανόστιμα ντεμάκια πάνε δες πάω κιεγώ σε λίγο να κάνω πράματα ξυπνητικά
Jul 24 2011 12:04
Photo

metalmusicmaniac → Deanos

γεια! Είσαι fan των Led Zeppelin?
Jul 24 2011 10:21
Photo

Battlemage → batigoal9

Ναι μου αρέσει πάρα πολύ. Το προχωράω αργά για να το ευχαριστηθώ περισσότερο. Δεν είναι απο τα anime που πρέπει να τα δεις σε μια μέρα πιστεύω.
Jul 24 2011 09:08
Photo

Warchief → Lord Leon

yeah, δεν έχει τόσο την ατάκα, αλλά θεωρείται ο καλύτερος σύγχρονος storyteller κωμικός, δηλαδή βγάζει γέλιο με άλλο τρόπο. αξίζει πάντως να δεις και ολόκληρα τα stand up του (shameless και chewed up είναι τέλεια) και τη σειρά του στο FX, Louie, της οποίας η δεύτερη σεζόν προβάλλεται αυτόν τον καιρό. πάντως εκτός από αυτό που παρατήρησες και είναι σωστό, μ'αρέσει ότι μιλάει πολύ για την προσωπική ζωή του, τα παιδιά του πχ και μάλιστα με τρόπο που θεωρώ απολύτως ειλικρινή (ε προφανώς υπό πρίσμα κωμωδίας πάντα).
Jul 24 2011 04:58
Photo

Lord Leon → Warchief

εξαιτιας σου, τσεκαρα τον Louis ck. Λοιπον, ειναι ωραιος. αν και δεν ξεκαρδιζομουν στα γελια, υπο την εννοια οτι δεν ειχε τη φονικη ατακα, μου αρεσε παρα πολυ. Γιατι δεν εμπαινε στα πραγματα με την θεση του γνωστη, δλδ αυτου που ξερει 5 πραγματα για αυτο που μιλαει, αλλα πιο πολυ με τον τροπο που μπαινει ενα μικρο παιδι, που απλως λεει ακατεργαστα οτι παρατηρει. πολυ καλος. τα σημεια με το gay people touching dicks και με το πιτσιρικι που ρωταει why? μου αφησαν ενα βαθυ χαμογελο. :)
Jul 24 2011 04:40
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

που είσαι μωρή λουλού, ζεις? [SPOILER] [IMG]http://i108.photobucket.com/albums/n7/Elbert_Kachu/Beachesandhorse.jpg[/IMG][/SPOILER] νεα επικουρα απο Lonely island [YOUTUBE]gAYL5H46QnQ[/YOUTUBE] ...bonus [YOUTUBE]ulIOrQasR18[/YOUTUBE]
Jul 24 2011 02:45
Photo

batigoal9 → Battlemage

Βλέπω σου άρεσε το Mushishi :P
Jul 24 2011 01:29
Photo

BoredForLife → Hajime_Saito

εεεεε δεν μπορω να ριξω τον Kut-ku :< Θα προσπαθησω να κανω Improve τα dual blades μπας και κανουν καλυτερο dmg.... Btw το Monster Hunter Orage του Hiro Mashima το εχεις διαβασει??
Jul 23 2011 21:05
Photo

Zane → Lord Leon

Δεν κατάλαβες φίλε,η απάντησή μου στην πρώτη σου παράγραφο ήταν απλά ξεκαθαριστική με κάποια δόση χιούμορ,και καθόλου σαρκαστική.Ξεκαθαριστική ήταν γιατί όταν γίνονται τέτοιες συζητήσεις στο Ιντερνετ συνήθως οι γραφόντες χαρακτηρίζονται ως πρεζόνια η' ως ποζέρια.Παρ' όλο που το είπες για πλάκα,μπορεί μερικοί να το εκλάμβαναν ως δεδομένο,απλά μου έδωσες την ευκαιρία να (ξανα)εξηγήσω τον λόγο των προηγούμενων ποστς. Η δεύτερη παράγραφος η αλήθεια είναι ότι με παραξένεψε κάπως,όχι γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να κυρήσσεις την αποτροπή προς την ''πρέζα''(εξάλλου δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο,ο καθένας έχει τις απόψεις του)αλλά γιατί μπήκες σε ένα ανούσιο τρυπάκι σύγκρισης και μάλιστα συγκεκριμενοποίησες τον ''αντίπαλο'' χρησιμοποιώντας β' πληθυντικό πρόσωπο(λέγοντας εσείς) παίρνοντας σαν γεγονός ότι οι γραφόντες απαραίτητα παίρνουν τρίπες,κουμπιά και χρώμα όπως λες. 'Οπως είπα και πριν,παρ' όλο που αναγνώρισα το γεγονός ότι μπορεί να αστειεύεσαι,έπρεπε να απαντήσω με το ανάλογο ύφος,όχι για λόγους εγωισμού,αλλά γιατί αν δεν το έκανα θα ήταν σαν να παραδέχομαι αυτόματα ότι που και που tripάρω,κάτι που είτε ισχύει είτε όχι,σίγουρα δεν πρέπει να προβάλλεται σε ανοιχτό φόρουμ,για ποίκιλους λόγους. Το blog που παρέθεσες θα το τσεκάρω μόλις βρω χρόνο,ίσως και μέσα στην μέρα,και θα σου πω τις εντυπώσεις μου.
Jul 23 2011 15:25
Photo

Lord Leon → Zane

Η πρωτη μου παραγραφος ήταν "πειραγμα" για το ποσοι παρακολουθουσαν την ωραια κατα τα άλλα συζητηση, και η δευτερη αυτοσαρκαστικη ως προς την κουραση μου. προσωπικά, εχω το δικο μου μερίδιο χρησης (ουτε δοκιμης, αλλα ουτε και καταχρησης) καποιων ουσιων, και σε καμια περιπτωση δεν θα υποστηριζα οτι τα "νομιμα" τυπου αλκοολ η τσιγαρο, είναι καλύτερα ή λιγότερο βλαβερά από τα "παρανομα". Μαλλον το αναποδο, και υπο προυποθεσεις. Πόσο μαλλον να πω στα σοβαρά "κοφτε την πρεζα" (θα προτιμουσα το όχι στις καταχρησεις, αλλα αυτό είναι αλλη κουβεντα) ή ακόμα χειρότερα να "δειχτώ" επειδη πίνω ούζο. Και εγωισμο και ψωνιο εχω, αλλα οχι σε τετοιες paparyes. Για αυτο σου είπα ο,τι, το τι διαβασες και το τι καταλαβες, ειναι δυο τελειως αλλα πράγματα. Αν θες παλι να κριτικαρεις το χιουμορ μου, να το δεχτω ευχαριστως, καθως ειναι κατι τελειως υποκειμενικο. Υπαρχει ομως ενα αλλα: θα επρεπε να το καταλαβεις πρωτα για να κανεις μια αξιολογηση της προκοπης, κατι που προφανως δεν εγινε. Ειπα να το ηρεμησω στην τρυπα, μιας και δεν ελεγες να χαμηλωσεις το εγω σου, αλλα αν παρολαυτα γουσταρεις να συνεχισεις ειρωνιες και σαρκασμους και να βλεπεις εχθρους εκει που δεν υπαρχουν μπορω να ακολουθησω και εκει και να το διασκεδασω υπερ του δεοντως, αν μπορεις οντως να μου δωσεις ενα καλο και διασκεδαστικο ματς. Θα προτιμουσα ομως να τσεκαρεις το λινκ που σου δωσα και να μου πεις εντυπωσεις.
Jul 23 2011 14:39
Photo

Tenshi → animestarling

Έχω τελειώσει. Δουλεύω στα Goody's σαν ψήστης. Χθες ήταν η 1η μου μέρα. Εσύ φοιτήτρια ? Ναι με τον Jorg βγήκαμε για καφέ στη Guernica :)
Jul 23 2011 13:40
Photo

Kaidou → mrlonewolf

Γεια σου ρε Μαρκο.Τι χαμπαρια;
Jul 23 2011 13:29