Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kρεμμυδοιππότης → Kenny

χαχαχα έλεος ρε που το πρόσεψες. Τουλάχιστον είμαι περήφανος που έχω ελληνικό username. Αν και αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω log in απο το ps3
Jul 30 2011 14:16
Photo

Kenny → Kρεμμυδοιππότης

Το username σου χρειάζεται διαλυτικά. Κάθε φορά που το βλέπω το σκέφτομαι.
Jul 30 2011 13:52
Photo

Kalamaris → Night Wizard Seal

Ο φρανεκνσταιν μου αρεσε αλλα δεν το βρηκα αυτο που λεμε "τρομακτικο".Πιο πολυ σαν δραμα ηταν.Ο δρακουλας απο την αλλη,μπρρρ.Επος!
Jul 30 2011 11:59
Photo

Night Wizard Seal → Kalamaris

Όχι δεν το πήρα εκείνη τη χρονική στιγμή. Φτάνω σχεδόν στη μέση του βιβλίου και να, είναι τωόντι απίστευτο. Εκείνη την ημέρα είχα αγοράσει και το Frankestein της Mary Shelley.
Jul 30 2011 01:15
Photo

mrlonewolf → Kaidou

Ναι ρε άραξε... ;)
Jul 30 2011 00:20
Photo

animestarling → Atropagr

Ελααααααααααα!!!! Δεν το πιστευω.. Νομιζα οτι θα μεινουμε στο 49 για παντα... Ο καλος Θεουλης μας λυπηθηκε και μας εριξε το μαννα του... Λοιπον τρεχω να το δω και σου λεω εντυπωσεις....!!! :joyful: *σοβαρο υφος* Εχεις την αιωνια ευγνομωσυνη μου....χαχαχαχαχα:nod2:
Jul 29 2011 17:30
Photo

animestarling → Lucy Heartfilia

Ειναι ενα απο τα καλυτερα κ-dramas.. Σε πληροφορω οτι δεν το βαρεθηκα καθολου, ειδα ολα τα επεισοδια και ερωτευτηκα τον πρωταγωνιστη.... Δες το... Εντωμεταξυ απο αυτα που μου ειπες δεν ξερω κανενα... Τα προτεινεις..;;!!!
Jul 29 2011 17:27
Photo

acid black cherry → Night Wizard Seal

thanks, ωραιο upload σου εστειλα και friend request στο γιουτιουμπιον.
Jul 29 2011 17:24
Photo

animestarling → Tenshi

Λοιπον εγω παω συχνα στο Jail, Blow up, X-jazz-τωρα εκλεισε για καλοκαιρι:(-, στη Guernica αραια και που-πρεπει να εχει περασει κανενας χρονος απο τοτε που πηγα- στο Καθ'οδον πριν κλεισει και στον Ηριδανο γτ πρεπει να κανουμε μερικα απο τα χατηρια της παρεας βλεπεις....
Jul 29 2011 17:24
Photo

Night Wizard SealMaya-chan

I will, i will :P
Jul 29 2011 16:19
Photo

ryu → Putin

κατα πολυ τις εκατο ηταν ο ντιμ στη φαρσα
Jul 29 2011 16:04
Photo

Kalamaris → The Tragic Prince

Then so i willf ^^
Jul 29 2011 12:34
Photo

ichigo13 → Fingolfin

Ρε συ Fingolfin να σου πω, για τα blue ray του άρχοντα που έλεγες, έχουν greek subs ξέρεις?Επίσης τι παίζει με το region lock?Εγώ έχω PS3 που μπορεί στα games να είναι region free αλλά στα blue rays και τα dvd διάβασα να λένε πως δεν ειναι :/
Jul 29 2011 12:19
Photo

Kaidou → mrlonewolf

Χαλαρα μωρε εσυ;(καταλαβες ποιος ειμαι; )
Jul 29 2011 11:28
Photo

Tenshi → animestarling

Θα μου άρεσε να ασχοληθώ επαγγελματικά, αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Τώρα που θα πάω στον Πλακιά (Ρέθυμνο) σε ένα 2ήμερο φεστιβάλ, λέω να ξαναπιάσω το μανάρι μου (φωτογραφική). Εσύ που συχνάζεις εδω΄στο Ηράκλειο. (Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω, αλλά ακόμα να έρθει το ιντερνετ στο σπίτι). Να ναι καλά η Wind.... <.<
Jul 29 2011 11:16