Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Τι είναι αυτά που μου έστειλες, αίσχος. Στο youtube ψάχνουμε ποιοτικά τραγούδια όπως αυτό
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=QR4KAnt5Eio[/URL]
Aug 09 2011 11:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Τώρα αποκαλύπτονται όλα! Θέλει και τον Ariabert για άντρα και συνένοχο και τους άπειρους Yamamoto για sex slaves ή απλούς σκλάβους που θα κάνουν ότι τους πει! Είναι διαβολική αυτή η μικρή τελικά! Αμάν, δηλαδή οι μπούλκες οι δικές μου είναι εξαιτίας του τσαγιού!? Γι αυτό γίνομαι κι εγώ κακιά σιγα σιγά!? Αμαν!
Και τώρα πάει να ανεφοδιαστεί ε? Χμ... (πω πω, μεγάλη νίλα ρε συ, φαντάζομαι σοκ που έπαθε όταν τον είδε να πέφτει...ωχ ωχ ωχ)
Α και ναι, για να σε κολλήσω λίγο...δες αυτά: [url]http://www.youtube.com/watch?v=nlMKfr84W9g[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=qgcOc50DSG8&feature=related[/url]
Aug 09 2011 11:53
Adventurer → Kenny
Χαχα, απιστευτο! Τελικα υπαρχουν manga για τα παντα! Βαζω να κατεβουν ηδη :)
Με την ευκαιρια ηθελα να σε ρωτησω, μιας και σε μια βδομαδα απολυομαι, εσυ απο ποτε θα εισαι ευκαιρος για... τα γνωστα μας ξενυχτια;
Aug 09 2011 11:41
Kai → Fallen_Mpougatsa
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Μη σου πω ότι εκείνη τα σχεδίασε όλα ώστε να καταλήξουμε έναν κρύο πόλεμο ενώ εκείνη θα ετοίμαζε το σχέδιό της για να είναι έτοιμη να κλέψει τη μηχανή που μεταμορφώνει τους πάντες για Yamamoto με το που δημιουργηθεί. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Τελικά αυτό το τσάι από την Λιπτία ήταν ο άσος στο μανίκι του Αριαμπάρτ. Δεν καθόταν απλά, δημιουργούσε ολόκληρη βιομηχανία τσαγιού το οποίο θα προωθούσε σε ολόκληρο τον κόσμο και το κάθε τσάι έχει και τη δική του ιδιότητα. Άρα, δεν καθόταν απλά και έπινε το τσάι του, δοκίμασε τα προϊόντα που θα προωθούσε για να είναι σίγουρος για τα αποτελέσματα. Αυτός είναι evil mastermind, ποιος θα πίστευε ότι το φαινομενικά αθώο τσάι από την Λιπτία θα έκρυβε πίσω του ολόκληρο σατανικό σχέδιο. Αν σου στείλει η αδερφή μου και κασέρι από το Έμενταλ κατευθείαν στα σκουπίδια. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Ώστε γι' αυτό τελευταία είχαν αρχίσει να εμφανίζονται fabulous μπούκλες στα μαλλιά της. Είμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή που λείπει δεν πήγε να φτιάξει τον εξωτερικό της τον οποίο τον έριξα κάτω και τα έπαιξε αλλά το χρησιμοποίησε σαν πρόφαση για να πάει να προμηθευτεί το τελευταίο πακέτο τσαγιού που μόλις έφτασε.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Το needless λέει πολύ από χαρακτήρες και πάει και μια χαρά από μάχες αλλά εσένα δε θα στο πρότεινα λόγω των πολλών pantsu, τον μεγάλο αριθμό των κοριτσιών, δεν μπορείς να μετρήσεις πόσες φορές σκίζονται τα ρούχα τους μέσα σε τόσα επεισόδια, χώρια τα panchira. Ήρθε και έδεσε μετά τους GetBackers που στα κορίτσια έπρεπε να είχε χαλάσει όλη τους η γκαρνταρόμπα. [/FONT][/COLOR]
Aug 09 2011 11:17
Fallen_Mpougatsa → Kai
. . .
Kαλή μου, ο μικρός που έχεις την αβάσιμη υποψία ότι θες να σε φάει τη θέση δεν είναι άλλος παρά ένας εκμεταλευτής και διπρόσωπος βοηθός. Μην έχεις αβάσιμες υποψίες, κάντες πραγματικότητα, αν σε πω τι έκανε στον αδερφό του Zarlish θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό...Γιατί νομίζεις ότι τον στείλαμε από το τιμημένο σπίτι τον Tytania? O Jouslain Kyo, ο άρχοντας μου, -εγώ η μικρή μαθήτρια :3- τον εξόρισε μόλις έγινε άρχοντας -γιατί ο Ajman τελικά δεν άντεξε απ'την πίεση του να μην κάνει τίποτα για πέντε ολόκληρα χρόνια-.
Οχο! Θες να συνεργαστούμε? Γιατί αν δε συνεργαστούμε πως θα πάρεις στα χέρια σου τυς πολυάριθμους Yamamoto? Έχω καλή ασφάλεια βλέπεις! Και μεταααααά παίρνεις την εκδικησή σου (όταν θα χουμε γεράσει και μας έχουνε μείνει μόνο πέντε χρόνια ζωής στην καθεμία)...
Πω πω, πολλά μας μισούνε τώρα τελευταία κι όλα τεχνολογικά μέσα...Πρέπει να βρούμε τον λόγο, και γρήγορα! Ας σκεφτούμε τι έχουμε κοινό -εκτός απ'τον Gokudera πλέον ο οποίος όμως δεν έχει την ικανότητα να κάνει συσκευές να μας μισούν-...
[I]Laaaa~![/I]
Βρήκα τον λόγο! Επειδή πίνουμε το τσάι απ'τη Λιπτία που έπινε κι ο Ariabert ο οποίος έχασε την πρώτη μάχη του με τον Fan Hyulic και καταστράφηκε ο στόλος του, τώρα όσα πλοία του έχουν απομείνει παίζουν με τα νεύρα μας! Και στο λεγα ρε συ, ας πιούμε τσάι απ'το Uraniborg σαν evil masterminds που είμαστε, κι όχι απ'την Λιπτία επειδή ο Ariabert δεν ήταν evil enough! άσε που φοβάμαι και το άλλο ε... η αδερφή σου... είναι με το μέρος του γι αυτό σε φέρνει όλο το τσάι απ'τη Λιπτία. Τώρα που το σκέφτομαι κι εμένα η αδερφή σου με το στειλε με courier! Τσ τσ τσ, θέλει να πάρει τη θέση του Jouslain o Ariabert. Λες να φταίει η fabulous μπούκλα του? Να την μάγεψε με αυτήν?
Αλήθεια, το Needless τι λέει? Και μην ανησυχείς, κι εγώ εχθές στο δεύτερο επισόδειο Bones νύσταξα! xD
Aug 09 2011 10:47
Kenny → Adventurer
[url]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=20017[/url]
You can thank me later. (:
Aug 09 2011 10:39
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ha, ξέχασες ότι είμαι ο μπλε εκδικητικός εξωγήινος με τον ενσωματωμένο μεταφραστή; Δεν μπορώ να προσβληθώ από τον ιό αν και πρέπει να ομολογήσω ότι ο λαμπρός νέος που ανέφερες με βοηθάει στα σχέδιά μου αν και έχω την αβάσιμη υποψία ότι θέλει να μου φάει τη θέση.
Do that, θα τους μαζέψω όλους και θα τους πουλάω σε καημένα Yamamoto fangirls που θα πληρώνουν όσο κι όσο για να τους αγοράσουν. Μπρος στο χρήμα τι είναι ο τρόμος.
Εγώ πάλι δεν απάντησα γιατί η αδερφή μου ήρθε με δώρο τσάι από την Λιπτία, είχε κάνει επίσκεψη στον Αριαμπάρτ, για να δούμε needless το οποίο και μάλλον μας μισούσε γιατί το 18 δεν έπαιζε και αναγκαστήκαμε να το ξανακατεβάσουμε με τη σύνδεση του γείτονα. Μέχρι να κατεβεί όμως αναγκάστηκα να δω ένα επεισόδιο monogatari, δε θα έπρεπε να παραπονιέται που μετά νύσταξα πιο γρήγορα απ' ό,τι έπρεπε.
Aug 09 2011 10:22
Kenny → God Clande
Kenny είμαι και στο msn. ;)
(Βρε κακό που έχουμε πάθει με τα κωλοπρογράμματα της Microsoft...)
Aug 09 2011 00:40
God Clande → Kenny
Νάσσσπω! στείλε μου πριβέ το όνομα που έχεις στο msn, να σε βρώ να σε κάμω αν είναι από τους φίλους του πούτιν αδδ.
Aug 09 2011 00:08
Kamui → Anelis
Είδα την ταινία.
Αρκετά καλή, ειδικά στο τέλος που τονίστηκε περισσότερο το "harem" στοιχείο.
Δε ξέρω σε τι κοινό απευθυνοταν η ταινία, αλλά ίσως τελικά υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα.
Σε ευχαριστώ για την πρόταση, σεπτική μου φιλη.
Aug 08 2011 23:23
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ώστε κλέβεις ε? Αλλά έχω κι εγώ [B]theme song[/B]:[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=6vX-vltAS88[/SPOILER] Gyahahahahaha!
Μα είπα ότι δεν είμαι τέλεια και παρόλο που δεν είμαι εσύ πάλι θα χάσεις γιατί εσύ που μπορεί να σαι τέλεια δεν είσαι αρκετά φοβερή για να νικήσεις την ατελή εξυπνάδα μου. Κι επίσης, αν κάνεις εσύ τέτοια πειράματα τότε αυτό θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο και τα δικά μου σχέδια εφόσον θα έχεις ατέλειωτους πόρους από όλα τα χαζοχαρούμενα κοριτσάκια που θα ξοδεύουν ολα τους τα λεφτά για τους ανίερους σκοπούς σου...αλλά έχω σχέδιο: όταν το κάνεις και προσβληθείς κι εσύ κι από Idris γίνεις plain και χάσεις όλη σου την εξυπνάδα θα σε πιάσω και θα σε κάνω ότι θέλω εγώ αφού η εξυπνάδα σου θα έχει πάει περίπατο. Αλλά πριν απ'αυτό θα έχω κάνει τον husbando σου και όλα τα tsundere γλυκά αγόρια σε φτηνούς κλώνους του Yamamoto και θα σε υποχρεώσω να δεις την μετάβαση! Χα χα χα χα χα!
Παρεπιμπτόντως, άργησα επειδή έπινα το τσάι μου απ'την Λιπτία μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια: τον Zarlish-Στρέργιο, την Ariabert-μαμά μου και τον Ajman-μπαμπά μου! Με άλλα λόγια τους έκανα κρέπες και δεν είχα χρόνο. Επίσης το internet με μισεί επειδή με το που το έγραψα έγινε κάτι και μου το σβησε όλο. Τ.Τ
Aug 08 2011 21:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed