Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Nicktheartist

Λοιπον εγω ακουω jazz, blues,rock, soul, alternative rock, jazz fusion, prog rock, metal, j-rock,k-pop και κλασικη αμα λαχει... Και εγω δεν μπορω τα σκυλαδικα. Μια φορα πηγα σε doggy night τα επαιξα, ηθελα να φυγω.. Mε το Evolution...!!!
Aug 12 2011 13:17
Photo

Nicktheartist → animestarling

Κυριως ακουω μονο ξενα.Τα ελληνικα δεν μου αρεσουν τοσο(ειδικα τα σκυλαδικα μακρια).Ακουω rock,metal.Και τωρα και απο τα ιαπωνικα ακουω j-pop,j-rock τετοια φαση.Εσυ τι μοθσικη ακους?.Α,και βεβαια γνωριζω τους Korn ειναι πολυ καλο συγκροτημα.Με ποιο τραγουδι τους κολλησες?
Aug 12 2011 13:10
Photo

animestarling → Nicktheartist

Οτι δε λεει δε λεει.. Αμα εισαι αρρωστος ουτε θαλασσα πας, ουτε ξενυχτας, τπτ.... Καθεσαι στο σπιτι σου.. Ασχετο, τι μουσικη ακους.;;.. Χτες πετυχα ενα τραγουδι ενα τραγουδι των Korn και εχω κολλησει... Τους ξερεις;;
Aug 12 2011 12:36
Photo

Nicktheartist → animestarling

Καπου εκει κοντα πιστευω και εγω θα βγουν.Το ποιο πιθανο ειναι στις 25(να μην ξεχασω να σου ευχηθω και happy b-day).Hooray:yahoo: και για την αναρωση σου.Δεν λεει να εχουμε καλοκαιρι και να εισαι αρωστη.
Aug 12 2011 11:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oho! You know me too well...ειλικρινά...μου έφτιαξε τη μέρα! xD Θες να δεις και τη δική μου συλλογή? Είναι στο laptop...! Btw...Go for it Light! And we'll [B]make[/B] you king of the new world! :3
Aug 12 2011 09:40
Photo

BoredForLife → Kρεμμυδοιππότης

Το κατεβαζω asap! AT LAST TYPE-0!!!
Aug 12 2011 08:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

[spoiler=Go for it] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/522709.jpg[/IMG] [/spoiler]
Aug 12 2011 08:08
Photo

animestarling → The Truth

Λοιπον τακτοποιηθηκε... Τα λεμε με καθε ευκαιρια...:):byejg9:
Aug 12 2011 01:40
Photo

Blacker_than dark → The Truth

Thanks για το request!!
Aug 12 2011 01:29
Photo

Ok...!!!
Aug 12 2011 01:20
Photo

The Truth → animestarling

Τώρα θα πάρω τεχνολογική, ήμουνα στη θετική και το μετάνιωσα γιατί μισώ τη χημεία. xD Σου έστειλα σε pm το msn για να μιλάμε πιο άνετα.
Aug 12 2011 01:15
Photo

Κοιτα... Σε σημειο να το μετανιωσω δεν εχω φτασει...ακομα.. Δεν νομιζω ομως.. Και τι κατευθυνση εισαι.. ;;
Aug 12 2011 01:11
Photo

Άσε δύσκολα τα πράγματα. Το μόνο που με παρηγορεί είναι το τέλος του σχολείου. xD Εγώ πάλι Ιαπωνικά δε παίζει ποτέ να καθόμουν να μάθω. Αρκούμαι τις διάφορες λεξούλες και φράσεις που μου μένουν από τα anime.
Aug 12 2011 01:06
Photo

Αρχικα thanks για το friend request... Βασικα μολις φετος.. Τελειωνοντας τις Πανελληνιες αρχισα να ασχολουμαι.. Εχω κανει μονο ενα μαθημα και θα ξεκινησω κανονικα απο Σεπτεμβρη.... Εχω μαθει την χιραγκανα μεχρι στιγμης... Μμμ!! 3 Λυκειου.. Δυσκολα τα πραγματα....
Aug 12 2011 00:55
Photo

Τώρα θα πάω 3η Λυκείου. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα το 2008, περίπου 14 χρονών και είχα ξεκινήσει λόγω του Dragonball GT. (Φαντάσου τι πάθαμε όλοι στην ομάδα όταν ξεκίνησε να το βγάζει η DeAgostini. Εσύ έχεις καιρό που ξεκίνησες να μαθαίνεις Ιαπωνικά;
Aug 12 2011 00:52