Community Status Updates
GhostPrince → Lucy Heartfilia
:kakaka: , καλα εισαι :P τo durarara ειναι πολυ ωραιο ^^ το baccano δν το χω δει...ισος να το τσεκαρω ¨)
εγω αρχισα τωρα να βλεπω το "Dantalian_no_Shoka"...αν κιεχει ακομα λιγα επ. :/ φαινεται πολυ ωραιο ^^ ισος να ξεκινησω και το μανγκα, με'χει καπσει και το OP ost που χει :kakaka: κ τωρα βλεπω το blood C :)
Aug 15 2011 15:25
BoredForLife → Kρεμμυδοιππότης
I know, ειναι οντως δυσκολο! Ναι φυσικα και το καταλαβα αν και δεν επαιξα πολυ....
Aug 15 2011 12:57
BoredForLife → Kρεμμυδοιππότης
Και που λες , το type-0 θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιικο! Τα γραφικα ειναι φοβερα και σε βιντεο και εκτος και το Gameplay ειναι πολυ καλο! Do try!
Aug 15 2011 12:20
Fallen_Mpougatsa → Kai
To είδα το mail αλλά το είδα στη μία! Συγγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν. Και να σαι καλά, που σε χω πρήξει μ'αυτήν την ιστορία! ^^ Είδα και τα σχόλια. :D Δε'ν'κακό, δε'ν'καθόλου κακό, μ'άρεσαν πολύ οι προτάσεις...παρεπιμπτόντως χε χε, τα σχόλια τα σπασαν: κάθε φορά που ο Oga χαμογελάει, ένας αθώος μαθητής πεθαίνει.
Και ένα reference: αχ Kaiba...μετά τα δικά σου κουταβάκια έρχεται ο πραγματικός serial killer.
Aug 15 2011 09:09
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ! ^^ Ναι σαι καλά κοπέλα μου!
Αλήθεια έχει άκυρες ερωτήσεις και μερικές ψιλοεπαναλαμβάνονται αλλά είναι καλό, σε βοηθάει να βάλεις μερικά πράγματα στη σειρά!
Aug 15 2011 09:05
Mike The Great → iristella
Καλα πανε,μια χαρα.Αυριο γυριζω στην σκληρη πραγματικοτητα. Το μεσημερι μπανιο το απογευμα διαφορες βλακειες και το βραδυ κανενα ποτακι ή καμια ταινια.Ησυχα πραγματα.Θα τα πουμε,Καλο βραδυ....
Aug 14 2011 23:42
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Καλό φαίνεται :P Αν και έχει και κάτι άκυρες ερωτήσεις αλλά σε γενικές γραμμές φαίνεται πολύ καλό. ίσως το κάνω τις επόμενες μέρες.
Aug 14 2011 21:32
Nighteyes → Melkor
Μα ναι, φυσικά το the tawny man ήταν απαραίτητο γιατι σου αφαιρει αυτη την πικρίλα που είχε αφησει το farseer και ήταν επίσης καλό για διαφορετικούς λόγους(πχ βλέπεις και την αλλη όψη των πραγματων). Εμένα μου άρεσαν όλα σαν συνολο. Δεν νομίζω να το είχα τοσο ψηλα το farseer αν δεν είχα διαβασει το tawny. Απλά έγραψα το γιατι μπορει να μην αρεσε το farseer και γιατι θα μπορούσε να αρεσει σε καποιους που δεν διαβαζουν fantasy. :P
Aug 14 2011 21:09
Melkor → Nighteyes
συμφωνώ για το sword of truth, αλλά και αυτό έχει κάποια πράγματα να προσφέρει, αρκεί να πάρεις είδηση ότι κάνει γερή κατήχηση και να μην δίνεις σημασία. όπως είπα όμως συμφωνώ σε γενικές γραμμές. μάλιστα ένας καραγκιόζης θίχτηκε όταν του είπα περίπου αυτά που έγραψες και έπεσε γέλιο.
το ότι ο Φιτζ δεν είναι στην ουσία fantasy αλλά μυθιστόρημα εποχής είναι αλήθεια, γιατί όντως η πρώτη τριλογία έχει ελάχιστα μυθικά στοιχεία.
το αντίθετο που είναι πολύ πιο έντονο στη δεύτερη τριλογία, η οποία όμως για μένα τουλάχιστον, συμπληρώνει τέλεια την πρώτη. μάλλον φταίει ότι γενικά μαρέσουν τα happy endings, αλλά πιστεύω ότι αν στο τέλος του quest νιώθεις συγκλονισμένος, στο τέλος του fate έχεις γίνει ένα με το πάτωμα. όπως και να το κάνουμε, ολοκληρώνει απόλυτα την ιστορία.
anyway όμως, αυτό είναι εντελώς υποκειμενική άποψη, οπότε...
Aug 14 2011 18:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed