Community Status Updates

Jorg → Kamen Tantei Zura
Lol ok, ήθελα να βάλω για av ακριβώς το ίδιο που έχει βάλει τώρα. Κρίμα που δεν ξέρω να κάνω gifs

-
Kamen Tantei Zura
Ούτε εγώ ξέρω, το βρήκα στο ιντερνετ :p
Nov 07 2012 23:10

Kamui
The heartaches have come to be meaningless. Now all that remains is the eternal emptiness inside...

Kai → Dorothy
Lol, για το τελευταίο comment στο Reborn, ακόμα τρέχει αυτό το στοίχημα; XD

-
Dorothy
Ναι! Χρόνια μετά, και ακόμα τρέχει. Πάντως δεν το ήξερα και μου ρθε κεραμίδα. Και τώρα εγώ τι θα διαβάζω?!
Nov 07 2012 11:03 -
Kai
Ήλπιζε για έξτρα την άλλη βδομάδα, γιατί και επίσημα είπαν ότι τελειώνει την επόμενη Δευτέρα. Άντε, μπορεί το φύλο του Mammon να ήθελε να το αφήσει ένα μυστήριο, με τη φάτσα του TYL Tsuna γιατί τέτοια μυστικοπάθεια; (Όχι ότι δεν θα ξέρουμε πως θα είναι). Ένα κεφάλαιο με time skip το χρωστάει. Επίσης χωρίς το extra το τελευταίο volume θα μείνει λειψό αν δεν κάνω λάθος, γιατί πάνω 10 ανά volume ως τώρα.
Nov 08 2012 18:32

-
Kai
Εγώ φταίω, μωρή, που σου έδωσα κι αξία. Ουστ από εδώ.
Nov 06 2012 22:43 -
Kamen Tantei Zura
Nothing to do here~
Nov 06 2012 22:45 -
Kai
Πάει, έχασες τη φόρμα που. Δεν πρέπει να ονομάζεσαι πια tsukkomi.
Nov 06 2012 22:47

OdyMonaxos → Dio Brando
Gangam style από το κλειστό την Γλυφάδας μέχρι το Madison square garden..!

OdyMonaxos → DoB
Αμάν με τα green, green, green και green. Δεν είναι τ' όνομα του χαρακτήρα μου, απλά το έχω για στοιχείο του rp XD

-
DoB
-.-''' (This is madness...!)
okay...
...How about Grey? >.<
Nov 06 2012 23:03 -
OdyMonaxos
Όχι. Rick Vega παρακαλώ.
Έχω πάρει απ' αυτή την ταινία όλο το rp μου, δεν μπορώ να πάρω και μια πληρωμένη απάντηση από 'κει; XD
Nov 06 2012 23:09 -
DoB
ΧDDDDD
So Rick Vega it is... Έγινε αγαπημένε μου μαφιόζε, η Βασίλισσα θα ετοιμάσει την απολογία της για την βαρύτατη προσβολή που σου προξένησε άθελά της...
Nov 07 2012 14:26

-
OdyMonaxos
Are you gonna bark all day, little dogie, or are you gonna bite?
Nov 06 2012 20:25 -
Vagelio
θα απαντήσω ανάλογα όταν το δω :Ρ.
Nov 06 2012 20:59

Babba → Dead Weight
Θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια. Έκανες ένα πολύ καλό game και είχες πολύ έξυπνες τοποθετήσεις. Το ότι επέλεξαν να σε φάνε νύχτα θεώρησέ το τιμή. Εύγε, και ελπίζω να σε ξαναδούμε σε επόμενα παιχνίδια.

-
Dead Weight
Ευχαριστώ πολύ. Να δούμε, θα πιάσουν τόπο όσα είπα ή θα μας σκίσουν οι δολοφόνοι. Μέχρι τώρα καλά πήγαμε παντως.
Nov 06 2012 21:56

-
Anelis
http://www.youtube.com/watch?v=Cbpb_mlSCNg
Nov 06 2012 12:18

-
Fallen_Mpougatsa
And you're happy about it!
Nov 06 2012 11:10 -
demonicMC
and I know it
Nov 06 2012 11:15 -
Fallen_Mpougatsa
You're too evil for your shirt~!
Nov 06 2012 11:17

-
Putin
gg? ...gg!
Nov 06 2012 13:07

Vagelio → redqueen
Πέντε K απανωτά; Ο_Ο Εκπληκτικές αντοχές, αλλά για λόγους υγείας προσπάθησε να μην το ξανακάνεις αυτό στον εαυτό σου, όσο πιο πολλές ώρες περνάνε τόσο πιο φονικό γίνεται.

-
redqueen
axaxax Vagelio..το χεις το δικιο αλλα ηταν ειδκη περιπτωση γτ ειχα ελπιδα στην αρχη...μετα ειπα να το τελειωσω για να ριξω ενα θαψιμο κια για τα γελια που ελεγε η Κειτο στο θρεντ... it's lethal but we love it !!
Καλα εσυ μανταμ Κατερινα μην μιλας... θα νομιζει ο κοσμος οτι ολο βλακειες βλεπω >.> !!!! αλλα ισχυει το οτι αν υπαρχουν μπισια ολα τα αντεχω,απενεργοποιω το μυαλο μου ομως μην καψουμε τιποτα!!
Nov 06 2012 14:54 -
Keito
"Καλα εσυ μανταμ Κατερινα μην μιλας... θα νομιζει ο κοσμος οτι ολο βλακειες βλεπω >.> !!!!" Δεν θα πρεπε; XD (με αγάπη)
Nov 06 2012 14:57 -
Vagelio
Well, τι να πω... αφού την έβγαλες καθαρή μπράβο. Εγώ τον εγκέφαλο δεν μπορώ να τον κλείσω τόσο εύκολα και μυρίζει το σπίτι καρβουνίλα τα σαββατοκύριακα. Είναι που είναι έτσι και η φθινοπωρινή σεζόν βέβαια.
Nov 06 2012 20:11

-
1451
με το χαμόγελο στα χείλη
Nov 05 2012 23:49