Jump to content

Community Status Updates

Photo

Theodore :D → zennith666

Ε φυσικά. Αν ο άλλος είναι κρυψίνους και εσωστρεφής και μίζερος προφανώς ΔΕΝ θα σου φτιάχνει την διάθεση η παρουσία του χαχα.
Aug 21 2011 22:56
Photo

zennith666 → Theodore :D

Έτσι μου αρέσει να έχω χαρούμενους φίλους μου φτιάχνει την μέρα !!!!!
Aug 21 2011 22:53
Photo

Theodore :D → zennith666

Χαχα, ναι το έχω αυτό «που και που».
Aug 21 2011 22:51
Photo

Serestrum → iristella

[YOUTUBE]3ox6s1GYzBs[/YOUTUBE]
Aug 21 2011 22:48
Photo

zennith666 → Theodore :D

Τίποτα απλά μου αρέσει η αφασία σου kai αποφάσισα ότι πρέπει να είσαι στους φίλους μου.Οσο για την υπογραφή είσαι σωστός σου βάζω 10 με ' !!!!! :P
Aug 21 2011 22:48
Photo

zennith666 → Kenny

Αστα γάματα σου είπα ότι διαβάζω γρήγορα(νομιζώ),φαντάσου ότι δεν είμαι σπίτι σε ιντερνετ καφέ είμαι κάθε βράδυ(σχεδόν) ,στην μαμά δεν έχω ιντερνετ και pc στο σπίτι :'(. Πάντως έχω πεθάνει στα γέλια με την Ruby στο τελευταίο manga (mazoxist... XD ).Απλά είναι πόρωση το manga από τα λίγα που βάζω στα αγαπημένα μου. Πέσε κάμια συμβουλή Kenny sensei γιατί ντρέπομαι να δω elfen lied(αν το λεω σωστά) sto νετ ΧD.
Aug 21 2011 22:45
Photo

KaiKenny

Κι εγώ ευχαριστώ που μου το θύμησες γιατί το είχα αφημένο και δεν είχα μπει στον κόπο να κάνω update από ένα σημείο και μετά στο MAL (δεν θυμάμαι καν γιατί). *up-to-date πλέον* Χαίρομαι που σ' άρεσε.
Aug 21 2011 22:38
Photo

Creteus

Και όχι μόνο!
Aug 21 2011 20:56
Photo

ryu → Creteus

λιονταρι
Aug 21 2011 20:36
Photo

ryu → Creteus

Ενα λιονταρι
Aug 21 2011 20:35
Photo

KennyKai

Just to let you know... μέχρι χθες είχα το Usogui απλά στα "υπ' όψην". Σήμερα ξεκίνησα να το διαβάζω, και έχω κολλήσει άσχημα. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ MANGA. Σε ευχαριστώ που μου το πρότεινες. Τώρα έχω άλλο ένα manga επιπέδου Akagi να διαβάζω.
Aug 21 2011 20:25
Photo

iris 生活 kurosaki → Night Wizard Seal

:O σοβαρα;;; ξερεις μηπως πως λεγοταν το μαγαζι που ηταν;;;
Aug 21 2011 20:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo~! Don't leave me, not you, too! Μην φοβάσαι μωρέ το πολύ πολύ να καείς μαζί μου...! On another happy note: Toi ashita no kyoku...sono ikari no kotoku... Toi kinou no chikai... omae ni tsuiteikuto kimeta...
Aug 21 2011 20:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μα φυσικά. Στην πραγματικότητα ο χαρακτήρας δεν ήταν βασισμένος στον πραγματικό Saito αλλά σ' εμένα. Απλά τον βάφτισε έτσι. Γι' αυτό πολλοί fans του παραπονιόντουσαν για το πώς τον είχε κάνει. Mukurο+Xanxus = :run: Θα ζεις στην καρδιά μου για πάντα.
Aug 21 2011 19:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ωχ τώρα με θύμισες παλιές καλές εποχές με τη Μακεδονία TV και το all-knowing stare του awesome Hajime Saito! Τελικά δεν είναι μόνο στα fanfics αλλά ξέρει τα πάντα και στην πραγματικότητα! :kowai: Ρε, μήπως είσαι εσύ και με δουλεύεις και απλώς έδωσες δικαιώματα στον Watsuki-sensei? Come out of the closet you secret Saito! Waaaaah, μην το λες αυτό στο τέλος θα μάω τα character songs του Xanxus, Squalo, Yamamoto το loop και το kufufu no fu απ'έξω! Ναι, μερικά απ'τα αγαπημένα μου όπως και το Sakura addiction, oretachi no joy και μερικά ακόμα που βαριέμαι να ψάχνω τους τίτλους. Kαι ναι, έχω καεί φαίνεται? Επίσης έκανα το τελευταίο απονενοημένο διάβημα...γράφω εκείνο το fanfic που σου έλεγα...ναι, θα καώ στην κόλαση μαζί με τον Mukuro από τις flames του Xanxus, το βλέπω εγώ το μέλλον μου. Save meeeeee~!:nanana:
Aug 21 2011 19:49