Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → DoB
Ναι, ήτανε smooth 14χρονο... xD Έλα ρε συ αυτό ξεπαιτάχτηκε πολύ νωρίς! Πού να το πιστέψεις μετά?
Ποιο είναι το αστείο? Είχαμε αυτήν τη συζήτηση με μια φίλη μου: ο Gokudera δεν ήταν αλλά με το νέο σχέδιο της Amano έγινε bishounen! Kαι αυτός και ο Yamamoto...Ο Hibari άντε, αλλά όχι αυτοί οι δύο. Και όχι τίποτα άλλο, και οι δυο δεν τους θέλουνε έτσι οπότε καταλαβαίνεις την οδύνη τους...να πω ούτε κι εγώ τους θέλω όλους bishounen. Θέλω και το plain, tsundere κλπ... :3
Aug 24 2011 23:22
DoB → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχα πλάκα κάνεις! 14χρονο βρε; Καλά είναι και μερικά που έχουν ξεπεταχτεί αρκετά νωρίς, λένε κάτι και δεν ξέρεις από πού σου ήρθε... Μια φορά ένα 5χρονο μου είχε πει ότι έχω ωραία μπουτάκια, εγώ άκουσα ματάκια (γιατί είναι και λίγο δύσκολο να το πιστέψεις) και μετά αναρωτιόμουν γιατί κρυβότανε στην αγκαλιά της μάνας του. Εντάξει, αυτό που σου τυχε εσένα ήτανε καλούλι το καημένο...
Εννοείται ότι KHR rules... Mukuro, Hibari, Hayato, Xanxus, Squalo, Tsuna, Yamamoto, Byakuran, Shoichi, Ganma, and the list goes on and on and on... Amano and her bishounen overdoses!
Aug 24 2011 23:16
Fwtis animelover → Theodore :D
Δεν το έχω τελειώσει ακόμη αλλά μέχρι στιγμής τα σπάει
Aug 24 2011 23:11
animestarling → metalmusicmaniac
Ευχαριστω πολυ.. Να'σαι καλα και οτι επιθυμεις...:)
Aug 24 2011 23:04
Fallen_Mpougatsa → DoB
By the way: you Mukuro, I Xanxus. Kai Hayato...
KHR ruuuules!
Aug 24 2011 23:04
Fallen_Mpougatsa → DoB
...ωραία! Πολύ ωραία! Κι εμένα ακόμα μου ζητάνε ταυτότητα...
Χα χα, σοβαρά? Κι εμένα μια φορά ένας 14χρονος στο magic park ρε συ.
-Φεύγετε τώρα?
(εγώ δεν κατάλαβα γιατί μπορεί ένα παιδάκι να με ρωτάει κάτι τέτοιο)-...ναι.
-Ω, μείνετε λίγο ακόμα...να γνωριστούμε...
. . .
Θα κάνουμε σύλλογο όπωσδηποτε! Έχω κι άλλα μέλη να μπουν!
(αυτά δεν τα λέμε, σσσσσσ)
Aug 24 2011 23:03
DoB → Fallen_Mpougatsa
Άσε ρε... πηγαίνω τα βράδια να πιω ένα ποτό και όλοι με ρωτάνε πόσων χρονών είμαι! Μέχρι που μου την έπεσαν κάτι γυμνασιόπαιδα, το πολύ πρώτης λυκείου:
- Να σε ρωτήσω... Πόσων χρονών είσαι;
-19...
-Α καλά! Άντε γεια!
...
Έλα να κάνουμε σύλλογο! Είναι ωραίο όταν ξέρεις ότι δεν υποφέρεις μόνος!
(Όταν όμως θα γίνουμε 30 και θα μας περνάνε για 20, εκεί είναι που θα περάσουμε καλά!:hehe:)
Aug 24 2011 22:59
Fallen_Mpougatsa → plotolp
Θα σκάσω αν δεν το ρωτήσω: η σέξυ κοκκινοσκουφίτσα είναι fanart ή από κάποιο comic/manga whatever?
Aug 24 2011 22:56
SouLSLayeR → metalmusicmaniac
[url]http://images2.alphacoders.com/120/1920-1200-120818.jpg[/url]
handle with care and respect kthx
Aug 24 2011 22:42
Theodore :D → Fwtis animelover
Ου ου.
Είδα πως βλέπεις το Clannad. Ελπίζω να σου αρέσει =]
Aug 24 2011 22:39
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Χα χα, σοβαρά? :D
Μα τι λες τώρα, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει! Εδώ μέχρι και στο tread που ξεκίνησες για wifu/husbando κάναμε αναφορά...
Aug 24 2011 22:03
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Άσε που με κάνατε να θέλω να ξαναδώ το Tytania... damn. :hihi2:
Πάντως ανακατέψατε διάφορα anime αλλά με ταιριαστό τρόπο. That's hardcore anime fans for you. Υποκλίνομαι. :P
Aug 24 2011 22:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed