Community Status Updates
Anelis → Kalamaris
O Cthulhu ποτέ δεν πεθαίνει ;)
Ναι είναι το ending του mawaru penguindrum.
Aug 25 2011 17:42
Nighteyes → ellesmira
Ελπίζω να σου αρεσουν.:)
Απο shoujo πολύ καλό και διαφορετικο(romance ουτε με το κυαλι:P ασε που έχει αντρα πρωταγωνιστη όπως και το juuousei) είναι το amatsuki επίσης, αλλα όχι τοσο το anime όσο το manga που είναι απο τα καλυτερα πιστευω. Το anime ήταν μικρο και δεν είναι ουτε καν η εισαγωγη της ιστοριας, γι αυτο δεν στο ανεφερα στο thread. Καλοφτιαγμενο είναι αλλα όχι κατι ιδιαιτερα σπουδαιο αφου σ' αφηνει και στα κρυα του λουτρου. Αν δεν εχεις προβλημα με τα manga αξιζει να το δεις και μετα να συνεχίσεις στο manga.
Μετα υπάρχουν τα κλασικα, ouran κτλ. Δεν ξερω αν εχεις δει josei να δεις ομως το nodame οπωσδηποτε αν δεν το έχεις δει.
[U][B]Edit[/B][/U]
Και το Ayashi no ceres αξιζει πολύ, τώρα το θυμηθηκα! Οπως και το escaflowne(την σειρα) αλλά σ' αυτο ήθελα να δειρω την πρωταγωνιστρια γιατι είναι η κλασική ηλιθια.:P
Aug 25 2011 17:41
Kaidou → didimakia
Και δηλαδη σου εφαγε τη θεση ο αδερφος σου;:unlucky:(Μου εδωσες εναυσμα για να δημιουργησω ιντριγκα:hiding_something::hehehe:)
Aug 25 2011 17:08
didimakia → Kaidou
Ειχα δωσει περσυ και εγραψα 9840 μορια. Ημουν απο ΕΠΑ.Λ, οχι γενικο λυκειο απ τα παιδια που δεν διαβαζαν ποτε και ειπαν να το κανουν την τελευταια χρονια XD
Επειδη λοιπον ημουν ΕΠΑΛ οι σχολες που μπορουσαν να περασω ηταν περιορισμενες. Ηταν ολες σχετικες με τον ειδικοτητα που ειχα διαλεξει απ την 2α λυκειου (Σχεδιαστης Δομικων Εργων) και ηταν γυρω στις 10 σχολες. Σε αυτην με τα λιγοτερα μορια δεν περασα για 5 ολακερα. οοο γεα ο τελευταιος που ειχε μπει ειχε γραψει 9845. Σ'εκεινη την σχολη περασε ο διδυμος XD
Aug 25 2011 16:41
Kalamaris → Anelis
Παει ο κθουλου....Anyway θεικο σετακι,απο αυτο το περιεργο sequence που εχει σε καθε επεισοδιο του penguin drum δεν ειναι?we love da penguins!
Aug 25 2011 16:28
Kaidou → didimakia
ΑΑ Bardon δεν το ξερα.Μη σου πω καλυτερα,να ξεμπερδευεις με αυτον τον διαολο. :P
Aug 25 2011 16:28
Zoro → Tsunade-sama
Μπα, γενικώς τελευταία περνάω μια ψιλοrandom φάση και έχω απομακρυνθεί λίγο από anime σκηνή.. και τα "γνωστά" δλδ με το zorι τα βλέπω (τα anime, όχι τα manga.. τα τελευταία σε γενικές γραμμές τα συνεχίζω τακτικά). Καλοκαίρι υποθέτω, πότε θα δω anime, πότε ταινία, πότε vg ή πότε θα αγναντεύω απλά τον γαλάζιο ουρανό (και καλά).
Μάλλον φταίει και το ότι οι μέσω ονείρων έρευνές μου από το ινστιτούτο του κανα[I]πέως[/I] δεν απέδωσαν καρπούς για το πως να μακρύνω την ημέρα στις 30 ώρες, άτιμη ζωή!
Aug 25 2011 16:11
ellesmira → Nighteyes
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Ψάχνω πολύ καιρό ένα καλό shoujo! :)
Aug 25 2011 14:31
Tsunade-sama → Zoro
Έχω επικεντρωθεί κυρίως σε Fairy Tail και One Piece (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!).Εντάξει, για το δεύτερο δεν θα πω πολλά, ξέρεις την γνώμη μου καλύτερα από κάθε άλλον.Το FT ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου για να μπει officially και στα αγαπημένα μου ongoing.Τώρα τα υπόλοιπα δύο έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, κυρίως το Bleach, λόγω filler.
Πέρα από αυτά, βλέπω Ao no Exorcist και Gintama.Τα έχεις ξεκινήσει καθόλου?
Aug 25 2011 14:20
Zoro → Tsunade-sama
Α, είχες φύγει; (had to say it :Ρ)
Ένα από τα ίδια πάντως, ας είναι καλά και το fb.
Από σόνενς πως πας, δεν πιστεύω να παράτησες την αγία τριάδα ή/και τα άλλα;
Aug 25 2011 13:57
Yo! Master → Anelis
A, αυτό με τους πιγκουίνους. Το έχω στο "to watch" short-list μου από πρόσφατα πράγματα.
Aug 25 2011 13:50
Tsunade-sama → Zoro
Έρχομαι, φεύγω και κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι.Meh life sucks.
Μην περιμένεις και πολλά πάντως.Χάζεμα άντε και κανα post όταν έχουμε κέφια.
Aug 25 2011 13:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed