Community Status Updates
Kaidou → WillOfTheD
Εννοει και η πεθερα και η γυναικα σου.Ή τουλαχιστον ετσι το καταλαβα :S...
Aug 28 2011 01:09
metalmusicmaniac → WhiteAngel
Εγώ ποτέ δε σταμάτησα να τα ακούω αλλά είχα όντως πολύ καιρό να τα ακούσω γιατί τώρα τελευταία άκουγα μόνο τα κομμάτια που θα παίξουμε στο live (για καλύτερη εμπέδωση) και είχα παραμελήσει οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικής
Aug 28 2011 00:13
WhiteAngel → metalmusicmaniac
Euxaristw kai esy na'sai kala!Mou eixan leipsei ta tragoudia tou K-ON!!Vasika kai otan teleiwsa to K-ON!! eksakolouthousa na akouw ta tragoudia tou alla apo tote exei perasei ena xroniko diastima ...!!!
Aug 28 2011 00:07
Stefi-chan → Zouhan
Και ήθελα να τρολλάρουμε στο meeting για persona stuff τώρα που το τερμάτισα :'( Next time, you!
Aug 27 2011 23:20
metalmusicmaniac → melancholyguardian
Περίπου ένα χρόνο αλλά εγώ παίζω περισσότερο για την πλάκα μου. Στην πραγματικότητα ασχολούμαι με φωνητικά! Παρ'όλα αυτά το επίπεδό μου στα ντραμς μου επιτρέπει και εμένα να παίζω τα αγαπημένα μου κομμάτια! Με το συγκρότημά τι είδος παίζετε?
Aug 27 2011 23:14
melancholyguardian → metalmusicmaniac
hi!lol xairome!^^ ee dn paizo poli kairo alla to exo pari poli sovara : ) matheno mono enamisi xrono alla paizo polla tragoudia pou mu aresoun,exo mpei kai se ena sigrotima (dn einai gnosto akoma:p) kai eimai poli xaroumeni gia afto!esu?poso kairo paizeis drums?
Aug 27 2011 23:02
Fallen_Mpougatsa → Kai
Έλα ντε, γιατί να χάσεις την ευκαιρία Είναι χρυσές αυτές, δεν τις παιρνάμε έτσι γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη... Και το Reborn το βάζω ως την πρώτη σου κατάκτηση εφόσον ήταν δυσανάλογα το πρήξιμο με την έκταση του Reborn. Ενώ στο gangsta τσάκ τσουκ, μπαμ μπαμ! 6 chapters, πέντε λεπτά! xD
Ωχ, αχ, χμ...
Εχεχεχεχε, κάποιον θα βρω για το επόμενο τραγούδι μην ανησυχείς...
Aug 27 2011 22:14
didimakia → iristella
Ειναι μεσα στην Watch-list μου. Βεβαια τωρα θα παρει καιρο να ξαναδω ταινια XD
Aug 27 2011 22:08
didimakia → iristella
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ucyJp7_kSjQ[/youtube] :hihi2:
Aug 27 2011 21:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed