Community Status Updates
SpeedFreak → Anelis
[COLOR="DarkGreen"]Αν εσύ έχεις κόλλημα με το ze veux ,εγώ έχω τρελαθεί κυριολεκτικά με το EBLOUIE PAR LA NUIT με το που το άκουσα!!!!!!!!!!...έχει φωνάρα όπως και να το θέσουμε[/COLOR]
Aug 29 2011 16:23
zennith666 → Kenny
Lοιπόν με έπιασε κάτι και είδα το elfen lied σήμερα ...ερώτηση το manga αξίζει παραπάνω η είναι το ίδιο με το anime(αμα ξέρεις )!!!
Aug 29 2011 16:23
Ground_zero
To Final Fantasy 1 einai poly efkolo, 4 dungeons kai an pas me sygekrimeno setup xarakthrwn den tha dyskolefteis stis maxes.
Egw sou eipa gia video giati den eixa dei pote mou lets play me eikones, alla den exw provlhma na dw.
Meta exeis kairo mprosta sou, to FF1 einai klassiko paixnidi mporei kapoai stigmh na to kaneis.
Aug 29 2011 16:21
Napster → Kamen Tantei Zura
To έχω κάνει και 'γω άλλη μια φορά. :P Νομίζω όταν πήγα να βαθμολογήσω της αδελφής σου το set. :P
Thanks αν και θα μπορούσε να γίνει καλύτερο αλλά δυστηχώς δεν υπήρχαν πολλές έγχρωμες εικόνες και δεν μου αρέσει να βάζω ασπρόμαυρα setάκια.
Τώρα θα μου πεις ότι η profile pic μου είναι ασπρόμαυρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. xD
Aug 29 2011 16:04
metalmusicmaniac → VitsioMan
Μεγάλε αν ψήνεσαι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου παίζουμε live με κάτι φίλους και θα παιχτούν και μερικές μεταλιές, αν είσαι μέσα let me know για να σου πω μέρος, ώρα κλπ
Aug 29 2011 14:32
Kamen Tantei Zura → Napster
Ναι, τώρα το είδα το edit :P Πριν λίγο. Γιατί βλέπω κατευθείαν ποστ από εσένα και λέω ωχ~ το έχω κάνει και εγώ αυτό μια φορά γι' αυτό XD
Ευχαριστώ πολύ! Και το δικό σου είναι ωραίο!
Aug 29 2011 14:24
Kamen Tantei Zura → Napster
Μήπως βαθμολόγησες του shnigami? :P Γιατί κάτι τέτοια τα έκανα και εγώ και έχουμε ένα λεπτό διαφορά από το ποστ XD
Aug 29 2011 14:21
Kalamaris → Tsunade-sama
Oυτε για αστειο.Ξερεις ποσοι απο εμας σιχαινομαστε τη δευτερη σεζον?
Aug 29 2011 14:09
Anelis → mono
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6Rsd8_c107I&feature=related[/YOUTUBE]
Aug 29 2011 13:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed