Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Φυσικά και ο Xanxus seme, Εδώ ο Squalo δεν μπορεί να ξεφύγει από τα ποτήρια, από άλλα θα ξέφευγε αν ήθελε ο Xanxus; Ιt's a fact that Xaxnus would be the top.
Sep 01 2011 15:31
Photo

Kai → Jorg

Kαλά, του Gokudera είναι πονεμένη ιστορία, θέλει πολύ καθάρισμα - πολύ όμως. Και έτσι όπως είναι τώρα, ευχαριστώ λέω. :hahaha: Αν θες κανέναν άλλον φάκελο για να κάνεις σετάκια όμως το βολεύουμε -kukuku. :hahaha: Kyahahaha, face the truth.
Sep 01 2011 15:29
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Thankies. ^^ Tην προταση θα την κάνω στον Byakuran. Ο Zerochan θα είναι ο κουμπάρος. Και ξες τι λένε. :hahaha:
Sep 01 2011 15:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Α ναι, μεγιά και το setάκι αλλά είδα αυτό: [QUOTE]btw δεν πιστεύω να μη κατάλαβες ότι με το Λίνο εννοώ τον Byakuλίνο μου;![/QUOTE] Δεν υπάρχεις φίλε [B]Jorg[/B], δεν υπάρχεις! Τελικά την πρόταση γάμου θα την κάνεις στον Λίνο ή στον Zero-chan?
Sep 01 2011 15:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A ώστε έτσι ε? Τσ τσ τσ, είσαι υπέρ Xanxus για seme? Είσαι στη σκευωρία κι εσύ...! Όλα στον Squalo-κι αυτήν την φορά δε θα κυνηγάνε εμένα άρα δε θα προλάβεις να ξεφύγεις!
Sep 01 2011 15:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Ου, σκληρή γυναίκα! Αλλά όπως λέει κι ο Jorg δεν υπάρχει πρόβλημα, λατρεύουμε τον " είμαι τόσο ντουβάρι που πέφτω πάνω σε τοίχους" Yamamoto! :D
Sep 01 2011 14:56
Photo

BoredForLife → Kalamaris

Απο C: the money of soul and possibility control , ο πρωταγονιστης και η asset(αμα το δεις θα καταλαβεις) του , Msyu :P
Sep 01 2011 14:31
Photo

Jorg → Kai

Άσε καλύτερα. Εκτός από κάποια που τα αναγνώριζα, όλα τα υπόλοιπα δεν τα είχα ξαναδεί. Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έχεις για τον Gokudera! :hahaha: The last thing you said was mean.
Sep 01 2011 14:27
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Κάντο, εγώ δεν έχω πρόβλημα. :P Αγαπάμε διπρόσωπο Yamamoto!
Sep 01 2011 14:20
Photo

Kamen Tantei Zura → Nozomu

Πατατάααααακια *_* και εγώ θέλω :( Με κάνεις να θέλω να εν δώσω σε αυτήν την ελκυστική εμφάνιση των πατατακίων και να τα αγοράσω.
Sep 01 2011 14:16
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Θα έρθω και θα ποστάρω και εγώ και στους τρεις σας Yamamoto! Kyahahaha! (αφού αποθηκεύσω πάλι fanarts μετά την καταστροφή του εξωτερικού από την αδερφή μου)
Sep 01 2011 14:11
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Θα έρθω και θα ποστάρω και εγώ και στους τρεις σας Yamamoto! Kyahahaha! (αφού αποθηκεύσω πάλι fanarts μετά την καταστροφή του εξωτερικού από την αδερφή μου)
Sep 01 2011 14:10
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Try me, δεν έχω πρόβλημα. Εδώ είχα τ είχα 8πλα κάποια. Αυτόν τον καιρό ο φάκελος τρώει συμμάζεμα αλλά παρόλα αυτά δεν παίζει να συμμαζευτεί τίποτα σύντομα. Φαντάζομαι πρέπει να πας ν' αγοράσεις καινούργιες κορνίζες τώρα για να προσθέσεις τις θεσπέσιες εικόνες του στον ναό σου. Τώρα έχω μια μεγάλη επιθυμία να δω τι έχεις μαζέψει μέσα στον φάκελο, πιθανόν να κάνω μια επίσκεψη στο zc αργά ή γρήγορα. Κι επειδή σε συμπαθώ πολύ, πάρε όλο τον φακελο να κρατήσεις κανένα που δεν έχεις και σου αρέσει. [URL="http://www.mediafire.com/?2gjqfxy299lj9al"]Here![/URL] :hahaha: Επίσης, δυστυχώς για τον καημένο τον Squalo τα περισσότερα είναι XS και όχι SX, kyahaha. V
Sep 01 2011 14:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

I know; SxX is everywhere...and it's scary! Δε μ'αρέσει καθόλου επειδή ακριβώς είναι παντού. Και είναι πολύ ωραίες φίλε Jorg! Αν εξαιρέσουμε μία όλες τις άλλες δεν τις είχα ξαναδεί ποτέ και είναι πολύ καλές κι έχουν φoβερό artwork/colouring! Thank you~!:awww::awww::awww:
Sep 01 2011 13:58
Photo

Yavannie → Vagelio

Thx ;)
Sep 01 2011 13:40