Community Status Updates
Kenny → Mike The Great
Best Videogames Moments? Ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά χρησιμοποίησε spoiler tags.
Sep 10 2011 12:01
Fandom → mono
Τελικά μπήκε ο χρόνος στην καμπούρα mono obachan :P Χρόνια πολλά , να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς !!!
Sep 10 2011 12:00
Kamen Tantei Zura → Kenny
Ικανό θα τον είχα πάντως να το κάνει αυτό :hahaha:
Και τέσσερα και πέντε ζευγάρια γυαλιά, γιατί όχι; Υπάρχει πιο sexy από αυτό; Πες μου τώρα.
Μόνο την Anelis είχα δει που σε έλεγε έτσι στο msn μια φορά (και κάπου στο φόρουμ νομίζω). Ώστε τελικά ο τίτλος σου δόθηκε και από άλλα άτομα. Δεν έχουν και άδικο βέβαια :himitsu: Οχοχο.
Υπέκυψα, λέει. Όταν ο άνθρωπος αποδέχεται τον εαυτό του :tensai: Αυτά είναι.
Sep 10 2011 09:46
Kai → Kenny
:hahaha: Ε, κάτι ξέρεις εσύ για να το λες.
Όντως, αν και θ' ανησυχούσα γι' αυτούς που θα ήταν γύρω τους μετά, deadly combo.
:tensai: No problem, έκλεισε.
Sep 10 2011 09:31
Kenny → Kamen Tantei Zura
Για χάρη σου ο Switch πρέπει να φορέσει γυαλιά πάνω από γυαλιά. That will be the ultimate sexy. :hahaha:
Εμ, με έλεγε moe ο ένας, με έλεγε moe ο άλλος, τι να κάνω... υπέκυψα. :hahaha:
Sep 10 2011 09:30
Kenny → Kai
Μα τα 'βγαλε μόνο και μόνο για να ρίξει ένα λάγνο βλέμμα, για να ξέρουν όλοι ποιος είναι το απόλυτο αρσενικό.
Μετά τα ξανάβαλε. :hahaha:
Επίσης, θα ταίριαζε απόλυτα με τη Mai από το Nichijou. Just think about it. :hahaha:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/Mai_Nichijou_295_6315.png[/IMG]
I'll be free all Sunday. Θες να πούμε 5 το απόγευμα στην Καμάρα, και από κει πάμε Δάδα;
Sep 10 2011 09:22
Kamen Tantei Zura → Kenny
Για να είναι sexy ο Switch πρέπει να φοράει και τα γυαλιά :hahaha:
MOEderator <- Ψόφησα. Απλά.
Sep 10 2011 09:16
Kai → Kenny
Switch > χωρίς γυαλιά > Δεν είναι Switch :tensai:
No problem. Πες μας ώρα και πού σε βολεύει και έκλεισε.
Εdit: Καλέ μας, MOEderator :hahaha:
Sep 10 2011 09:14
Kenny → Kai
Κανείς δεν σχολίασε τον sexy Switch. T__T
Anyway, μιας και οι καταλήψεις στη σχολή μου καλά κρατούν, και η εξεταστική πήγε για βρούβες, τι θα λέγατε να συναντηθούμε για καφέ την Κυριακή, να σου κρατάω και το Yotsubato (και όποιο άλλο manga θες); Θα είναι και μία μέρα πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα για τη Zura, οπότε βολεύει να σας δω και τις δυο.
Sep 10 2011 09:06
Mike The Great → Kenny
Καλησπερα.Εψαξα τις 10 πρωτες σελιδες στο thread Video games και δεν βρηκα πουθενα κανενα Best MOMENT OF THE GAME.ΤΙ λες?να ανοιξω ενα τετοιο Thread?
Sep 10 2011 02:47
Night Wizard Seal → BrainDeadAlive
Εσύ και τα άτιμα τζιφάκια σου. Ναι ρε δε μου άρεσε αυτή η σκηνή :P
Μου θύμισε και την αντίστοιχη σκηνή στο Hatchet και τα πήρα ακόμη περισσότερο. Η μεγαλύτερη ΜΑΛΑ*ΙΑ που έχω δει ποτέ.
Sep 10 2011 00:30
Goutcou → plotolp
[COLOR=Black]Το δικό σου όνομα είναι σπάνιο και ωραίο..ενώ το δικό μου..συνηθισμένο και βαρετό :P Αααα...ναι έχεις δίκιο..βασικά αν έγραφες και το μικρό της σίγουρα θα το πρόσεχα (όντως έχεις γράψει Κόλιν και γι'αυτό δεν το πρόσεξα). Εγώ ναι σπουδάζω..δυστυχώς :( Βασικά έδωσα το 2009 πανελλήνιες, πέρασα επαρχεία, δεν μπορούσα να πάω (money problems) και ξανάδωσα το 2010 και πέρασα στο Καποδιστριακό, στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας σπουδάζω..ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Να σου πω την αλήθεια [U]ΔΕΝ[/U] μου αρέσει η σχολή μου και θέλω να φύγω όσο το δυνατόν γρηγορότερα από εκεί πέρα.. (Προσπάθησα και φέτος με 10%, αλλά με έπιασαν απροετοίμαστη!). Εύχομαι τουλάχιστον να καταφέρω να βρω και μια δουλειά, για να βγάζω κάνα φράγκο :/ Χμμμ..νομίζω την έχω ακουστά αυτή την ταινία! Θα την κατεβάσω αμέσως τώρα κίολας και μόλις την δω θα σου πω εντυπώσεις :D
P.s. Έκανα γαλλικά 5 χρόνια στο σχολείο, αλλά [U]ΠΟΤΕ[/U] δεν έμαθα τίποτα..μόνο λίγη γραμματική που τώρα την έχω ξεχάσει! Χαχαχα...θα φροντίσω να το διαβάσω στα ελληνικά πάντως! :)[/COLOR]
Sep 09 2011 23:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed