Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Kyahahahaha, άλλο ένα πείραμα πέτυχε. Τώρα ξέρω πώς θα φέρνω τη λύπη και τη μιζέρια για ανυποψίαστους khr fans, έχοντας από δίπλα άφθονες προμήθειες ζάχαρης για να αγοράζουν επειδή θα τις χρειάζονται. Πλέον είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του κόσμου. :tensai: Just you wait.
Sep 11 2011 23:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:run::nanteee::nanana: Sugar rush outlived and expired; Elena's death too scarring. :uhh: ραίο, πολύ ωραίο. Όπως είπα και στην review μέχρι κι εγώ ήθελα να δω τον άλλον να πληρώνει...
Sep 11 2011 23:35
Photo

Kenny → Livie

Το πολύ πολύ να τους αρέσουν κάποια Touhou fanarts (ομολογουμένως, κυκλοφορούν τρομερά fanarts εκεί έξω), άντε και κανένα OST remix που θα βρουν στην τύχη. Αλλά γυναίκα που να ασχολείται συστηματικά και δη να λιώνει τα παιχνίδια, ναι, είσαι η πρώτη που γνωρίζω. Δεν έχουν πέραση στο γυναικείο φύλο τα danmaku shooter. Παραείναι repetitive ασχολία μέχρι να βρεις ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις για να παραμείνεις ζωντανή, οπότε οι περισσότερες τα βαριούνται και μόνο από την περιγραφή. Δεν το λέω υποννοώντας κάτι κακό, αλλά ως επί το πλείστον μόνο καμένοι [s]χασομέρηδες[/s] άνδρες τα παίζουν. :hihi2:
Sep 11 2011 23:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ja ja ja ja; και να φανταστείς δεν έφαγα πολύ ζάχαρη σήμερα εκτός από μια δαγκωνιά παγωτό από το παγωτό του αδερφού μου. Ε χε χε χε, αλλά να πω την αλήθεια θέλω να φάω ένα γλυκό. θα το διαβάσω και θα σε πω εντυπώσεις.
Sep 11 2011 23:29
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλά κάνεις και είσαι χαζοχαρούμενο, τις χρειαζόμαστε κι αυτές τις στιγμές. Παρόλα αυτά, η πολλή ζάχαρη βλάπτει.
Sep 11 2011 23:25
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Btw, διάβασε [url=http://www.fanfiction.net/s/7358882/1/]αυτό[/url]. Oneshot, σίγουρα θα σ' αρέσει.
Sep 11 2011 23:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαι είναι, και δεν είναι. Και χλωρό και ξερό. Και τα διλλήματα σωρό! xD Φαίνεται πως είμαι λίγο χαζοχαρούμενο αυτήν την στιγμή?
Sep 11 2011 23:24
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχα, όντως. Από τη μία φαίνεται κάπως περίεργο, αλλά από την άλλη φαίνεται φυσιολογικό.
Sep 11 2011 23:03
Photo

Night Wizard Seal → Mr. Brightside

Happy Birthdat Bright-kun :P Να ζήσεις και ό,τι επιθυμείς. :)
Sep 11 2011 22:22
Photo

Night Wizard Seal → BrainDeadAlive

Τα πάντα, εκτός από επιστημονικής φαντασίας και splatter. :P
Sep 11 2011 21:50
Photo

animestarling → AlucardISGodlike

hellsing fan????
Sep 11 2011 19:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[url]http://zelda994612.deviantart.com/art/MYth-The-Gods-151191244?q=boost%3Apopular%20hermes&qo=244[/url] The bishounen-fied Greek Gods που σου έλεγα με το ωραίο σχέδιο αν και κάπως περίεργο να είναι τόσο bishounen.
Sep 11 2011 19:43
Photo

plotolp → Goutcou

Χαχαχα όντος αν παντρευτείς υποτίθεται πρέπει να αλλάξεις ημερομηνία. Τώρα σκέψου να χωρίσεις μετά (κούφια η ώρα) και να πρέπει να γιορτάζεις πάλι τον Νοέμβρη. Και στον δεύτερο γάμο αλλάζεις πάλι!!:blurah5:
Sep 11 2011 19:21
Photo

Livie → Kenny

Τιιιιιιιιιιιι;;; Δεν μπορεί ολόκληρο forum να είμαι η μόνη!! D: Mωρέ, ότι τα λιώνω τα λιώνω... αλλά Lunatic δεν τερματίζω με τίποτα (εδώ να φανταστείς σε μερικά το βγάζω δεν το βγάζω το hard)
Sep 11 2011 18:37
Photo

Six Winged Angel → Kalamaris

np, καλό burning xP
Sep 11 2011 18:30