Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Κοίτα από θέμα σχεδίου εντάξει αλλά η πλοκή μου φαίνεται καλύτερη στο καινύργιο... είναι κάπως, πιο...δεμένη.
Sep 12 2011 19:54
Kai → Fallen_Mpougatsa
Yup, είναι, αν και προτιμούσα το παλιό σε αφήγηση και σχέδιο. Το 1ο είναι και μικρό.
V Καημένος XD
Sep 12 2011 19:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
I am currently reading the Shinrei Tantei Yakumo 2009 after finishing the Shinrei Tantei Yakumo σκέτο and all in one day. It's interesting...
Sep 12 2011 19:31
zennith666 → Night Wizard Seal
Και πάνω που έλεγα άλλος ποιος πρέπει να μπει στην friend list μου. Arigato MWS -senpai για το add !!!!!
Sep 12 2011 18:55
Kenny → Kamen Tantei Zura
Α ΝΑΙ! Άμα γράψεις στο /a/, μην χρησιμοποιήσεις emoticons. Καθόλου. Απαγορεύονται από το τοπικό netiquette.
Sep 12 2011 17:44
Kamen Tantei Zura → Kenny
Οκ, σε ευχαριστώ πολύ! :D
Έχω ξαναμπεί στο 4chan, μην ανησυχείς :P Δεν έχω θέμα με αυτό. Απλά έχω να μπω κανένα χρόνο εκεί ας πούμε.
Σιγά να μην το έκανα :D Και να έλεγα φύλο θα έλεγα ότι ήμουν άνδρας ΧΟΧΟΧΟΧΟ :hero:
Sep 12 2011 17:42
Kenny → Kamen Tantei Zura
Στο στέλνω με PM.
Έχε υπόψην σου πάντως ότι μπαίνεις σε μια κοινότητα πολύ διαφορετική από κάθε άλλο anime board που ξέρεις. Αρκετά requests είναι NSFW, και δεν είναι πάντα ευγενικοί ο ένας απέναντι στον άλλο.
Επίσης, μην τους αποκαλύψεις το φύλο σου. Έχουν ένα θεματάκι. XD
Sep 12 2011 17:34
Kamen Tantei Zura → Kenny
:hi:
Να σε πω, έχεις λινκ για εκείνο το thread στο 4chan που κάνουν requests σε άτομα που ζωγραφίζουν; να δω δημιουργίες και να χαρώ; :3
Ε φανταστικές moEderator; :orly:
Sep 12 2011 17:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed