Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → zoro77

Καταρχας δεν παλευουν με πνευματα,τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος του Bleach...Ουσιαστικα με ανθρωπους παλευουν,αλλα αυτοι ειναι shinigami...Και το ολο στορυ δεν ειναι τοσο lame :P Δεν μπορω να σου πω πως εκτυλισσεται η υποθεση...Παντως μονο για πνευματα και φαντασματα δεν εχει να κανει...Θα σου εδινε link για το γενικο στορυ,αλλα κρυβει πολλα σποιλερς...Θα σου συνιστουσα να του δωσεις μια ευκαιρια,και κανε υπομονη μεχρι να παει ο Ichigo στην SS...Ο αρχικος στοχος που θα ωθησει τον Ihcigo να παει στην SS θα σου φανει clisse,αλλα απο καποια στιγμη και μετα το στορυ περιπλεκεται και εκει περα ειναι που θα σου φανει αρκετα καλο!
Nov 28 2012 22:41
Photo

Fenrir → DoB

Τι σου έκανα και μου επιτίθεσαι; Μπα και φταίει το Yopparai-kun;;; :( Όταν το σκέφτηκα χάρηκα πάάάάάάάρα πολύ!
Nov 28 2012 21:11
  • Fenrir's Photo
    Fenrir
    :( ούτε στο αναμορφωτήριο δε μας φέρονταν έτσι! εγώ που έχω όλη την καλή διάθεση.... Δεύτερη Σέτσουκο με βρήκε! Αυτή είναι η μοίρα μου λοιπόν....
    Nov 28 2012 21:22
  • DoB's Photo
    DoB
    ....ΙΙΙΙΙΙ πάρ' το πίσω ρε, που θα με πεις εμένα ίδια μ' αυτή τη συμφεροντολόγα!!! Εγώ τουλάχιστον σου έδωσα έναν χαρακτήρα με άλφα υπόβαθρο... έστω κι αν είσαι το άλλο διαβολικό μισό του!
    Nov 28 2012 21:35
  • Fenrir's Photo
    Fenrir
    Ενταξει, το παραδέχομαι οτι το είπα επίτηδες. Αν και θα ήταν πολύ αστείο κατι σαν το Setsu-kyon~ παραδέξου το! :D
    Nov 28 2012 22:15
Photo

...xXx... → Mike The Great

ήταν φοβερό απορώ πως δεν έχουν βγάλει καινούργιο η έστω κάποιο remake
Nov 28 2012 19:32
Photo

Mike The Great → ...xXx...

Κριμα,δεν ειχα προσεξει την φωτο.Τελικα δεν ημουν ο μονος που επαιζε αυτο το παιχνιδι.Ομως,σαν χτες θυμαμμαι ττο χεραακι.Σε επιανε πισω απο το σβερκο και αργοπεθαινεις.Δεν ειχα βρει ποτε πως το εδιωχνα απο πανω μου.Δεν ξερω κιολας αν υπηρχε τροπος
Nov 28 2012 18:16
Photo

Fallen_Mpougatsa

"Σε λίγο θα είμαστε και πάλι χαζοί."
Nov 28 2012 17:34
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    όταν δεν κοιτούσες!
    Dec 07 2012 13:45
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Με εκπλήσσεις :P
    Dec 07 2012 13:50
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Δε θα πρεπε...8D
    Dec 07 2012 14:06
Photo

TristessaAnelis

omg, ξεκίνησες The Good Wife, ilu ♥
Nov 28 2012 17:03
  • Anelis's Photo
    Anelis
    hohoho
    Είχα ακούσει καλά λόγια, αλλά με το που μου 'πε η mono ότι της άρεσε το ξεκίνησα απευθείας...και τώρα έχω λιώσει!
    Nov 28 2012 21:34
Photo

...xXx... → Mike The Great

ναι το Blood ειναι
Nov 28 2012 15:36
Photo

...xXx... → Anelis

ok ευχαριστώ για τα spoiler
Nov 28 2012 15:34
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Εισπνοές-εκπνοές, κοπελιά. Μόλις κατάλαβα πως είναι ο Grimmjow σκέφτηκα αμέσως πως θέλω να διαβάσω post σου. XD
Nov 28 2012 13:50
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    LOL! Άσε, ταχυπαλμία με έπιασε. Και πιο πολύ, νεύρα που ΔΕΝ τον είδαμε! *πάει στο μπαλκόνι να συνεχίζει τα τσιρίζει*
    Nov 28 2012 14:01
  • Tea-chan's Photo
    Tea-chan
    Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αξίζει ΠΟΛΥ καλύτερη είσοδος στο Βασιλιά.

Κι επίσης, είχε κόψει τον Quincy στα δύο με μια σπαθιά. Οπότε, έχει πάρει γερό power-up. ΟΠΟΤΕ, όταν θα τον δείξει θα παρουσιάσει και το power-up, κι εγώ θα είμαι με οξυγόνο.
    Nov 28 2012 14:29
Photo
  • Anelis's Photo
    Anelis
    On it
    Nov 28 2012 12:28
  • meidei's Photo
    meidei
    Do that, and I'll let you :P
    (Me, I can't even boil an egg, so no way).
    Nov 28 2012 12:34
Photo
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Σου έβαλα spoiler tag γιατί οι φωτογραφίες ήταν πολλές και σε μεγάλη ανάλυση. Παρακαλώ την επόμενη φορά που θα θελήσεις να βάλεις τόσες πολλές φωτογραφίες σε ένα post είτε να τις βάλεις σε thumbnails, όπως γίνεται στα gallery threads, είτε σε spoiler tag. Πέραν του ότι αργεί να φορτώσει η σελίδα, το ατελείωτο scroll down δεν είναι κάτι που βοηθάει σε οποιοδήποτε thread.
    Nov 28 2012 10:30
Photo

Lord Leon → DeathGuard

εγώ είχα παει στον Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και δεν τρελαθηκα. παντως θεωρειται καλος αν θες να παρεις μια ιδεα.
Nov 27 2012 23:21
  • DeathGuard's Photo
    DeathGuard
    Παπάτζα μου φαίνεται...Πρώτα πρώτα το στυλ χαπκιντο που κάνει αυτός (HWALL MOO DO HAPKIDO (υποθέτω ότι εννοεί han mu do) δεν ανήκει στα "γνωστά" federations πχ sin moo hapkido ή world hapkido federation και δεν μπορώ να βρω καμιά πληροφορία στο νετ για αυτό το στυλ.Κατά κανόνα δεν εμπιστεύομαι ανθρώπους που λένε ότι έχουν 4 νταν σε κάποιο "random" στυλ ενώ προέρχονται από τελείως άλλον χώρο (μαι ται).Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως!
    Nov 28 2012 01:33
Photo

ryu

i dont give a cotton pickin fuck
Nov 27 2012 23:11
  • Putin's Photo
    Putin
    :)
    Nov 28 2012 17:48
  • ryu's Photo
    ryu
    ti glykouli pou eisai esy
    Nov 28 2012 19:02
Photo

Mike The Great → ...xXx...

Καλησπερα.Να σε ρωτησω κατι?Ετσι απο περιεργια.Την φωτο που ειχες βαλει στο Thread 'Game picture trivia'το Blood δεν ειναι?(το 1ο κιολας)
Nov 27 2012 23:09
Photo
  • Keito's Photo
    Keito
    We all do.
    Dec 01 2012 21:46
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Ειδικα εσυ , οχι που θα χανες!
    Dec 01 2012 22:57
  • Keito's Photo
    Keito
    Μα ξέρεις τι είναι να σου αρπάζουν το τετράδιο που είναι τίγκα στις yaoi ζωγραφιές και να στο ξεφυλλίζουν;
    Dec 01 2012 23:16