Community Status Updates
didimakia → Mike The Great
Ευχαριστω πολυ ^^
Ο Chopper σιγουρα ειναι ο δυνατοτερος σε μυικη δυναμη αν μεταμορφωθει σε monster point. Αυτος ομως δεν τον κανει πιο ικανο νικησει τους αλλους μιας και κανει τον ελεγχο και δεν τον κοβει ντιπ. Παντως στα επεισοδεια που βρισκεσαι τωρα, ειναι Filler ^^
Sep 25 2011 14:58
Left64Vegeta → Kaidou
Τώρα φαίνεται;
Το πρόβλημα είναι ότι είχες βάλει link από εικόνες υπογραφής που έχουν διαγραφεί, γιατί ανέβασες άλλη εικόνα στη θέση τους.
Αντί να βάζεις [IMG] tag στην υπογραφή σου, μπορείς να δοκιμάσεις το [SIGPIC][/SIGPIC], για να βάλει την εικόνα που έχεις ανεβάσει για υπογραφή.
Sep 25 2011 14:56
Goutcou → didimakia
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι! Βασικά τους λατρεύω... Και πέρασα πολύ καλά.. Δεν σταμάτησα να χοροπηδάω! :kawaii: Η μόνη απογοήτευση ήταν πως δεν τραγούδησαν πολύ :/ (και απογοητεύτηκα και από τα μαλλιά του Jared! :if: Ήταν πραγματικά ΑΠΑΙΣΙΑ εκείνη την ημέρα! Πού ήταν αυτή η υπέροχη μοϊκάνα του? Εεεεε? :Crying2:)
Εσύ είσαι τρελός φαν? Ή απλά σ' αρέσουν μερικά τραγούδια τους? :D
P.s. Καλό κουράγιο με το φανταριλίκι!
Sep 25 2011 14:56
Mike The Great → didimakia
Φανταρος απο τη βλεπω?Καλη συνεχεια και υπομονη.
Για το one piece μιας και ειπες για το CP9,ο chopper(ειναι ο αγαπημενος μου) εδειξε οτι ουτε 50 belli αξιζει και θα πω κατι ισως ιεροσυλο,αλλα πιστευω οτι ειναι πιο δυνατος και απο τον Sanji.Παντα μιλαω αν μεταμορφωθει στην τελευταια του μορφη,που δεν καταλαβαινει τι κανει και ποιον αντιμετωπιζει.
Sep 25 2011 14:55
Goutcou → Maffy
Χαχαχα...καταραμένο μάδημα! Πόσο σε μισώ!:if: Βέβαια, υπάρχει και η εναλλακτική να το κουρέψεις γουλί και να σου ξαναμακρύνει! Χαχαχαχαχα.. Είσαι και Χαλκιδιώτισσα, σε λένε και Μαρία...τι άλλο θες δηλαδή?! Είσαι εξαπλωμένη από όλες τις απόψεις! Χαχαχα:Ρ Έτσι κι αλλιώς, έχω ξεκοκκαλίσει το μηχανογραφικό, οπότε και να μην ήταν εκεί ο γνωστός μου, σίγουρα θα την αναγνώριζα την σχολή σου! :D Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει..πηγαίνω στην σχολή και δεν ξέρω κανέναν με το όνομά του! Και η πλάκα είναι ότι όλοι με ξέρουν, γιατί στο facebook έχω όνομα Soko Freta και με φωνάζουν όλοι έτσι στη σχολή... Και πάω και με βλέπουν και μου φωνάζουν "Επ..γεια σου Σοκοφρέταααααα" και εγώ δεν ξέρω καν τα ονόματά τους! Χαχαχαχα... Κοινωνική θεολογία σπουδάζω, στην Αθήνα! :D Δεν μου πολυαρέσει να σου πω την αλήθεια, γιατί στην ουσία βγαίνεις θεολόγος από εκεί! Αλλά έχει ωραία μαθήματα..(πολύ καλύτερα από της απλής θεολογίας!) οπότε τουλάχιστον περνάω ευχάριστα τον χρόνο μου :) Εσύ τι επαγγελματική αποκατάσταση έχεις?
Sep 25 2011 14:50
zoro77 → Goutcou
εννουσα οτι θα περιμενω μεχρι την επομενη φωτογραφια xDD
εισαι φοιτητρια?
Sep 25 2011 14:46
didimakia → Goutcou
[img]http://media.giantbomb.com/uploads/0/7912/1355124-fuuuu.jpg[/img]
Να μαντεψω ηταν τελεια ε? *_*
Sep 25 2011 14:42
Goutcou → didimakia
[QUOTE=didimakia;514251]Πηγε κανεις 30 seconds to mars?
Αν ναι, πως ηταν? Γτ ηθελα να παω αλλα το οικονομικο βλεπετε... Τ_Τ[/QUOTE]
Εγώ εγώ εγώ εγώ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ είχα πάει! Αχ.. >.<
Sep 25 2011 14:35
Maffy → mono
Yosh, το βρήκα και το ανέβασα! [URL="http://i194.photobucket.com/albums/z222/HappyAd/Konachancom-81902animalbookfishpolychromaticsakumameiumbrella.jpg"]Ορίστε[/URL] C:
Kαι παρακαλώ ;D
Sep 25 2011 14:35
Maffy → mono
Na τι γίνεται όταν φτιάχνεις το προφίλ σου και λες "Έλα μωρέ, φαίνεται φαίνεται"
<---FAILS
Θα το ψάξω στο φάκελο και θα στο στείλω 8D
Sep 25 2011 14:21
zoro77 → Goutcou
γιατι τι ειπα?:P ή μηπως εννοεις οτι δεν θες να σταματησω?:wis: xD
Sep 25 2011 14:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed