Community Status Updates
Sakura!!! → Fallen_Mpougatsa
φυσικάαα και δεν το δείχνει γιατί το έσβησα και έγραψα κάτι άλλο.. χεχε =3
Oct 04 2011 20:50
Kaidou → Fwtis animelover
Ετσι,ετσι...
Αντε να μαζευομαστε οι φανατικοι OP Fans :P
Oct 04 2011 19:47
Fwtis animelover → Kaidou
ειδα οτι σου αρεσει το one peice <3 και ειπα να σε κανω φιλο γτ και εγω το λατρευω ειναι το κατι αλλο :D
Oct 04 2011 19:45
Jorg → Kamen Tantei Zura
Να σε ρωτήσω lightning guardian? Από που είναι η profile pic σου;
Oct 04 2011 18:57
Orion19 → Erisadesu
Η εταιρία του βγάζει γερά λεφτά και το λατρεύει αυτό που κάνει.
Η καριέρα του δε θα στρώσει γιατί και εκεί τη μαργαρίτα κάνει, όπως έκανε και στη Mary που έγλυφε τα χέρια του σα γάτα κάθε 2 σκηνές και έδειχνε την γυναικεία μέση του και τη μπούκλα του.
Ο Heechul των Super Junior είναι γνωστός του και επειδή η λολάδα του τον κάνει popular, προσπαθεί το χαμένο να τον αντιγράψει και σκοτώνει ακόμα και αυτό, το άχρηστο.
Όσο για το Φρύδι, κέρδισε το όνομα λόγω των ωραίων φρυδιών του που θα ήθελε η κάθε κοπέλα και κανένας μη gay άντρας.
Η μόδα βλέπεις... Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα βγάζουν! Δε τα ξυρίζουν απλά μπας και σωθούν στο μέλλον όταν περάσει η τρέλα.
Μετά απο τη Diva όμως και τη Divine Sparkleness της, ούτε το Φρύδι, ούτε ο Heechul μου φαίνονται περίεργοι σε σχέση με αυτό το πράγμα.
Oct 04 2011 18:11
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Πολύ άργησε το νέο chapter του Gamaran κι εγώ θέλω να spamαρω... :nanana:
Oct 04 2011 16:48
iristella → Anelis
Ιkr? XD Μπαίνω τακτικά στο Zerochan και τα χαζεύω με τις ώρες και κάνω barrel rolls μόνη μου γελώντας σαν το χαζό.
Λατρεύω αυτό btw=> [url]http://www.zerochan.net/766484#full[/url]
Oct 04 2011 16:35
Jorg → Anelis
Αν και λίγο καθυστεριμένα, χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς!
Oct 04 2011 16:05
Nicktheartist → animestarling
Πολυ καλα παει.Δεν το εχω τελιωσει ακομα ειναι περιπου στην μεση γιατι αργισα να το αρχισω.Μου φενεται πολυ ενδιαφερον και αυτη η ικανοτητα του Toa να ψυχολογει τους αλλους μετραει.Εσυ ασχολησε με τιποτα αυτες τις μερες?
Oct 04 2011 15:29
Napster → Kai
Το Area no Kishi ήθελα να το αρχίσω πριν κάτι μήνες, νομίζω εσύ μου είχες προτείνει να αρχίσω το manga άμα δεν κάνω λάθος.
Slam Dunk δεν περιμένω με τίποτα, όταν τέλειωσα το anime του Slam Dunk κατευθείαν ήθελα να αρχίσω και άλλο anime με μπάσκετ και το πρώτο που είδα ήταν το Dear Boys (φυσικά με τέτοιο anime νόμιζα ότι ήταν yaoi αλλά δεν ήταν), όταν άρχισα το πρώτο επεισόδιο....ταμ-ταμ...-ταμ-ταμ! Παράξενο σχέδιο με όλους τους παίχτες να είναι bishounen.:uhh: Το μόνο καλό που είχε είναι το OST. Δε πιστεύω το Kuroko να έχει bishounen, ne? :P
Αααα άναψα! Για το Yankee-kun to my waifu-chan. :D Είδες, έβγαλαν χθες καινούργιο chap. xD
To Capeta ήταν. Anime με Kart-Formula. Πάρα πολύ ωραίο και πορωτικό. Είδα δει μέχρι το 14 πριν καμιά βδομάδα και χθες είδα μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. (52)
Ναι όντως το άρχισα την τελευταία στιγμή όταν μου είπες ποια anime θα δεις.
Danke.:nod2:
Oct 04 2011 15:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed