Community Status Updates
Kenobi-sensei → metalmusicmaniac
και τωρα θα ειστε λιγοτεροι γιατι αποχωρω...καληνυχτες ;)
και να ξερεις οσο παει γινεται χειροτερα τις προαλλες κατα τις 5-6 ημουνα εγω και αλλοι 2. Παντως μπορει να σκασουν και κανα 2 μεταμεσονυκτια μελη
Oct 26 2011 02:59
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
Τώρα θα καλά αρχίσαμε πάμε σε ένα ορυχείο να βρούμε ένα artifact το οποίο το φυλάει κάτι τρομερό!!!!
Oct 26 2011 01:24
Ακου να γελάσεις ...πήδηξέ γιατί τον κλείδωσε μέσα στο δώματιο του ένας rogue και δεν σκέφτηκε να σπάσει την πόρτα" Βαρβαριαν" !!!!Δεύτερον δεν τον απήγαγαν μπήκε μόνος στην σπηλιά και μόλις είδε τους ιστούς πήγε ΠΙΟ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!
Oct 26 2011 01:23
Fallen_Mpougatsa → zennith666
Mα καλά αυτός τι έκανε κι έπεσε απ'το παράθυρο τελος πάντων? Κυνηγούσε πεταλούδες? Τι intelligence μπορεί να έχει το άτομο? xD Επίσης μα καλά πώς άφησε να τον απαγάγουν? Αχ αχ αχ αυτά είναι τα προβλήματα όταν ο καθένας κάνει ότι του ρθει! Ενώ εμείς είπαμε: ναι μεν ο καθένας έχει το δικό του side quest αλλά το κύριο θα είναι του party και θα μαστε μαζί!
Τώρα τι κάνετε?
Oct 26 2011 01:02
Κοίτα εμείς παίζουμε με full hit die αλλά και πάλι αστα γάματα. Βεβαια δεν παίζουμε και με spell components και ο Δμ βγάζει ιστορίες από τον εγκεφαλό του στην ιστορία που πεθάναμε είχαμε δει το τανκ να πηδάει από ένα παράθυρο χωρίς να κοιταξει τι όροφο είναι και τί έχει από κάτω/ . Επίσης βγήκε ένα πράγμα σαν τον THOR απάνω σε ένα ρινόκερο να μας κυνηγάει και πεθάναμε μέσα σε μία σπηλιά ε αραχνες γιατί πήγαμε να σώσουμε ΠΟΙΟΝ ?? μάντεψε!!!!!
Oct 26 2011 00:58
Ha ha, καλός σαδιστής ο DM σας, σαν και τον δικό μας! Εμείς ξεκινήσαμε lvl2 επειδή το απαιτούσε η ιστορία αλλά κι εγώ ενώ έχω ένα καλό AC (16) τα HP μου είναι για κλάμματα! 11 συνολικά και είχα πάει -6, παρολίγο να πεθάνω εξαιτίας κάτι μην πω τι και μια ακόμα είχε πάει -8...Σε λέω μας λιανίζει ο άνθρωπος! xD
Oct 26 2011 00:47
Κοίτα με δύο lvl2 rogues απέναντί εγιναν με την σειρά. Ενα grapple check σε εμένα. Το πέτυχαν . Δεν το έσπασα και έφαγα δύο sneak attack 7 kai 4 damage. Αποτέλεσμα damage παραπάνω του μισού μου Hp και απλά έπεσα αναίσθητος στον δεύτερο γύρο. Βεβαια πήγαινα γυρεύοντας γιατί έκοβα βολτες μόνος σε μία παρακμιακή πόλη που μας έβαλε ο DM και το έκανε επίτηδες ό πουστής εκεί που μου τους πέταξε!!!
Oct 26 2011 00:40
Πω πω, αουτς! Ε και συ, νοσοκομείο! Ότι υπήρχε εκείνη την εποχή δηλαδή πολλά φίλτρα! Κι έναν/μία healer δεν έχετε στην ομάδα? Εγώ έχω ranger,human by the way.
Oct 26 2011 00:28
sakuJo → Shevliaskovic
πραγματικα περιμενα κατι σε indie ή metal...
και ομως σας εχω ακουστα!!μια γνωστη μου τα ειχε πρηξει....αλλα δεν εχω κατσει να σας ακουσω!!τωρα παρακινηθηκα ομως!!μπραβο σας παντως βρε παιδια^^χαρας το κουραγιο σας^^
Oct 25 2011 23:56
Ισχύει... αφού μου την έπεσαν δύο rogue στον δρόμο και πήγα να το παίξω αντράκι!!!! Αποτέλεσμα στο νοσοκομείο!!!!
Oct 25 2011 23:49
metalmusicmaniac → Tanatsos
Γειά σου μεγάλε! Τελικά έβαλες internet απ'ότι βλέπω, καλορίζικο :P
Oct 25 2011 23:44
Kamen Tantei Zura → Botsun
Για εμένα μιλάω :P Επειδή γνωριζόμαστε κιόλας οπότε αποφασίσαμε να το συνδέσουμε.
Ακριβώς :P
Oct 25 2011 23:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed