Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

-
Keito
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Ιαν 19 2013 15:54 -
Theodore :D
OK.
Ιαν 20 2013 18:21 -
Keito
ΟΚ. ΕΝΤΑΞΕΙ.
Ιαν 20 2013 18:26

OdyMonaxos → Anelis
Ωχ, χίλια συγγνώμη. Έχω δει άπειρες φορές το εξώφυλλο του άλμπουμ και ούτε που το σκέφτηκα σαν mature content. Μήπως είναι καλύτερο να σβήσω το link εντελώς;

-
Anelis
Βγάλε την παρεούλα και βάλε brave.
Χα, το αστείο είναι ότι είχα βάλει μαύρο φόντο αλλά κάπως μου το έφαγε.
Ιαν 18 2013 18:45 -
OdyMonaxos
Δεν μπορώ τα μαύρα themes. Ούτε τα σκούρα failrula πολυαντέχω αλλά τι να κάνουμε. Μου λείπει πολύ το παλιό board με τα απαλά θέματα και τα άπειρα μικρά πλαισιάκια.
Όλο και κάποιο καλό δωρεάν theme θα υπάρχει για το ip board :P
Ιαν 18 2013 19:36 -
OdyMonaxos
Φράουλες!!! ~drools~
Ιαν 18 2013 19:37

Anelis → feadro
Το thread σου έγινε merged με το προϋπάρχον "Οικονομικό & χειροποίητο cosplay: κατασκευές και αγορά υλικών " thread που περιέχει γενικά συμβουλές για cosplay.

-
feadro
euxaristw polu!
Ιαν 19 2013 05:35

iristella → DoB
Doby χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς. Πάντα χαρούμενη και με υγεία.

-
iristella
Δωράκι ( I had to) => http://a.tgcdn.net/images/products/zoom/ec37_superman_caped_socks.jpg
<3
Ιαν 18 2013 02:58 -
DoB
Domo Arigatou gozaimasuuuu, onee-chan~!
Αυτές οι κάλτσες τέρμα epic! Θα πάω να τις βρω!
Ιαν 18 2013 16:39

-
Anelis
Είναι τόσο αστείο που σχεδόν με κάνει να θέλω να δω τη σειρά.
Ανεκτίμητης αξίας.
Ιαν 17 2013 16:59 -
Tristessa
ahahaha ρε είχα δει 2-3 αρχικά επεισόδια πριν από καιρό αλλά δεν ήταν τόσο αστεία! brb downloading
Ιαν 25 2013 23:32

-
redqueen
ναι μαλλον γτ το Pandora και το Nabari θα μου τα φερουν. Οχι αλλα οκ εγω φταιω γτ ακομα δν εβγαλα ΑΦΜ :Ρ. Το θελω για υπαρχει κι επειδη θελω να διαβασω τν αρχη ... και δν ξερω αν στο πα αλλα πς εισαι εσυ με τν Gokudera ειμαι εγω με τν Irie so no helping it!
Ειναι που το χα πει οτι θα το αγορασω πριν μαθω οτι το χε ντροπαρει η Viz για να πω την αληθεια κι ειπα ας το παρω...
Ιαν 17 2013 16:44 -
Kai
Lol, για να χορτάσεις Irie μπήκες στον πειρασμό; Πάντως, μου έκανε εντύπωση, αλλά καλά κάνεις και το αγοράζεις, έτσι κι αλλιώς έχει μεταφραστεί μέχρι το arc της Varia οπότε θα έχεις στη βιβλιοθήκη σου τα καλύτερα κομμάτια της σειρά.
Βγάλε, μην το αφήνεις αφού το έπιασες θερμά το σπορ. Στα 4 που παίρνεις από τα public θα παίρνεις 6-7 με κάρτα.
Ιαν 17 2013 17:29 -
redqueen
αχαχα να ειδεσ στα λογια μου ερχεσαι με το Ρεμπορν.... Ρε ειναι κ ιο πειρασμος στο σπιτι με το να αγορασεις (οταν ρθειτε θα καταλαβεις τι εννοω ).... Ναι ρε ασε δν προλαβαστς γιορτες αλλα τωρα μετα τν εξεταστικη σκοπευω να παω αρα στανταρ!!!! ..Κι ημουν τοσο σιγουρη οτι αυτα θα ερχονταν πολυ με ξινησε!
Ιαν 17 2013 18:38

-
OdyMonaxos
Ντάξει, απλά το λέω για τους κακομοίρηδες Lurkers/guests και κυρίως τα δικά μου θύματα. Μια φορά είχα ανακατέψει κάτι spoiler & quote tags και είχα αφήσει το μισό κείμενο γυμνό
Ιαν 17 2013 02:49

Lord Leon
Γνωρίζετε δηλαδή ότι η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά;

-
1451
Ομολογώ πως όχι.
Ιαν 17 2013 00:11 -
plotolp
Κάτι πήρε το αυτί μου. Στην Μελέτη δεν έπαιξε το θέμα?
Ιαν 17 2013 00:32 -
Lord Leon
Εχει αμεση σχεση με το γεγονος οτι οι Λιγκβινταριστές με τούς Ντρουντοβικούς και τους Καουτσκιστές είχαν έντονες διαμάχες για τη θέση του σημερινού οπορτουνισμού στο γνωστό θέμα του εκχυδαϊσμού του μαρξισμού. Κανείς δεν ξέρει που θα καταλ'ηξει το όλο θέμα. Εγώ πάντως, είμαι Μελετη-ικός.
Ιαν 21 2013 21:36

-
Dio Brando
Όχι από ότι ξέρω.
Είναι αρκετά μέτριο και το animation είναι κακό.
Ιαν 21 2013 20:11

plotolp
Απόπειρα μαγειρικής (προσπάθεια #125): Ανάβω το μάτι, ρίχνω το λάδι, χτυπάω τα αυγά, προσθέτω τυρί - λουκάνικο - μανιτάρια, τα πετάω στο τηγάνι. Περιμένω..... Ανάβω το σωστό μάτι... :/

-
Putin
πότε θα απογαλακτιστείς ρε μπούμπη ολόκληρος αρκούδος ακόμα η μαμά σε νταντεύει ουυυυυυααααααα (κλάμα μωρού)
Ιαν 17 2013 02:52 -
Warchief
της δικιασ σου
Ιαν 17 2013 03:17 -
plotolp
Καλά σου λέει ο φίλτατος putin! Δεν βλέπεις εμάς που ήμαστε πλήρως ανεξάρτητοι και αυτόνομοι? Τα καταφέρνουμε τέλεια :) Άσε που χάνεις την ευκαιρία να εξασκείς την δημιουργικότητά σου!-> http://oi45.tinypic.com/e8my9w.jpg
(Στην δική μου περίπτωση ευτυχώς το λάθος μάτι ήταν κενό :Ρ )
Ιαν 17 2013 11:31

OdyMonaxos → iristella
Με παρεξήγησες, δεν θέλω να αφήσω τη συζήτηση, απλά αυτές τις μέρες έχουμε φτάσει σ' ένα τέλμα, καλύτερα να του δώσουμε λίγο χρόνο. Υποθέτω πως σε μερικές μέρες ή την επόμενη βδομάδα θα έχουμε και νέο κεφάλαιο.

-
redqueen
axaxaxaxaxaxaxa ναι αλλα τν λυπηθηκα ,βασικα γελασα εκει που επρεπε να παρει το σχημα του για να αποφυγει τς σφαιρες κι ο tsubaki looked like THE BOSSS.. ασε που με τοση ματσο μαφια θυμηθηκα και το ρεμπορν :Ρ....
Μου αρεσε που η μονη ατακα του Μποσουν ηταν ''Δν θα το σχολιασω καν ,ειναι κοπος'' χαχχαχχ
Ιαν 16 2013 20:51 -
Kai
Καλά, οι μαφιόζοι είχαν πολύ πλάκα. Από εκεί που συνειδητοποίησε ότι ο Tsubaki είχε το USB stick και έδειξε πώς ήταν κανονικά και πώς φαινόταν από τη μεριά των μαφιόζων φαινόταν ότι θα έχει γέλιο το κεφάλαιο. Αυτό το κεφάλαιο θα ήθελα να το δω πολύ σε anime.
Ιαν 16 2013 21:09 -
redqueen
Μακαρι να ξανα αρχισει !!!
http://img191.imageshack.us/img191/5583/sketdance3843533.jpg
Tsubaki the terminator xoxoxox
Ιαν 16 2013 21:15

-
iristella
Elija's awsome hair deserve their own show.
Ιαν 16 2013 15:52 -
Anelis
Milking that cow to space
Ιαν 16 2013 15:53

-
Fandom
Που το πάει δηλαδή? Δεν το πάει πουθενά. Απλά fillers βάζουν.
Ιαν 16 2013 09:42 -
Fallen_Mpougatsa
Εσύ δε βλέπεις τον fangirlισμό που πέφτει στα site που επισκέπτομαι γι αυτό το λες. Εμένα μ'αρέσει που συσφίγγουν σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών. Άσε με να χαίρομαι κι εμένα.
Ιαν 16 2013 12:08 -
Fandom
Ρε το Bount Arc ήταν πολύ καλύτερο. Αυτά τα επεισόδια στον Πνευματιστή είναι απλά για σπάσιμο νεύρων.
Ιαν 16 2013 12:36

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
[quote name='OdyMonaxos' timestamp='1358281275' post='616206'] «Στη ζούγκλα υπάρχουν πολλές λιονταρίνες. Διακόσιες ας πούμε. Την ίδια ώρα υπάρχουν είκοσι λιοντάρια. Τα πιο ισχυρά ζευγαρώνουν με τις λιονταρίνες. Την ώρα που ζευγαρώνουν δημιουργούν μια γραμμή κατουρώντας γύρω από την λιονταρίνα. Αυτή την γραμμή μπορεί να την περάσει μόνο όποιος είναι πιο ισχυρός για να ζευγαρώσει με την λιονταρίνα. Θέλω για εσάς μέσα στο γήπεδο να υπάρχει αυτή η γραμμή. Να μην επιτρέπετε σε κανέναν να την περάσει. Σας θέλω τα πιο ισχυρά λιοντάρια» Φάμπρι, ο νέος προπονητής του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού Θεέ και Κύριε... Ταιριαστό παράδειγμα, προσεγμένη έκφραση, δυνατό μήνυμα. Τι του λες του τύπου; http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/361950-mythiki-omilia-fampri [/quote]

-
Fallen_Mpougatsa
Word.
Ιαν 15 2013 22:44 -
OdyMonaxos
Excel
Ιαν 15 2013 22:45 -
Fallen_Mpougatsa
Learn the ghetto.
Ιαν 15 2013 22:51