Community Status Updates
plotolp → mayumi_chan
Καλησπέρα γλυκό μου ημερολόγιο!:wooi2:
Δεν πειράζει αν άργησες, θα περιμένω όσο χρειάζεται;)
Καταλαβαίνω καλά πως αισθάνεσαι και στενοχωριέμαι πολύ που κατέληξε έτσι η ιστορία. Κυρίως δεν θέλω να είσαι λυπημένη. Είσαι [U]καλύτερη[/U] και από αυτόν και από όλους όσους έχουν μια αντίστοιχη συμπεριφορά προς το πρόσωπό σου.
Εγώ δεν έχω γνωρίσει την παλιά Μαρία που λες. Έχω γνωρίσει την τωρινή Μαρία μέσα από όσα που γράφει κάθε φορά. Την Μαρία που ακούει An Cafe, της αρέσουν τα κουφέτα με σοκολάτα και αγαπάει τον Miku, την Μαρία που έχει βγάλει τον υπολογιστή της fuyu-chan, είναι ρομαντική και ονειρεύεται μια μέρα πάει στην Ιαπωνία! Η Μαρία που ξέρω εγώ ΔΕΝ έχει σκατά προσωπικότητα, ίσα ίσα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και για αυτό ακριβώς τον λόγο με θεωρώ τυχερό που την έχω γνωρίσει. :blingeye2:
Αυτό που θέλω να πω είναι πώς δεν είσαι ούτε άσχημη/αλλήθωρη/ κοντή, ούτε έχεις σκατά προσωπικότητα, ούτε φταίνε τα 3 παραπάνω κιλά. Είσαι αυτή που είσαι με τα θετικά και τα αρνητικά σου. Όποιος μπορεί να το εκτιμήσει είναι τυχερός, όποιος δεν μπορεί να πάει στο καλό.
Δεν θα στενοχωριέσαι και θα κατηγορείς τον εαυτό σου, εσύ κάνεις ότι καλύτερο μπορείς!Για αυτό χαμογέλα :D και σκέψου θετικά :riiight:
Χαίρομε πολύ που λες ότι σε βοηθάω, άμα θέλεις μπορείς και να με βρίζεις για να ξεδώσεις! Ημερολόγιο είμαι δεν παρεξηγούμε :D
Αλλαγή θέματος :P Αλήθεια έχεις σκυλίτσα? Πώς την φωνάζεις? Και εγώ έχω ζωάκι. Είναι ένας άσπρο-κόκκινος γατούλης! Πιο παλιά είχα παραπάνω γατιά, αλλά τώρα πια έχει μείνει μόνο αυτός. Σκυλί από την άλλη δεν είχα ποτέ μου.
Τα σχεδιάκια που έχεις βάλει είναι πολύ όμορφα και έχουν κάνει την fuyu-chan μοναδική! Έχεις γούστο στο αναγνωρίζω! Μου αρέσει και ο τρόπος που έβγαλες το account σου :riiight: δεν ήξερα ότι το yumi σημαίνει όνειρο!
Ευχαριστώ πολύ! Και εγώ χάρηκα πολύ που το πέρασα, άντε να δούμε πως τα πήγα και στην άλλη την καταραμένη καθηγήτρια:erk:
Για να σου πω και τα δικά μου νέα, αυτές τις μέρες είμαι αρκετά αγχωμένος με το θέμα της πτυχιακής μου. Πρέπει να αρχίσω να στέλνω e-mail σε καθηγητές να δω σε ποιόν θα πάρω και με τι θέμα. Έχω πελαγώσει:sadist:
p.s Μην ακούω χαζομάρες για μοντέλα και τέτοια. Δεν υπάρχουν ιδανικές αναλογίες και σχήματα προσώπου. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, και όμορφος με τον δικό του τρόπο.
p.s2 Και εγώ σπίτι έμεινα, που χρήματα για τριήμερα. Αλήθεια είδες καμιά ενδιαφέρουσα ταινία? Εγώ αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω μία που νομίζω ότι θα σου αρέσει!
p.s3 ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ!! Εννοείτε πως τα έβλεπα όλα αυτά μικρός! Και ειδικά τα τραγουδάκια ήταν επικά. Πάρε και μερικά από εμένα!
[SPOILER] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=pE6AkrkQxHw[/URL]
Αυτό είναι φοβερό!--> [URL]http://www.youtube.com/watch?v=kgjuCStk4ZI[/URL][/SPOILER]
p.s4 Ξανάρχισα το bokura ga ita που το είχα σταματήσει. Θα σου πω εντυπώσεις:P
Oct 30 2011 18:06
Kalamaris → Kenny
[IMG]http://geektyrant.com/storage/post-images-2011/darthnoooooo.jpeg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1314742043907[/IMG]
Oct 30 2011 17:11
Zorogt → gunslinger girl
εχω καμια 30ρια κασσετες με dragonball,sailormoon,cardcaptor sakura k pokemon xD
τις βλεπω ακομα καμια φορα just for the fun of it and the reminiscing
εχεις σκεφτεί να συνεργαστείς με τα παιδιά του Anime-greek και να ανεβάσεις τα επεισόδια που εχεις καθώς τα θέλουν πολλα ατομά
Oct 30 2011 15:52
metalmusicmaniac → Serperoth
Ουάου! Πλάκα με κάνεις! :P ok mine is DCLXVImaster :8):
Oct 30 2011 15:25
Erebos → zennith666
Υπάρχει σχετική επιλογή στους drivers νομίζω. Αν θέλεις να τρέχει PhysX μόνο η μία κάρτα από τις 2.
Υπάρχει και hacked driver για να παίζει Nvidia (PhysX only) + ATI (Graphics only).
Oct 30 2011 09:19
eyl → phm
η δευτερη επαναλαμβανε την 1η, απλα σε διπλασιο αριθμο επεισοδίων που όπως λες κ εσύ πόση ζάχαρη πια σκέτη! αλλα την ταινία θα την δω, όσο υπάρχει ritsu θα υπάρχει κ η eyl σαν θεατής.
Oct 30 2011 04:42
sakuJo → Shevliaskovic
μπα...ταξιδακι αναψυχης κανω^^σπουδαζω[ετσι ισχυριζομαι δηλαδη^^]αθηνα!!
Oct 30 2011 03:47
Kenny → Kalamaris
You're out of luck, man. Το Ashita No Joe το μεταφράζουν οι Saizen-HnG, οι οποίοι είναι διαβόητοι για το πόσο αργούν. Υπομονή...
Oct 29 2011 23:07
Kalamaris → Kenny
Ξερεις αν εχει μεταφρασει κανεις ολο το ahita no joe?Γιατι εγω μονο μεχρι το 29 εχω δει με subs.
Oct 29 2011 22:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed