Community Status Updates

Kalamaris → Hellraider
"Έχεις Wii,postάρεις σε forum που λέγεται "anime.gr" και δεν έχεις παίξει NMH;Δηλαδή τι παίζεις αντί για αυτό;"

-
Kalamaris
Metroid prime,zelda,fire emblem και Okami το σώζουν?XD Γαμώτο τα ανακάλυψα αργά και άιντε να τα βρω τώρα.>__>
Feb 04 2013 21:01 -
Hellraider
Link για το δεύτερο.http://www.nortec.gr/nintendo/games/wii-el/no-more-heroes-2-desperate-struggle.html
Τώρα για το πρώτο, αν δεν κάνεις αγορές από εξωτερικό όντως δύσκολα τα πράγματα.Βάλε καμιά αγγελία αγοράς σε forums και όλο και κάτι μπορεί να γίνει.
Επίσης δεν ανέφερες monster hunter, οπότε, όχι, δεν το σώζεις. :)
Feb 04 2013 22:24 -
Kalamaris
Άλλος έρωτας που περιμένω αυτό το Monster hunter tri...Anyway μου φαίνεται κάτι βρήκα και για το πρώτο πάντως.Θα δούμε αν είμαι μέσα...
Feb 05 2013 16:39

-
zoro77
χαχα κι εγω μολις την ειδα ειχα λιωσει :P
Feb 05 2013 00:00

Slayer_13 → Warchief
http://www.youtube.com/watch?v=lgD8vWIB8hs δικό σου Γουόρτσιφ

-
Warchief
ευχαριστω βαριεμαι μπιτσ χαους τωρα
Feb 05 2013 11:15

-
ryu
https://www.google.gr/search?q=ποντιακη+κοινοτητα+ουμπουντου&rlz=1C1CHMO_elGR505GR505&oq=ποντιακη+κοινοτητα+ουμπουντου&aqs=chrome.0.57.7998&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Feb 04 2013 13:51

-
matassos
ok την ανεβαζω.. μαλον δεν την παλευει το λινκ, thx!
Feb 04 2013 00:57

Kamen Tantei Zura → Slayer_13
Ευχαριστώ στις προτάσεις, έπεσες μέσα σε άνιμε που θα μου αρέσουν. Το Gto το έχω δει χρόνια πριν, για το Cross game έχω διαβάσει μέσα στο forum καλά λόγια. Δεν ήθελα ιδιαίτερα sports shounen αλλά τώρα που μου το θύμισες, θα το δω μετά την εξεταστική. Ευχαριστώ για την πρόταση!

-
Slayer_13
Στην αρχή ίσως επειδή δεν θα ξέρεις τους κανόνες του baseball να μπερδευτείς, αλλά θα συνηθίσεις γρήγορα don't worry. Έχει επίσης πολύ δυνατό πρώτο επεισόδιο και ωραίο romance. Α, και καλή σου επιτυχία με την εξεταστική :)
Feb 04 2013 00:54 -
Kamen Tantei Zura
Δεν έχω θέμα μ' αυτό, τους είχα διαβάσει και παλιότερα όταν μου τους είχαν στείλει, για να αρχίσω το Ookiku. Έχω διαβάσει και manga με baseball οπότε.Υπάρχει και thread μέσα στο anime.gr με τους κανόνες, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα πιστεύω. :) Ναι, έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια. Ευχαριστώ πολύ! ^^
Feb 04 2013 10:10

-
Kamen Tantei Zura
Last exile; Σοβαρά; Για κάποιον που θέλει να δει shounenια; xD
Όσο για το Gokudo, ναι είναι parody/comedy κυρίως.
Feb 03 2013 20:08 -
OdyMonaxos
Δεν ξέρω τι είναι, αλλά μπορεί να γίνεται shonen αν το προχωρήσω. Ιδέα δεν έχω.
Το "shonen" είναι ταμπέλα πολύ γενική. Και το Kuroko shonen είναι. Και το Gokudo, και το One piece, και το Claymore και καλά εντόσθια.
Χωρίς να ξέρω πως είναι το adaption, Soul Eater?
Feb 03 2013 20:11 -
Kamen Tantei Zura
Όταν γράφω Hunter x Hunter σημαίνει ότι θέλω κάτι παρόμοιο, απλή λογική. Ή κάτι σαν το Law of Ueki που ανέφερα. Εξάλλου σ' αυτά που μου αναφέρεις το ένα είναι sports shounen, το άλλο το βλέπω ήδη και το τρίτο δεν πρόκειται να το έβλεπα ποτέ. Αν ήθελα sports anime, δεν θα έμπαινα στον κόπο να ρωτήσω, βέβαια αυτό που πρότεινε ο Slayer είναι μια καλή επιλογή. Ήθελα κάποια στιγμή να το δω.
Όσο για το Soul Eater, όχι δεν είναι καλό το adaptation του.
Feb 03 2013 20:19

redqueen → Kai
Μονο σε σενα μπορω να το πω :Ρ Dat moment when I saw 3 new chaps of Sket ... Νικη ! αχαχαχ

-
Kamen Tantei Zura
Τι έχει σκεφτεί το δαιμονικό μυαλό σου;! ο.ο
Feb 04 2013 11:41 -
Kai
Ωραία, εγώ για Vassalord δε θα μπορώ να μιλήσω, αλλά μπορούμε να αναλύσουμε το εξώφυλλο με τις σταγόνες αίματος.
Μπορούμε όμως να σχολιάσουμε όοοοοοολα τα υπόλοιπα.
I solemnly swear I'm up to no good.
Feb 04 2013 12:29 -
redqueen
ΤΟ κοτοπουλισιο μυαλο μου θελει μαζωξη στην εδρα του !!! moyaxaxaxaxa
Kai me neither !!! :P νταξει θα εχς φροντισει να ειμαι διαβασμενη και στα 2 για να χουμε να λεμε αχαχ
Feb 05 2013 01:02

DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Hey,Fallen-san,δε σ'έχω δει πολύ ενεργητική στη συζήτηση για το noblesse (μιλάω κι εγώ που δεν εμφανίζομαι καθόλου),είσαι καλά?Επίσης,αναζητώ υλικό Karias(fanarts or whatever) και δε βρίσκω τίποτα. :( Μήπως έχει πάρει κάτι το μάτι σου,ω Μεγάλη Μπουγάτσα?

-
Fallen_Mpougatsa
Ha ha, με χάσατε; Όχι, δε ψάχνω είναι η αλήθεια...όσο γαμάτος κι αν είναι ο Karias ομολογώ πως όχι, δεν έχω ψάξει καν.
Feb 03 2013 12:53 -
DarkElf
Όταν κάνει τέτοιες εμφανίσεις ο Franke,από σένα περιμένω σεντόνι,ακόμα κι αν είναι 5 γραμμές από "Α" και ένα "Χ" στο τέλος. :p Πολύ αδικημένο αυτό το παιδί.Μιλάει και δεν τον ακούνε, δεν του φτιάχνουν fanarts..γιατί,ε???
Feb 03 2013 13:14

Lord Leon
Ο Γρηγορόπουλος έκαψε τη Μαρφίν. Οπότε: soooft kitty waaarm kitty little ball of fur...

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
αμα συνεχισεις να αναφερεις ανδρικα μορια, βλεπω την ιριστελα να σου χτυπαει την πορτα (ban imminent)

-
Zouhan
Άι τζας ντον γκιβ ε φακ.
Feb 03 2013 12:18

Kenny → Fandom
Ξαναδιαβάζοντας την Irish Pub playlist σου, το αμάρτημα δεν είναι ότι δεν έβαλες The Pogues, αλλά Rory Gallagher, και για την ακρίβεια αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=sJtFqxii-pQ

-
Fandom
Μπα. Καλός ο Rory αλλά είναι λίγο διαφορετικό το στυλ του, τουλάχιστον έτσι μου ακούγεται εμένα.
Feb 03 2013 13:19

Black Kaiser → John Crabs
Ψσσστ... σύντροφε. Σήμερα ή αύριο κοίτα να εκτελέσεις το καθήκον σου προς τη Μαμά-Ρωσία!

-
John Crabs
Μην μου ανησυχεις. Δεν θα αφησω τη Μανουλα παραπονεμενη!!! ;)
Feb 02 2013 20:48

-
Mad_Hatter
ADA is my waifu
Feb 02 2013 20:02