Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Διαλέγεις εσύ όποιον χαρακτήρα σου γυαλίσει! :thatsit:
Nov 27 2011 12:03
Botsun → Fallen_Mpougatsa
E,τότε είμαι μέσα!
Λέω να δηλώσω τον Excalibur απο το Soul Eater...
Nov 27 2011 12:03
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Ψιτ, ερώτηση ηλιθίου για το "η νύχτα πέφτει", ποιος μοιράζει τους ρόλους στην ονλάιν έκδοση;
Nov 27 2011 11:59
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Εγώ ναι και τώρα πάω να δηλώσω Squalo. H Kai ακόμα να αποφασίσει χαρακτήρα αλλά μάλλον θα παίξει αν το κάνει κι αυτό.
Έλα~έλα~έλα. :hypno: Άσε που ήδη έχει πάει ο Nozomu. Όλη η Pestoallagenovese εκεί, xD.
Nov 27 2011 11:58
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Λοιπόν, τελείωσε. Είστε επισήμως καμμένοι. Χρειάζεστε έναν κανονικό άνρθωπο μαζί σας.
Challenge accepted.
Nov 27 2011 11:27
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ειδες?? αμεσως να κατακρινεις, εντωματαξυ εγω εχω ψιλομετατρεψει τον μιχαλη σε κλεπτομανη και ο μιχαλης τον ηρακλη μισανθρωπο, να δεις τι λεγανε για την σερβιτορα επειδη ειχε λιγο ενα στιλ σαν λολιτα. πρεπει να αρχισεις να βγαινεις μαζι μας , να εξισοροπεις τα πραγματα, να μας βαζεις λιγο στον καλο δρομο π[ως το λενε, αλλιως δεν την παλευουμε..
Nov 27 2011 11:22
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
τι παλι που μου συγχιζεσαι κιολας, αφου παμε στην καφετερια καθομαστε εξω , παιρνουμε να παιξουμε τριβιαλ και δεν μας αφηναν γιατι καθομασταν εξω, και πηγε ο μηχαλης και πηρε τραπουλα απο το περιπτερο και μετα απο κανα μιαμισαωρο πηγαμε μεσα που αδειασε τραπεζι και πηραμε να παιξουμε uno. ηταν και καινουργιο σε καλη κατασταση ε τι να κανουμε, και στην τελικη ποια ηταν η τελευταια φορα που εκανα κατι τετοιο, εεε??
Nov 27 2011 11:05
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΠΑΛΙ??? Αμάν πια κι εσύ όλη την ώρα κλέβεις! Πφφφφ...
Τεσπα. Αστείο να πουν εσένα αγαθιάρη. Πολύ όμως. Καημένοι κι αυτοί...
Nov 27 2011 11:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed