Community Status Updates

Kalamaris → Anelis
Σε περίπτωση που δεν έχεις δει τα τελευταία βίντεο της nostalgia chick(καλά θυμάμαι πως μου χες πει πως την παρακολουθέις right?) τσέκαρε αυτά για το "fifty shades of green".Νομίζω θα βρεις την ιδέα στην οποία κατέληξαν....συναρπαστική ^^

-
Anelis
Οχό! Κοίταζα μόνο το "main page" και δεν το είχα πάρει καν πρέφα!
Μερσί, πάω να δω και θα σου πω.
Mar 04 2013 20:34

Zane → Kai
Λολ από τότε που πέθανα κοίταζα μόνο τις ψήφους κ μόλις τώρα είδα τον επικήδειο που μου συνέθεσες.'Ενα δάκρυ κύλησε...Να μου προσέχεις τα χάμστερ αδερφέ μου.Από τότε που πέθανα μόνο εσένα έχουν στον κόσμο.

-
Kai
Μα η γάτα... Η γάτα... φταίει. Τώρα που θα ανεβώ εις τους ουρανούς... Βασικά στους ουρανούς είσαι; Μην πάω λάθος... Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εξιλεωθώ.
Mar 02 2013 15:58 -
Zane
Ναι,the heavens...Μου λένε κάτι περίεργα εδώ,πως σύντομα θα μετενσαρκωθώ σε σκουλήκι,ως payment για τις αμαρτίες μου.Anyway κάνε γρήγορα,να είμαστε στην ίδια φουρνιά μετενσάρκωσης,κ ως σκουλήκια πλέον να ζούμε στις κλαδιά αυτού του δέντρου π τόσο αγαπάς.Tree of life το πες?Αν ναι,αυτό...
Mar 02 2013 16:04 -
Kai
Ω, τι είναι αυτή η μοίρα που με περιμένει. Ένας απόγονος των Kusaribe ένα απλό σκουλήκι; Ήταν όλα μια συνωμοσία του Δέντρου της Γένεσης. Περίμενέ με, μην σε χάσω, θα είμαστε και όλα ίδια εκεί πάνω στο δέντρο. Εγώ ο Kusaribe Samon δεν είπα ακόμα την τελευταία μου λέξη! Πολύ σύντομα θα γίνω μια ωραία πεταλούδα!
Mar 02 2013 16:11

redqueen
Himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo!!!

-
Kai
Εντάξει και στη δεύτερη σαιζόν δίνουν όλοι ρεσιτάλ, μέχρι κι ο μπαμπάς του Kou μπαίνει στο παιχνίδι.
Mar 02 2013 15:04 -
redqueen
@Κeitο = ελα απλα κι εσυ θελεςι να τραγουδησεις μαζι μου!
@Κai = Πω κι ο πατερας δν ειναι στα λογικα του! Εδω εχουμε τν overly attached secretary XD Κανα καινουριο εχουμε ?
Mar 02 2013 15:08 -
Keito
Εσύ με προσηλύτισες, δεν φταίω εγώ Τ_Τ
Mar 02 2013 18:48

demonicMC → Warchief
best JoJo? Έχω διαβάσει μέχρι Stardust Crusaders και λίγο από steel ball run, τα καλύτερα έχουν περάσει ή να περιμένω ακόμα καλύτερα;

-
Warchief
τι θες τωρα να μπω στο μυαλο σου να δω τι σου αρεσει που τα διαβαζεις και με αναποδη σειρα
Mar 02 2013 10:23 -
demonicMC
Όχι, τη γνώμη σου ρωτάω. το steel ball run, έτυχε να διαβάσω τα πρώτα μόνο.
Mar 02 2013 14:53

-
Fandom
Εμένα δε μου φάνηκε ότι αποκάλυψε κάτι.
Mar 01 2013 17:40 -
Kai
In character ακόμα και μετά το τέλος του Vamp. Πήγε όλο αθωότητα να συγχαρεί τους υπόλοιπους. Συντρόφους και μη XD
Mar 01 2013 19:00 -
Vagelio
Thank you, my murderer.
Mar 01 2013 21:41

-
Kai
Γέλασα δυνατά με το τελευταίο XD
Mar 02 2013 12:41 -
redqueen
Aπλα αγαπω ολα τα screenshots του Samon.... δν μπορω εχω πεθανει στα γελια!!!! Ολα του ταιριαζουν :Ρ
Mar 02 2013 16:13 -
Kai
Τα καλύτερα reaction faces
Mar 02 2013 16:53

Fallen_Mpougatsa
Konichiwa, konichiwa, konichiwa, konichiwa, all your base belong to us.

-
demonicMC
*all your base are belong to us
fix'd
και όχι, δεν ξέρω :D
Feb 28 2013 23:49 -
Fallen_Mpougatsa
Thanks, πάντα είχα αυτό το πρόβλημα. You know Nostalgia Critic? Από κει είναι, το τελευταίο του επεισόδιο.
Mar 01 2013 00:26 -
demonicMC
όχι, πρώτη φορά το ακούω, και τώρα πάω να το ελέγξω :D
Mar 01 2013 00:33

Lord Leon → Kamui
Τα σεβη μου ρε αλανι, πραγματικα. Απο τη μερα που μπηκες εδω μεσα (δεν ειναι και τοοοοοσο πολυς καιρος) η εκφορα του λογου σου (κυριως η συνταξη) και η δομη της σκεψης σου εχει βελτιωθει με λογαριθμικη προοδο, και πραγματικα καθε ανθρωπος που ακουει το συνομιλητη του και δεν εχει στο νου του να πει μονο την αποψαρα του θα χαιροταν να σε εχει συνομιλητη πλεον. Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω πληρη εικονα σε τι απαντας και απο που παιρνεις τις αφορμες στο διαλογο που ανοιξατε γιατι οι παρισσοτεροι επαναλλαμβανονται και δεν πολυακουν τι λεει ο αλλος, οποτε έκανα μια ψιλοκαθετη αναγνωση στα περισσοτερα γιατι οταν τα ειδα ειχαν μαζευτει καμποσα. αλλα ακομα και ετσι, τα φχαριστηθηκα τα σεντονια σου. Στο μονο απο όσα διαφωνουμε (αλλα δεν εχει καμια σημασια οτι διαφωνουμε απο μονο του, τουναντιον το χαρηκα ακομα περισσοτερο) που θα ηθελα να κανω ενα σχολιο ειναι οτι ευχομαι καποια στιγμη οχι μονο να μην θεωρεις οτι οι καθε λογης ζωωδεις τασεις υποβαθμιζουν την προσωπικοτητα/ηθικη/γουατεβερ, αλλα να τις αγαπησεις κιολας για αυτο που ειναι. Αλλα και να μη συμβει αυτο δεν τρεχει τιποτα, θα βρεις το δικο σου δρομο! :)

-
Kamui
Ευχαριστώ, αν και δεν αισθάνομαι πάντα τόσο σίγουρος γι' αυτό. Τουλάχιστον γίνομαι αναλυτικός κι ας τους πρίζω με ένα σωρό παρενθέσεις και διευκρινήσεις που κάνουν το λόγο μου ακόμα πιο μπερδεμένο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως νομίζω ότι γίνεται φανερό οτι όποιος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει, βγάζει τα συμπεράσματα που θα έβγαζε πριν καν διαβάσει το ποστ σου, επειδή πιστεύει απο πριν ότι είσαι ένας υπερσυντηριτικός κομπλεξάρας που ότι λέει είναι πάντα παράλογο.
Ήμουν στο όριο να μην ποστάρω το ragepost λόγω χαλασμένου ποντικιού (έμαθα επιτέλους να χρησιμοποιώ το σύστημα αφής του laptop που δε μεβόλεψε ποτέ) και καμμένων εγκεφαλικών κυττάρων απο το φροντηστήριο, που δε μου επιτρέπουν να σκέφτομαι καθαρά.
Mar 02 2013 23:21 -
Lord Leon
Α, ναι το ειδα τωρα. Ενταξει δεν ειναι και τοσο rage. Αλλα ειναι λιγο μπερδεμενο. Τα προηγουμενα που ειχα διαβασει, σου εβγαιναν πιο ξεκαθαρα. Οντως πρεπει να σου εκαψαν πολλα braincells στο φροντιστηριο. :P
Παντως στο κομματι που λεει ο,τι oi φεμινιστες (ολων των ειδων ανεξαιρετως) θεωρουν εκ προοιμιου τη γυναικα κατωτερη σε καποια πραγματα (κυριως πιο αδυναμη) και χρηζουσα βοηθειας/προστασιας για να στηριξουν τα επιχειρηματα τους, συμφωνω απολυτα και το βρισκω διασκεδαστικα αντιφατικο.
Τουλαχιστον εγω που τη θεωρω ισαξια με τον αντρα (απλα διαφορετικη, και αυτο ειναι το γαματο) εβρισκα παντα πολυ αστεια τη βαση μιας θεωριας που υποτιθεται υποστηριζει τη γυναικα αλλα την υποτιμα.
Επισης μιας και ασχολεισαι με πολεμικες τεχνες θα σου πω οτι μπορει να χανουν σε μυικη δυναμη (+μαζα ογκο βαρος κτλ.) αλλα υπερεχουν εξ αρχης σε ακριβεια ταχυτητα και ευελιξια λογω σωματοδομης. Τωρα που αρχισα λιγο να ασχολουμαι με ενοπλες πολεμικες τεχνες συνειδητοποιησα οτι αν ειναι αοπλες ενα αντρας, κατα μεσο ορο τις εχει σε βια. Αν ομως τους δωσεις ενα κοφτερο η αιχμηρο αντικειμενο, σε εναν αντρα και μια γυναικα, η δευτερη ειναι τουλαχιστον 2 φορες πιο επικινδυνη απο τον αντρα.
Στο ενοπλο sparring η ακομα και σε ασκησεις γουσταρω πολυ περισσοτερο με γυναικα αντιπαλο. Σε εχει μονιμα στα ορια!
Mar 03 2013 00:59 -
Kamui
E ναι, αυτό με τις πολεμικές τέχνες το ξέρω κι εγώ απο πρώτο χέρι, εκεί δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το φύλο.
Εγώ που κάνω καρατε πχ η διαφορά μεταξύ δύναμης αντρών και γυναικών στο kumite (sparring) είναι μικρή (αν και απο τις ηληκίες των 40+ αρχίζει και υπάρχει θέμα) ενώ στο kata (όπου τίθεται καθαρά θέμα ευλυγισίας-ακρίβειας, η δύναμη δεν παίζει κανένα ρόλο) ορισμένες υπερτερούν.
Και εγώ πιστεύω στο θέμα της ισότητας των φύλων στα περισσότερα ζητήματα, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι η διεκδίκηση δικαιωμάτων απαιτεί δύναμη και υπευθυνότητα, πράγμα που δε μπορεί να ισχύει για ένα φύλο συνολικά, και το πρόβλημα δημιουργήται όταν ο φεμινισμός προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την αδυναμία (κάθε λογής) ατόμων που μπορεί να διαφέρουν εντελώς το ένα από το άλλο.
Mar 03 2013 02:38

redqueen → Fandom
Ρε σπαμμερ παλιοπαπια παρε πισω το ''κοντο ασχημο πραμα με γυαλια''...Παραπληροφηρηση μιa χαρα 178 υψος εχω !!! :P :P

-
Fandom
Ε πιάσε την καλύτερα. Εγώ δεν πιάνω τίποτα.
Άσχημα και τρομακτικά?
(Ε ναι έχεις πολύ :P)
Mar 24 2013 22:20 -
redqueen
Νταξει θα στα κανω πιο κατανοητα ,πλασμα κατωτερης νοημοσυνης :Ρ
Ναι ενω ολοι οι αλλοι μας συμπαθουν.. eternal rivals .... οι αλλη δυναμη...
(ρε δν ειχα πισι για καποιες μερες επομενως εσπασα ρεκορ)
Mar 27 2013 14:39 -
Fandom
Άστο, άστο. Δεν το κατέχεις :P
Ένα ελληνικό λεξικό μόλις πέθανε.
(Δεν το κατέχεις λέμε)
Mar 27 2013 21:34

Vagelio → SkullKaizer
Hi Phill! Επειδή πέρα από το φλοράλ δεν βρίσκω κάποιο άλλο ύσηχο σχετικά μέρος με μεγάλο τραπέζι, τι θα έλεγες τελικά απλά να περιμένουμε για μια μέρα με καλό καιρό και να βγούμε στο παγωτατζίδικο της στοάς; Έχεις βρει κάτι άλλο; Άμα είναι, μπορούμε να ρωτήσουμε και οσους ενδιαφέρονται για μίτινγκ για προτάσεις.

-
SkullKaizer
το παγωτατζιδικο ειναι καλη ιδεα αυτο θα κανουμε κ κλασικα ιδιο σημειο σηναντισης!
Mar 01 2013 00:06

-
ryu
ειναι καλο παρολαυτα
Feb 27 2013 23:26 -
Warchief
καλο ειναι ειπα κι εγω λοοολ
Feb 27 2013 23:30 -
ryu
μαδ πθσσυ
Feb 27 2013 23:32