Jump to content


Community Status Updates


Photo
Photo

Kalamaris → Anelis

Σε περίπτωση που δεν έχεις δει τα τελευταία βίντεο της nostalgia chick(καλά θυμάμαι πως μου χες πει πως την παρακολουθέις right?) τσέκαρε αυτά για το "fifty shades of green".Νομίζω θα βρεις την ιδέα στην οποία κατέληξαν....συναρπαστική ^^
Mar 02 2013 18:58
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Οχό! Κοίταζα μόνο το "main page" και δεν το είχα πάρει καν πρέφα!
    Μερσί, πάω να δω και θα σου πω.
    Mar 04 2013 20:34
Photo

Mad_Hatter → Putin

Putin ο σκοτεινός μάγος
Mar 02 2013 16:17
Photo

Zane → Kai

Λολ από τότε που πέθανα κοίταζα μόνο τις ψήφους κ μόλις τώρα είδα τον επικήδειο που μου συνέθεσες.'Ενα δάκρυ κύλησε...Να μου προσέχεις τα χάμστερ αδερφέ μου.Από τότε που πέθανα μόνο εσένα έχουν στον κόσμο.
Mar 02 2013 13:04
  • Kai's Photo
    Kai
    Μα η γάτα... Η γάτα... φταίει. Τώρα που θα ανεβώ εις τους ουρανούς... Βασικά στους ουρανούς είσαι; Μην πάω λάθος... Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εξιλεωθώ.
    Mar 02 2013 15:58
  • Zane's Photo
    Zane
    Ναι,the heavens...Μου λένε κάτι περίεργα εδώ,πως σύντομα θα μετενσαρκωθώ σε σκουλήκι,ως payment για τις αμαρτίες μου.Anyway κάνε γρήγορα,να είμαστε στην ίδια φουρνιά μετενσάρκωσης,κ ως σκουλήκια πλέον να ζούμε στις κλαδιά αυτού του δέντρου π τόσο αγαπάς.Tree of life το πες?Αν ναι,αυτό...
    Mar 02 2013 16:04
  • Kai's Photo
    Kai
    Ω, τι είναι αυτή η μοίρα που με περιμένει. Ένας απόγονος των Kusaribe ένα απλό σκουλήκι; Ήταν όλα μια συνωμοσία του Δέντρου της Γένεσης. Περίμενέ με, μην σε χάσω, θα είμαστε και όλα ίδια εκεί πάνω στο δέντρο. Εγώ ο Kusaribe Samon δεν είπα ακόμα την τελευταία μου λέξη! Πολύ σύντομα θα γίνω μια ωραία πεταλούδα!
    Mar 02 2013 16:11
Photo

redqueen

Himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo himo!!!
Mar 02 2013 12:36
  • Kai's Photo
    Kai
    Εντάξει και στη δεύτερη σαιζόν δίνουν όλοι ρεσιτάλ, μέχρι κι ο μπαμπάς του Kou μπαίνει στο παιχνίδι.
    Mar 02 2013 15:04
  • redqueen's Photo
    redqueen
    @Κeitο = ελα απλα κι εσυ θελεςι να τραγουδησεις μαζι μου!
    @Κai = Πω κι ο πατερας δν ειναι στα λογικα του! Εδω εχουμε τν overly attached secretary XD Κανα καινουριο εχουμε ?
    Mar 02 2013 15:08
  • Keito's Photo
    Keito
    Εσύ με προσηλύτισες, δεν φταίω εγώ Τ_Τ
    Mar 02 2013 18:48
Photo

demonicMC → Warchief

best JoJo? Έχω διαβάσει μέχρι Stardust Crusaders και λίγο από steel ball run, τα καλύτερα έχουν περάσει ή να περιμένω ακόμα καλύτερα;
Mar 02 2013 02:48
  • Warchief's Photo
    Warchief
    τι θες τωρα να μπω στο μυαλο σου να δω τι σου αρεσει που τα διαβαζεις και με αναποδη σειρα
    Mar 02 2013 10:23
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Όχι, τη γνώμη σου ρωτάω. το steel ball run, έτυχε να διαβάσω τα πρώτα μόνο.
    Mar 02 2013 14:53
Photo

Itachi Akatsuki

The strongest warrior in the universe...Vegetta!!!
Mar 01 2013 19:13
Photo

DoB → Vagelio

Vagelio darling, quickly please!!! what I wrote you in the pm!
Mar 01 2013 17:26
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Εμένα δε μου φάνηκε ότι αποκάλυψε κάτι.
    Mar 01 2013 17:40
  • Kai's Photo
    Kai
    In character ακόμα και μετά το τέλος του Vamp. Πήγε όλο αθωότητα να συγχαρεί τους υπόλοιπους. Συντρόφους και μη XD
    Mar 01 2013 19:00
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Thank you, my murderer.
    Mar 01 2013 21:41
Photo

redqueen → Kai

Μα κι περουκα να ταν το μαλλι ,το fabuluos παραμενει fabulous!!!
Mar 01 2013 16:16
  • Kai's Photo
    Kai
    Γέλασα δυνατά με το τελευταίο XD

    Mar 02 2013 12:41
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Aπλα αγαπω ολα τα screenshots του Samon.... δν μπορω εχω πεθανει στα γελια!!!! Ολα του ταιριαζουν :Ρ
    Mar 02 2013 16:13
  • Kai's Photo
    Kai
    Τα καλύτερα reaction faces
    Mar 02 2013 16:53
Photo

Fandom → Osama Bin Laden

Σου φτιάχνω κοτζάμ μύθο ρε.
Mar 01 2013 16:05
Photo

Fallen_Mpougatsa

Konichiwa, konichiwa, konichiwa, konichiwa, all your base belong to us.
Feb 28 2013 23:18
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    *all your base are belong to us

    fix'd

    και όχι, δεν ξέρω :D

    Feb 28 2013 23:49
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Thanks, πάντα είχα αυτό το πρόβλημα. You know Nostalgia Critic? Από κει είναι, το τελευταίο του επεισόδιο.
    Mar 01 2013 00:26
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    όχι, πρώτη φορά το ακούω, και τώρα πάω να το ελέγξω :D
    Mar 01 2013 00:33
Photo

Lord Leon → Kamui

Τα σεβη μου ρε αλανι, πραγματικα. Απο τη μερα που μπηκες εδω μεσα (δεν ειναι και τοοοοοσο πολυς καιρος) η εκφορα του λογου σου (κυριως η συνταξη) και η δομη της σκεψης σου εχει βελτιωθει με λογαριθμικη προοδο, και πραγματικα καθε ανθρωπος που ακουει το συνομιλητη του και δεν εχει στο νου του να πει μονο την αποψαρα του θα χαιροταν να σε εχει συνομιλητη πλεον. Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω πληρη εικονα σε τι απαντας και απο που παιρνεις τις αφορμες στο διαλογο που ανοιξατε γιατι οι παρισσοτεροι επαναλλαμβανονται και δεν πολυακουν τι λεει ο αλλος, οποτε έκανα μια ψιλοκαθετη αναγνωση στα περισσοτερα γιατι οταν τα ειδα ειχαν μαζευτει καμποσα. αλλα ακομα και ετσι, τα φχαριστηθηκα τα σεντονια σου. Στο μονο απο όσα διαφωνουμε (αλλα δεν εχει καμια σημασια οτι διαφωνουμε απο μονο του, τουναντιον το χαρηκα ακομα περισσοτερο) που θα ηθελα να κανω ενα σχολιο ειναι οτι ευχομαι καποια στιγμη οχι μονο να μην θεωρεις οτι οι καθε λογης ζωωδεις τασεις υποβαθμιζουν την προσωπικοτητα/ηθικη/γουατεβερ, αλλα να τις αγαπησεις κιολας για αυτο που ειναι. Αλλα και να μη συμβει αυτο δεν τρεχει τιποτα, θα βρεις το δικο σου δρομο! :)
Feb 28 2013 22:56
  • Kamui's Photo
    Kamui
    Ευχαριστώ, αν και δεν αισθάνομαι πάντα τόσο σίγουρος γι' αυτό. Τουλάχιστον γίνομαι αναλυτικός κι ας τους πρίζω με ένα σωρό παρενθέσεις και διευκρινήσεις που κάνουν το λόγο μου ακόμα πιο μπερδεμένο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως νομίζω ότι γίνεται φανερό οτι όποιος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει, βγάζει τα συμπεράσματα που θα έβγαζε πριν καν διαβάσει το ποστ σου, επειδή πιστεύει απο πριν ότι είσαι ένας υπερσυντηριτικός κομπλεξάρας που ότι λέει είναι πάντα παράλογο.
    Ήμουν στο όριο να μην ποστάρω το ragepost λόγω χαλασμένου ποντικιού (έμαθα επιτέλους να χρησιμοποιώ το σύστημα αφής του laptop που δε μεβόλεψε ποτέ) και καμμένων εγκεφαλικών κυττάρων απο το φροντηστήριο, που δε μου επιτρέπουν να σκέφτομαι καθαρά.

    Mar 02 2013 23:21
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Α, ναι το ειδα τωρα. Ενταξει δεν ειναι και τοσο rage. Αλλα ειναι λιγο μπερδεμενο. Τα προηγουμενα που ειχα διαβασει, σου εβγαιναν πιο ξεκαθαρα. Οντως πρεπει να σου εκαψαν πολλα braincells στο φροντιστηριο. :P

    Παντως στο κομματι που λεει ο,τι oi φεμινιστες (ολων των ειδων ανεξαιρετως) θεωρουν εκ προοιμιου τη γυναικα κατωτερη σε καποια πραγματα (κυριως πιο αδυναμη) και χρηζουσα βοηθειας/προστασιας για να στηριξουν τα επιχειρηματα τους, συμφωνω απολυτα και το βρισκω διασκεδαστικα αντιφατικο.

    Τουλαχιστον εγω που τη θεωρω ισαξια με τον αντρα (απλα διαφορετικη, και αυτο ειναι το γαματο) εβρισκα παντα πολυ αστεια τη βαση μιας θεωριας που υποτιθεται υποστηριζει τη γυναικα αλλα την υποτιμα.

    Επισης μιας και ασχολεισαι με πολεμικες τεχνες θα σου πω οτι μπορει να χανουν σε μυικη δυναμη (+μαζα ογκο βαρος κτλ.) αλλα υπερεχουν εξ αρχης σε ακριβεια ταχυτητα και ευελιξια λογω σωματοδομης. Τωρα που αρχισα λιγο να ασχολουμαι με ενοπλες πολεμικες τεχνες συνειδητοποιησα οτι αν ειναι αοπλες ενα αντρας, κατα μεσο ορο τις εχει σε βια. Αν ομως τους δωσεις ενα κοφτερο η αιχμηρο αντικειμενο, σε εναν αντρα και μια γυναικα, η δευτερη ειναι τουλαχιστον 2 φορες πιο επικινδυνη απο τον αντρα.

    Στο ενοπλο sparring η ακομα και σε ασκησεις γουσταρω πολυ περισσοτερο με γυναικα αντιπαλο. Σε εχει μονιμα στα ορια!
    Mar 03 2013 00:59
  • Kamui's Photo
    Kamui
    E ναι, αυτό με τις πολεμικές τέχνες το ξέρω κι εγώ απο πρώτο χέρι, εκεί δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το φύλο.
    Εγώ που κάνω καρατε πχ η διαφορά μεταξύ δύναμης αντρών και γυναικών στο kumite (sparring) είναι μικρή (αν και απο τις ηληκίες των 40+ αρχίζει και υπάρχει θέμα) ενώ στο kata (όπου τίθεται καθαρά θέμα ευλυγισίας-ακρίβειας, η δύναμη δεν παίζει κανένα ρόλο) ορισμένες υπερτερούν.
    Και εγώ πιστεύω στο θέμα της ισότητας των φύλων στα περισσότερα ζητήματα, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι η διεκδίκηση δικαιωμάτων απαιτεί δύναμη και υπευθυνότητα, πράγμα που δε μπορεί να ισχύει για ένα φύλο συνολικά, και το πρόβλημα δημιουργήται όταν ο φεμινισμός προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την αδυναμία (κάθε λογής) ατόμων που μπορεί να διαφέρουν εντελώς το ένα από το άλλο.
    Mar 03 2013 02:38
Photo

redqueen → Fandom

Ρε σπαμμερ παλιοπαπια παρε πισω το ''κοντο ασχημο πραμα με γυαλια''...Παραπληροφηρηση μιa χαρα 178 υψος εχω !!! :P :P
Feb 28 2013 22:23
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Ε πιάσε την καλύτερα. Εγώ δεν πιάνω τίποτα.

    Άσχημα και τρομακτικά?
    (Ε ναι έχεις πολύ :P)
    Mar 24 2013 22:20
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Νταξει θα στα κανω πιο κατανοητα ,πλασμα κατωτερης νοημοσυνης :Ρ

    Ναι ενω ολοι οι αλλοι μας συμπαθουν.. eternal rivals .... οι αλλη δυναμη...
    (ρε δν ειχα πισι για καποιες μερες επομενως εσπασα ρεκορ)
    Mar 27 2013 14:39
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Άστο, άστο. Δεν το κατέχεις :P

    Ένα ελληνικό λεξικό μόλις πέθανε.
    (Δεν το κατέχεις λέμε)
    Mar 27 2013 21:34
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Hi Phill! Επειδή πέρα από το φλοράλ δεν βρίσκω κάποιο άλλο ύσηχο σχετικά μέρος με μεγάλο τραπέζι, τι θα έλεγες τελικά απλά να περιμένουμε για μια μέρα με καλό καιρό και να βγούμε στο παγωτατζίδικο της στοάς; Έχεις βρει κάτι άλλο; Άμα είναι, μπορούμε να ρωτήσουμε και οσους ενδιαφέρονται για μίτινγκ για προτάσεις.
Feb 28 2013 19:12
  • SkullKaizer's Photo
    SkullKaizer
    το παγωτατζιδικο ειναι καλη ιδεα αυτο θα κανουμε κ κλασικα ιδιο σημειο σηναντισης!
    Mar 01 2013 00:06
Photo

ryu → Warchief

2experintal4u?
Feb 27 2013 22:39
  • ryu's Photo
    ryu
    ειναι καλο παρολαυτα
    Feb 27 2013 23:26
  • Warchief's Photo
    Warchief
    καλο ειναι ειπα κι εγω λοοολ
    Feb 27 2013 23:30
  • ryu's Photo
    ryu
    μαδ πθσσυ
    Feb 27 2013 23:32