Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ε αν με θεωρεί ένοχη, τι να κάνει κι αυτή? Εξάλλου έτσι είναι αυτό το παιχνίδι: trust no one. Not even you botsun...
Dec 01 2011 13:57
nancy_neko → The Tragic Prince
re eixa diavasma >_< k twra diavazw,alla 8a afisw msn anoixto(eimai appear offline) kai anime.gr :P
Dec 01 2011 13:51
metalmusicmaniac → SpeedFreak
Α χίλια συγνώμη, νόμιζα ότι είσαι και εσύ φοιτήτρια όπως και οι περισσότεροι στο site, my bad :'D
Dec 01 2011 13:44
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Το sudoku,μ'αρέσει,αλλά δεν μπορώ να λύσω ένα υπό πίεση!
Λες και μπορώ να πλακωθώ στα μπουκέτα με δαίμονες αλλά τεσπά.... XD
Edit:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα!!!!!!
Η οικογένεια μας,ψηφίζεται μεταξύ της! :OMG3:
Πάει,με βλέπω να κάνω παρέα με τον Τσου-Tsuna,μεχρι να τελειώσει το παιχνίδι....
Dec 01 2011 13:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ούτε κι εγώ...αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι κάποιος παρακολουθεί τις συζητήσεις μας. Επίσης, του είπε o Lord Leon.
Dec 01 2011 13:17
Ρε,ένιωσα τον πόνο τους καθώς το διάβαζα.... XD
Επιτέλους,θα δούμε και τους υπόλοιπους κι ελπίζω να'χουν δυναμώσει αρκετά!
Dec 01 2011 12:46
Kai → Fallen_Mpougatsa
Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα ότι επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι ότι και τις δυο φορές που έπαιξε δεν ψήφισε κανέναν και δεν του είπε κάποιος κάτι.
Dec 01 2011 12:42
Ε, το Σάββατο τελειώνει η μέρα και πολύ δεν το χουν πάριε και χαμπάρι, σ'αυτό το παιχνίδι έτσι είναι (δυστυχώς). Αλλά αν το πάρουν θερμά μετά θα ναι ΟΚ!
Επίσης, ω θεέ μου το νέο κεφάλαιο! Το είδες έτσι? Τι τρέλα με κορδέλα είναι αυτή? xD Τρελάθηκα εκεί που είδα τον Toujou να ρχεται για ενίσχυση...και να παρατείται αμέσως. Οι δυο στόκοι για τα μαθηματικά πφφφφ-θεϊκό!
Dec 01 2011 12:39
Ακριβώς,το ίδιο έπαθα με το beelzebub,δεν ξέρω τι να γράψω και πως να ξεκινήσω....
Ρε,προβλέπω απο το πρώτο γύρο να εκτελεστούν πολλοί καθώς,δεν έχουν ποστάρει κανένα μήνυμα.
Dec 01 2011 12:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
Toν είδες τον άλλον που άλλαξε χαρακτήρα? Δηλαδή έλεος σε αυτό το παιχνίδι: ότι σκεφτόμαστε τα κάνουν οι άλλοι την επόμενη μέρα!
Dec 01 2011 12:35
Aν κουνάς και τον ώμο, έκλεισε! xD
Εν τω μεταξύ όλο λέω να πάω να γράψω στο παιχνίδι κι όλο βαριέμαι ή δεν ξέρω πως να αρχίσω. Καλά να πάθω που δεν πήρα τον όχι-και-τόσο-τέλειο Jouslain kyo! Pffffff!
Dec 01 2011 12:34
XAaxxaxa!!!
Είμαι γκαντεμόσκυλο,όπως με λέει κι ένας καθηγητής στην σχολή μου.
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.... XD
Dec 01 2011 11:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed