Community Status Updates

Kai → Kamen Tantei Zura
Το είδα, ε. Μπίγκο, Φρουφρού πιο εκνευριστικός απ' όλους. Πρέπει να το δεις.

-
Kai
http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-03-16/ark-ix-anime-by-sword-of-the-dark-ones-yasui-previewed-in-2nd-video
Mar 16 2013 17:02 -
Kamen Tantei Zura
Aha. Mixed feelings~ :/
Yeah το διάβασα. Μετά τα μαθηματικά ήταν το ότι καλύτερο.
Mar 16 2013 19:07 -
Kai
Εντάξει, καιρός ήταν να μπει και ο Tanaka λίγο στο spotlight. Αν και η αναγνώριση από τον Ukai είναι ήδη αρκετή, ελπίζω να δούμε περισσότερο στο επόμενο.
Mar 16 2013 19:23

-
Putin
έβγαλα 4 περιοχές θα το συνεχίσω μετά την 25η οκ
Mar 16 2013 15:43 -
Kamui
Οι δράκοι συνήθως οργίζονται όταν τους ξυπνάνε ενώ κοιμούνται.
Οι άνθρωποι συνήθως ενοχλούνται όταν τους ξυπνάνε ενώ κοιμούνται.
Συνεπώς, οι άνθρωποι είναι δράκοι.
Mar 18 2013 15:20 -
1451
scalies
Mar 18 2013 15:38

Fenrir
You may ask....does the afro make the champion or does the champion make the afro..? That is a question yet to be understood by modern science...

-
Fenrir
άρχισες να καταλαβαίνεις σιγά σιγά... ώρα να κάνεις κ εσύ το μαλλί σου άφρο
Mar 15 2013 11:21 -
redqueen
OMG με φανταζεσαι με αφρο? σοβαρα τωρα?
Καντο εσυ να νιωσεις τν αντριλα to not be the same boy you were before :Ρ
Mar 16 2013 00:56 -
Fenrir
θα το ηθελα, αλλα το μαλλι μου δεν κανει. το δικο σου ειναι κ σε καταλληλο μηκος.. ;)
Mar 17 2013 00:44

Kaidou → Zem@c
Zem@c ο Oda μπορει να ειναι αρρωστος εδω και μια βδομαδα.Δεν ειπε κανεις οτι αρρωστησε λιγο πριν βγουν τα chapters.Also,για λογους υγειας,ο οποισδηποτε μπορει να παρει αδεια.Κανεις δεν βαζει την δουλεια του πανω απο την υγεια του,ειδικα αν δεν ειναι τοσο εξαρτημενος απο αυτη.Ειμαι σιγουρος οτι και εσυ για λογους υγειας μπορει να μην πηγες λιγες μερες σχολη ή σχολειο ή στην δουλεια σου...Ας μην το κανουμε θεμα,δεν εχει καμια υποχρεωση ουτε σε εμας,ουτε ακομι και σε αυτους που τον πληρωνουν,γιατι δεν εχει υπογραψει κανενα συμβολαιο στους αναγνωστες του οτι θα βγαζει καθε βδομαδα chapter,οπως επισης δεν ειπε κανεις οτι θα παραληψει πχ να βγαλει αυτο το chapter και θα προχωρησει στο επομενο την αλλη βδομαδα.Κανεις λες και δεν υπαρχει αυριο!Οποτε,πρεπει να καταλαβεις οτι για να κανεις ενα chapter θελει πολυ δουλεια(και μαλιστα αν αυτο το manga ειναι το OP,οι απαιτησεις ειναι πολυ μεγαλες)...Δεν ειναι,παω τριτη και ξεπεταω 2-3 σχεδια και τελος!

-
Dio Brando
Σου απάντησα και στο thread ότι το script είναι 3 μέρες και το σχέδιο 4.Μια μέρα να χάσει από το σχέδιο πάει όλο το πρόγραμμα.
Mar 14 2013 22:33 -
Kaidou
Σου ξαναλεω,αν ο αλλος ειναι αρρωστος δεν μπορει να γραψει ενα κεφαλαιο της προκωπης!Δεν ξερεις τι εχει,και στην τελικη,δεν σου εχει ουτε μου εχει υποχρεωση να γραφει αρρωστος chapter.Κανεις δεν ειπε πως απλως τον ποναει το κεφαλι του ή απλα εχει βηχαλακι.Μπορει να ειναι κατι πιο σοβαρο!Και επαναλαμβανω,ο καθενας εχει το δικαιωμα να παρει ρεπο για αναρρωση.Και εγω και εσυ το εχουμε κανει και ναι,μπορει να το κανει και ο Oda!Οπως ειπα,δεν εχει καμια υποχρεωση σε κανεναν,ακομι και σε αυτους που αγοραζουν τα βιβλια του!Η αντιδραση σου ηταν υπερβολικη.Το να βρηζεις εναν ανθρωπο που ειναι αρρωστος και πηρε ρεπο απλα δεν στεκει!Ακομι και αν δεν ειναι αρρωστος και το κανει για να λουφαρει(λεμε τωρα),μια απο τα ιδια,δεν σου εχει υποχρεωσει.Δικο του manga οτι του κ@*^&&σει κανει!Υπερβολικη αντιδραση ειχε και ο Revenger...
Mar 14 2013 22:35 -
zoro77
ας πω κι εγω ενα γεια, μιας και ελειπα χθες :P
Δεν πειραζει μαγκες συμβαινουν αυτα.
Mar 15 2013 11:22

-
Kamen Tantei Zura
Ναι δεν έχω όρεξη να το δω αυτές τις μέρες το Space Brothers. Για το Ginga το ξέρω :p
Α οκαυ το Aiura θα το έβλεπα έτσι και αλλιώς.
Οκαυ αν ειναι να το δω το Σασάμι
Όχι απλά είδα τι είχα στα ongoing από αυτά που έβλεπα και λέω να το τελειώσω τώρα το Hyouka.
Mar 14 2013 21:00 -
Kai
Το ova με τον Φρουρφού και τον Φρουφρού, θα το δεις;
Μην το δω και δεν έχω σε ποιον να σχολιάσω την επικότητα.
Mar 14 2013 21:09 -
Kamen Tantei Zura
Δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό στον εαυτό μου ο.ο
Mar 14 2013 23:28

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
γεια σας κυριε ζοουχαν, θα ηθελα να συνεργαστουμε, παραθετω ενα βιντεο με τους τομεις της δραστηριοτητας των επειχηρησεων μας, ευχαριστω http://www.youtube.com/watch?v=NUnwFHplBg4

SpeedFreak → MikamiTeru
Πού είσαι ρεε???Καιρό έχουμε να τα πούμε...Ούτε στο μσν ούτε και πουθενά..

-
RevengerGR
Ε ρε συ μερικες φορες να εχουμε και ορια.Ακους εκει ο αλλος παραπωνιετε που δεν θα διαβασει το τζαμπα τσαπτερ.Εμεις που εχουμε 65 volumes τι να πουμε ;
Mar 14 2013 15:09 -
Kaidou
Ναι δικιο εχεις απλα προσεξε με τις λεξεις που χρησιμοποιεις,να κρατηθει ενα οριο στο forum
Mar 14 2013 15:14

-
Kaidou
Ναι το ξερω,τι λεει; :P
Mar 14 2013 15:13 -
Nikos21
γενικα καλα, με τη σχολη μετρια :Ρ εσυ;
Mar 14 2013 18:17 -
Kaidou
Μια απο τα ιδια!Ακριβως ομως :P
Mar 14 2013 18:26

GhostPrince → 1451
Να σε ρωτήσω μιας και δεν έχω καταφέρει να το βρω ακόμα, απο που το βρήκες και το δες το Guskou Budori ?

-
1451
http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=412698 αργεί λίγο να κατέβει, θα κάτσω να seedάρω όσο μπορώ :ρ
Mar 13 2013 23:38 -
GhostPrince
θένκιου ^^
Mar 14 2013 00:32

Lord Leon
Ski bi di bi di do bap do Do bam do Bada bwi ba ba bada bo Baba ba da bo Bwi ba ba ba do

-
Fallen_Mpougatsa
Starring: Perfection...
Mar 12 2013 19:05

-
Kai
Βέβαια θα μπορούσες να αφήσεις όλα τα παραπάνω και να δεις αυτό: http://myanimelist.net/anime/253/Jungle_wa_Itsumo_Hare_nochi_Guu μόλις τελειώσεις το Arakawa :ρ
Mar 12 2013 09:17 -
redqueen
1)Oλιγον τι τρομαξα αποτα ταγκ με το ecchi :P αλλα οκ
2)Το τελευταιο το χω ακουστα κι για να λες κι μετα το arakawa καταλαβα ποσο καμμενο ειναι :Ρ
3)Πς το λεγαν εκεινο που παιζει ο Yoshino Hiroyuki κι ειναι ενα γιατρο κι cyber something που το λεγε η FAI?
Mar 13 2013 18:04 -
Kai
1) Έλα, καιρός να ξεπεράσουμε κάθε φοβία για ό,τι έχει tag ecchi
2) Είναι πολύ καμένο, πιο καμένο από το Arakawa. Πρέπει να γνωρίσεις την Guu.
3) http://myanimelist.net/anime/180/Vandread Πάρε βαθιά ανάσα, κοίτα tags, enjoy the awesomeness
Mar 13 2013 20:51

-
ice_hime
οκ ξύπνησα :P
Mar 11 2013 09:12 -
Utaku
Για σένα δουλεύω :P
Mar 11 2013 14:44