Community Status Updates
Phantom Duck
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][s]Για αρκετό καιρό[/s] Τις τελευταίες ημέρες ήμουν ανενεργός λόγω προσωπικών προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή το inbox μου είναι τίγκα στα νέα mails και εκ των πραγμάτων έχω ουκ ολίγα PMs και VMs να τσεκάρω. Σε όσους δεν απαντήσω μέσα στο Σ/Κ, please ξαναστείλτε μου μήνυμα επειδή ίσως να το παρέβλεψα κατά λάθος :drink:
[/SIZE][/FONT]
Dec 10 2011 05:42
The Tragic Prince → Kalamaris
hate you. me ekanes na 3anarxisw meta apo xronia to sonic adventure 2 XD
Dec 09 2011 23:58
Kenny → Kai
Το νέο chapter KnKnH βγαίνει από στιγμή σε στιγμή και μ' έχει φάει η αγωνία.
Μπες MSN αν μπορείς. :P
Dec 09 2011 23:52
Fandom → Zane
Δεν ήμασταν κώλοι ρε , πραγματικά παίξαμε καλά αλλά νταξ και οι άλλοι στον όμιλο μας δεν ήταν ιδιαίτερα καλοί , εκτός από μια ομάδα . Αλλά τώρα στα knock out οι άλλοι ήταν ΚΩΛΟΙ . Και άκου και το καλύτερο , μας είχαν στήσει 40 λεπτά και το κινητό που είχαμε ήταν κλειστό και μας είχαν πει από το μαγαζί ότι θα αποκλείονταν αν αργούσαν 5 λεπτά ακόμα .
Dec 09 2011 22:17
Fallen_Mpougatsa → Babba
Babba, your rp is awesome!Και ναι φυσικά και παρακολουθώ το παιχνίδι σαν καλή stalker που είμαι και ειλικρινά εσύ ο Lord Leon και η Zura το σκίζετε! xD
Dec 09 2011 21:26
Zane → Fandom
Ε τότε ήσασταν και κώλοι που φτάσατε μέχρι εκεί,ευχαριστημένοι πρέπει να στε:P
Και για να τους πήραν χαμπάρι κάποιους ότι κλέβανε και να τους διώξαν οι διοργανωτές,πρέπει να είναι πολύ ζώα αυτές οι ομάδες..Πραγματικά είναι πρακτικά αδύνατον να καταλάβουν ότι κλέβεις στο Tichu(εκτός και αν είναι 2 επιτηρητές στον κάθε παίκτη),και ακόμα και αν το καταλάβεις είναι αδύνατον να το αποδείξεις,άμα μια ομάδα κλέβει καλά.Δηλαδή τι θα τους πεις,γιατί ήπιες νερό ή γιατί έγειρες σε μια φάση λίγο προς το πλάι?
Τέλος πάντων δεν έχει και μεγάλη σημασία,όπως είπα και πριν στο Tichu το 80% της επιτυχίας είναι η τύχη....
Dec 09 2011 20:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
- Princesses are not the only ones waiting in the castle for her prince to save them. Guys too. > _> Looks at Naoyoshi.
- Jinsuke can't pull a darth vader moment with gama because gama already knows he is his father from the beginning.
- If you are outnumbered and over powered in a fight people that you havent seen in a year will randomly find you in a forest and help you out.
- If you are on the protagonist's side, going against overwhelming numbers is normal and nothing to be worried about.
Και κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Έχει μερικά πετυχημένα, αλλά έχει και πολλές χαζομάρες.
Dec 09 2011 20:05
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha, θεέ μου, ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο τύπος τις μισές φορές δε θυμάται ότι έχουμε μάθημα. Επίσης, τσέκαρε αυτό [url=http://forums.mangafox.com/threads/282201-100-Things-we-learned-from-reading-Gamaran/page1]100 things we learnt from Gamaran[/url] επειδή είναι καλό.
Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής:
49. Jinsuke can't pull a darth vader moment with gama because gama already knows he is his father from the beginning.
Dec 09 2011 19:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ζηλεύετε που δεν μπορείτε να τρολλάρετε με τέτοια φινέτσα, το ξέρω.
Dec 09 2011 19:43
Fallen_Mpougatsa → Kai
Mόλις επέστρεψα σπίτι...όχι, πήγα στο μάθημα. Και γύρισα. Μάντεψε: ο καθηγητής έτι μία φορά μας trollαρε λάμποντας δια της απουσίας του. Ω μα τι κλασσάτος κύριος.
Dec 09 2011 19:36
Botsun → Kai
Όλα πια τα ξέρεις ;
Σας έχει φοβηθεί το μάτι μου,εσένα και την FAI! XD
Dec 09 2011 19:25
Fandom → Zane
A εμείς δεν κλέβαμε . Κάποια φάση πιστεύω μας έκλεβαν κάποιοι αλλά τους κερδίσαμε . Πάντως έδιωξαν ζευγάρια επειδή κλέβανε .
Dec 09 2011 19:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed